Bahçelievler, Adnan Menderes Blv. No: 31 D:33, Pendik, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi +16 daha fazla

Ameliyatsız Diz Kireçlenmesi Tedavisi

Ameliyatsız Kalça Kireçlenmesi Tedavisi

Da Vinci Robotik Cerrahi

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Medipol Üniversitesi Pendik Hastanesi

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Soyarslan Ankara'da doğmuştur. 2007 yılında tıp fakültesinden mezun olmuştur. 2012-2018 yılları arasında Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını tamamlayarak uzman olmuştur.

Donuk omuz şikayeti ile başvurdum. Kendim araştırarak buldum. Doktorumdan çok memnunum. Hastalığım ileri seviyedeydi. Operasyon geçirdim. Fizik tedavide alıyorum. Mehmet Bey samimi ve mesafeli bir hoca. Hastasını sonuna kadar dinliyor. Sabırlı bir insan. Memnunum kendisinden.

Annemin ayağı kırılmıştı. Tavsiye üzerine kendisine başvurduk. Muayane etti. Annemi operasyona aldı. Ayağına plak takıldı. Şu an annem iyi. Bir sıkıntısı yok. Tekrar kontrole gideceğiz. Tedavi süreci devam ediyor. Çok ilgili ve alakalı bir doktor. Hem hastasını hem de bizi rahatlattı. Bilgi açısından bizi doyurdu. Ortopedi konusunda başvurduğum tek ve yegane doktor.

Kızımın kolu kırılmıştı. Farklı hastanede müdahale edildi. Kırıkta kayma oldu. Bu yüzden kendisine başvurduk. Operasyona aldı. Kol kemiğine tel takıldı. Çok memnunuz kendisinden. Her zaman şahsi numarasından ulaşabildik. Hiçbir sorunumuz yok. Kızım şu an sağlıklı ve iyi bir durumda. İlgili bir hoca. Çocuğa yaklaşımı da güzel.

Ben kendisine tendon esnetme operasyonu geçirdim ve tedavi sürecinden çok memnun kaldım. Ellerine sağlık, operasyonun gayet başarılı geçti, tedavi sürecim hala devam ediyor, süreçten dolayı da kendisine teşekkür ediyorum

Ben kendisine ayağımdan ameliyat oldum, protez taktırdım ve on numara bir doktor olduğunu düşünüyorum, çok memnunum. Bu süreçte yaklaşımı çok iyiydi, kişilik ve davranış olarak gerçekten çok beğeniyorum, ben 30 seneden beri doktora gidiyorum fakat şuana kadar gittiğim en iyi doktorlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Hem kendisinden, hem hastaneden hem de hemşirelerinden çok memnun kaldım,çok iyi bir hizmet aldım, hepsinden Allah razı olsun.

Ben doktorumdan gerçekten çok memnunum, çok ilgili ve alakalı bir doktor, aynı zamanda mesleğinde de çok iyi olduğunu düşünüyorum, tedavi sürecimde de gerçekten bana çok yardımcı oldu. Kendisine iki defa ameliyat geçirdim, sağ dizden önce kıkırdak kırığı üzerine ameliyat oldum, daha sonra kemikte tümör üzerine operasyon geçirdim, ikisi de gayet başarılıydı, ameliyat öncesi ve sonrası bilgilendirmeleri de harikaydı.

Z

Ben kendisine ayak topuğundan ve kolumdan ameliyat oldum, eşim de iki dizinden ameliyat oldu, çok şükür gayet iyiyiz, kendisinden çok memnun kaldım. Doktorumuz bir tanedir, olmam gereken bir ameliyat daha var ama ilerleyen zamanlarda hem kontrol için hem bu ameliyatı görüşmek için tekrar kendisine gideceğim, çok iyi bir doktor,kendisine ve ekibine selamlarımı iletiyorum, Allah razı olsun.

Ben kendisine iki farklı ameliyat geçirdim, el bileğimde sinir sıkışması vardı, aynı zamanda dizlerimden ön çapraz bağlardan kendisine ameliyat oldum. Kendisi çok ilgili bir doktor, yaptığı işte de çok başarılı olduğunu düşünüyorum, hastaya her konuda yardımcı olan birisi, şu anda tedavi sürecim sonlandı, kendisine her gittiğim zamanda da ilgiliydi, yapmış olduğu iki operasyon da gayet başarılıydı.

K

Ben Mehmet hocaya beş ayda iki kez ameliyat oldum, önce sağ bacağımdan sonra sol bacağımdan menüsküs ameliyatı oldum ve kendisinden çok memnunum. Hem yaklaşım tarzı, hem iletişimi gerçekten çok iyi olan bir doktor, bu süreçte hasta doktor ilişkisinden ziyade abi kardeş gibi olduk, bana her konuda çok samimi yaklaştı. Şuan kendisi bana gel ameliyat olacaksın dese, hiçbir şekilde sebebini sormam, gider ameliyatımı olurum, bir bildiği var diye düşünürüm, kendisine bu anlamda çok güveniyorum. Hala da kontrol sürecim devam ediyor, kendisini çok seviyorum, çok iyi bir doktor, bir çok arkadaşımı da kendisine yönlendiriyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

merhaba öncelikle ne kadar teşekkür etsem azdır.
2020 de ön capraz bağlarım koptu menuskuste yırtık oldu komsumuz vasıtası ile mehmet hocaya geldim ameliyat olmam gerekiyordu tekrar top oynamam için ve ameliyat sonrası 45 üzerine basmadım yaklasık 2 aylım fizik tedavi sonrası ameliyattan 10 ay sonra tekrar halı sahada futbol oynamaya başladım muazzam başarılı eline emeğine sağlık hocam