Sünnet
Üroloji Randevusu
Sünnet
k.....
Kendisine idrar yolu enfeksiyonu icin gittim .maalesef bana iyi gelmedi
bi...b
İyi gunler hocam .Hoxam ben 13 yasinda cift tarafli varikosel ameliyatı oldum.simdi 16 yasindayim elime tlfn gecince arastirdim torbanin icindeki varislesmis damarlar yok oluyormus ama benim kiler gala duruyordu aileme soyledim tekrar doktora gittik dediki sol taraf 3.5 sag taraf 2.3 dedi .hocam acaba bir onceji doktor yanlis ameliyat mi yapti yaptiysa kisir olabilirmiyim simdi tekrar sol taraftan ameliyat oldum
m....
Çok ilgili ve alakadar bir doktor.Bir şikayetim üzerine tesadüfen gittim.Tedavisi sonuç verdi.İyiyim rahatım artık.Dalından başarılı hastasının karşı samimi bir doktor.Çok memnunum hocama çok teşekkür ederim.
Tesadüf gidişim.Hastasına karşı güler yüzlü, yaklaşımı ılımlı ve her sorduğum soruya anlayabileceğim şekilde cevaplar alıyorum.Tedavim halen devam etmekte ve olumlu ilerliyor.Doktorumdan memnunum.
Mehmet Solakhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Solakhan, Üroloji. Size Mehmet Solakhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Üroloji Randevusu, Sünnet.
Mehmet Solakhan adresi nerede?Mehmet Solakhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Solakhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Solakhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Solakhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Solakhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Solakhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Solakhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Solakhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Solakhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Solakhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Solakhan hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Solakhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ürologlar
Şehitkamil bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Ürologlar
Şehitkamil bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ürologlar
Şehitkamil bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Ürologlar