Kıtılbıl Mahallesi Dicle Üniversitesi, Sur
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi
Urfa Yolu, Diyarbakır
Diyarbakır Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
ba...r
ben bir hasta yakını olarak sayın doc .dr mehmetsıdık evsen dicle üniversitede en cok hastayla ilgilenen ve başarlı bir hocamız amlam sultani sarı oğlu kanser hastasıydı yaptığı ameliyat hocamın sayesinde eski sağlığına kavuştu
Mehmet Sıddık Evsen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Sıddık Evsen, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mehmet Sıddık Evsen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Mehmet Sıddık Evsen adresi nerede?Mehmet Sıddık Evsen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıtılbıl Mahallesi Dicle Üniversitesi Sur
- Urfa Yolu Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Sıddık Evsen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Sıddık Evsen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Sıddık Evsen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Sıddık Evsen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Sıddık Evsen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Sıddık Evsen hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Sıddık Evsen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.