Hekimin 15 yıllık mesleki tecrübesi bulunmaktadır.
Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
eb...i
Soner bey bilgisi ve deneyiminin yanında yaklaşımı, iletişimi de çok iyi olan bir doktor. Biz kendisi ile bebeğimizin erken doğumu sonucunda yoğun bakım sürecinde tanıştık.bu süreçte bize çok destek oldu, Üc yıldır kızımızın kontrollerinde ve rahatsızlıklarında güvenle başvurduğumuz isimdir. İyi ki var...
c.....
Whatsap üzerinden sürekli iletişim halindeyiz konuşuyoruz.İkiz kızlarım benim.Hasta olduklarında nasıl diye soruyor,ağrıları,sızıları vardı,keyifleri nasıl bunları tek tek soruyor.Rutün kontroller ve hastalıklarında birde idrar yolu enfeksiyonu olmuştu kızlarım bu süreçte sürekli aradığımda yazdığımda ulaşabildim.Çocukla iletişimi çok iyi. Kızlarım Soner Bey'e çok rahatlıkla muayene oluyorlar.
g.....
Biz çok memnunuz.Çok güler yüzlü doktorumuz.Her konuda yardımcı oluyor,istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz.Doğumum sonrası oğlumun genel, rutin tüm kontrolleri için tercih ediyoruz.Benim erken doğumum oldu.Oğlum 3,5 ay yoğun bakımda kaldı . O süreçtede tüm takiplerini yaptı,kendisine teşekkür ederim.Bebeğimin şu an sağlık durumu iyi.Hatta doktorumuzdan dolayı hastaneye de teşekkürlerimizi ayrıca ilettik.
Soner Bey muhteşem bir doktor.İşinin ehli,gereksiz işlemlerden kaçınır.Çocuğunuzu gözü kapalı güvenip götürebilirsiniz.5 yıllık hastasıyoz.Oğlumun rutün kontrolleri için ve genel rahatsızlıklarında gidiyoruz.Çocukla iletişimi çok iyi sevecen,seviyeli,ilgili bir doktor.
Biz gayet memnunuz kendisinden.Oğlumun rutün kontrolleri için gidiyoruz.Çocukla iletişimi gayet iyi herhangi bir problemimiz yok.Şikayetimiz ve tedavimiz hakkında detaylı bilgilendiriyoruz,iletişim konusunda memnunuz.Her an ihtiyaç duyduğumuzda ulaşabiliyoruz.
Mehmet Bey'den memnunuz.Mehmet Bey hastane değişmesine rağmen kendisiyle hastane değiştirdik..Oğlumun genel ve rutün kontrolleri için tercih ediyoruz.Çok ihtiyaç duymadıkça ilaç tedavisine başlamıyor.Çocukla iletişimi çok güzel.Çocuğa yaklaşımı çok iyi.Soner Bey'den gayet memnunuz.
Soner Bey kızımın küvez doktoru.Her zaman gece gündüz destek oldu bize.Maddi,manevi bir telefon kadar uzağımızdaydı,hekimliği olsun karateri ve insanlığı olsun harika bir insan kendisi.Bursa'da üzerine çocuk doktoru tanımam alanında en iyisidir.Kızım prematüre.Küvezden beri takiplerini yapan doktorumuz.Rütün kontrollerinde ve takiplerinde her zaman yanımızda.
ö.....
Ben Soner Bey'in üstüne doktor bilmem,bizim 1 numaramızdır.Hem çocuklara çok yakın hemde teşhislerinde daha tahlil yapmadan teşhis koyabilen bir doktor.Gözü kapalı herkese tavsiye edebileceğim ve fikir alabileceğim bir doktor.Doktorluğu süper,insan olarakta çok iyi,en ufak bir durumda cevap verir ve çocuk iyileşse dahi sonucunu merak eder arar.En önemlisi çocuğun bir rahatsızlığını unutmuyor.Oğlum 2.5 yaşında genel kontrolleri için gidiyoruz.4 aylıkken alerjik durumunu fark etti.İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
y.....
Kendisinden çok memnunum.Çok ilgili,alakalı,her zaman telefonlarımıza cevap verir,tavsiye ettiğimiz,güvendiğimiz bir doktor.Benim ilk çocuğum doğduğundan beri kızımla ilgileniyor tüm süreçte yardımcı oldu.İkinci bebeğim de geliyor ve kesinlikle yine kendisinden destek alacağım. Özellikle bebekler konusunda hassas olduğu için titiz bir doktor.
ö.....
Kızımın doğumundan sonraki kontrollerini yapan doktoru hala da devam etmekteyiz ,çok da memnunuz.Bizim daha önce reflü vardı kızımda.1 yaşında kızım.Bir de idrar yolu enfeksiyonu oldu bunların tedavisini yaptı .Bir de rutin kontrollerini ve tüm aşılarımızı yaptı.Güncel bilgilerden bizi haberdar ediyor.
Mehmet Soner Sarmaşık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Soner Sarmaşık, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Mehmet Soner Sarmaşık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fototerapi, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Periton Diyalizi, Hemaferez, Yenidoğan Işitme Taraması, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Apgar Skoru, X-Ray.
Mehmet Soner Sarmaşık adresi nerede?Mehmet Soner Sarmaşık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- FATİH SULTAN MEHMET BULVARI SÜMER SK. NİLÜFER Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Soner Sarmaşık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Soner Sarmaşık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Soner Sarmaşık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Soner Sarmaşık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Soner Sarmaşık hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Soner Sarmaşık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Soner Sarmaşık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Soner Sarmaşık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Soner Sarmaşık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Soner Sarmaşık hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Mehmet Soner Sarmaşık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Soner Sarmaşık hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Soner Sarmaşık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yıldırım Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gemlik Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Orhangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (1)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla