Göz Hastalıkları Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
PRP
Tam Kan Sayımı-Hemogram
m...
Göz rahatsızlığımdan dolayı hastane gidip giriş yaptım.
Bulanık görme şikayetim vardı o sebepten başvurdum.
İletişimi, sabırla dinlemesi yaklaşımı çok güzeldi. En beğendiğim özellik Sıcakkanlı ve güleryüzlü yaklaşımı sayesinde aklımda olan tüm soruları çok tatmin edici cevaplar verdi.
Tedavisinden teşhisinden çok memnun kaldım. Hiçbir rahatsızlığınız bile olmasa rutin bir kontrol yapıp gözünüz hakkında her şeyi ayrıntılı bir şekilde bilgi alacağız bir doktor ötesi bir insan. Çokça tavsiye ederim.
i̇....
Hocamız gerçekten mükemmeldi. Ameliyat esnasında, sonrasındaki muayenelerinden bayağı memnun kaldık. Kendisine çok hasta yönlendirdim. Mehmet Bey göz lazeri ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat sürecimle ilgili bilgilendirdi. Sağ olsun hala arıyor, muayenelere gittiğimde yardımcı oluyor.
t....
1 seneden daha fazladır hocamızla görüşüyoruz onun himayesinde tedaviye gidip geliyoruz. Şu ana kadar tedavilerinden, uygulamalarından gayet memnunuz, bir sıkıntımız yok. Güzel bir şekilde ilgileniyorlar. Allah için memnunuz. Kızımız 10 yaşında ve 7 yaşındayken göz rahatsızlığı ve uçuk çıktı teşhisi konulmuştu. İlk başlarda ilaç tedavisi sonrasında gözlük verdi. Yavaş yavaş iyi olmaya gayret ediyoruz.
Doktordan çok memnun kaldım. Bayağı iyi biriydi. Miyoptum genel kontrol amaçlı muayene oldum. Bana gözlük yazdı. Kendisi rahatsızlığım, tedavi sürecimle ilgili bilgilendirmelerde ve tavsiyelerde bulundu.
İyi bir hocaydı. Kendisi gayet iyi ilgileniyor. Mehmet Bey'in gerçekleştirdiği göz lazeri ameliyatım çok başarılı geçti. Kendisi ameliyat sürecimle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Doktorum iyiydi, çok yardımcıydı. Herhangi bir sıkıntım yok, memnunum. Gözlerim bayağı bozuktu, lazer operasyonumu Mehmet Bey gerçekleştirdi. Operasyonumdan memnun kaldım, şu an için herhangi bir sıkıntım yok.
ş.....
Beklenilenden daha iyi bir doktordu, çok iyiydi. Mehmet Bey'i gidebileceğim en iyi doktorlardan biri olarak görüyorum. Göz arkası ödem şikayetimden dolayı kontrole gittim. İşlem için bilgi aldım, ilerleyen süreçlerde ameliyat için görüşeceğiz.
Mehmet Sinan Çamçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Sinan Çamçi, Göz Hastalıkları. Size Mehmet Sinan Çamçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Botoks, Kontrol Randevusu, Mikrovasküler Oklüzyon, PRP, Dikiş.
Mehmet Sinan Çamçi adresi nerede?Mehmet Sinan Çamçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Huzurevleri mah 3 sk, Seyrantepe Bulv No:18, Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Sinan Çamçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Sinan Çamçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Sinan Çamçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Sinan Çamçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Sinan Çamçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Sinan Çamçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Sinan Çamçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Sinan Çamçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mehmet Sinan Çamçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Sinan Çamçi hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Sinan Çamçi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları