Yalı Mahallesi 6507. Sokak No:5 Kat:3 Daire:6 Atakent, Karşıyaka, İzmir

Burun Estetiği

Dolgu

Rinoplasti

Mehmet Sucubaşı Muayenehanesi

Op. Dr. Mehmet Sucubaşı 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 'nden mezun olmuştur. 1998 - 2003 yılları arasında 9 Eylül Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Anabilim Dalında uzmanlığını tamamlayan Mehmet Sucubaşı , kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Konum: Mehmet Sucubaşı Muayenehanesi Diğer

Canııım Mehmet Hocam. Yaklaşık 1 buçuk sene önce burun ameliyatı oldum. Çok takıntılı biri olmama rağmen ameliyatı kendisine bıraktım. Ve bebek gibi bir burnum oldu. Bugün de Gözaltı ışık dolgusu ve nazolabial dolgularımı yaptırdım. Kesinlikle ameliyatı düşünen,estetik açıdan değişim isteyenler önce Mehmet Hocayla görüşmeli.

Konum: Mehmet Sucubaşı Muayenehanesi Rinoplasti

Yaklaşık 1-1,5 buçuk yıldır nefes alma problemi yaşıyordum. İyiki Dr.Mehmet Sucubaşı hocamızı tercih etmişim çok memnun kaldım çok ilgililer ve alanında en iyilerinden kesinlikle. Ağrı oluyor diye benide korkutmuşlardı ama inanın hiç ağrım olmadı ameliyat sonrası ağrı kesici hiç almadım diyebilirim.Ameliyat olmaktan korkanlar için söylüyorum hiç korkmayın Mehmet hocamızla gidip görüşün görüştükten sonra korkularınız tamamen geçecek eminim.. iyiki Dr.Mehmet Sucubaşı da ameliyat olmuşum herkese tavsiye ederim…

Konum: Mehmet Sucubaşı Muayenehanesi Otoplasti

Op. Dr. Mehmet Sucubasi kliniğinde otoplasti ameliyatı oldum, hem sonuçtan hem operasyon anı ilgi, alaka ve hassasiyetten çoook memnun kaldım. Başta doktoruma olmak üzere tüm ekibe teşekkürlerimi ve sevgilerimi yolluyorum. Bu işlemi yaptırmak isteyen herkese şiddetle Mehmet hocamı tavsiye ederim.

R
Konum: Mehmet Sucubaşı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Burun estetiği olmak istediğim için gttin doktor beye çok güvendim ve oldum çok menmun kaldım çalışanlar güler yüzlü ve çok ilgili kesinlikte Mehmet beyle görüşmeden burun ameliyatı olmayın derim..

Konum: Mehmet Sucubaşı Muayenehanesi Rinoplasti

Mesleğinin uzmanı süper bir doktor. Gözü kapalı herkesin kendini emanet edebileceği ve güven veren her sorunuza cevap bulabileceğiniz mükemmel bir doktor. Mehmet hocama herşey için çok teşekkür ederimm. Beni yeni burnumla bambaşka biri yaptı.

Konum: Mehmet Sucubaşı Muayenehanesi Burun Estetiği

Mehmet Sucubaşı, sahiden de İzmir’in önde gelen uzmanlarından biridir. Burun estetiği olmaya karar kıldığımda dahi içimde kendisine sonsuz bir güven oluştu, gerek çalışmaları olsun gerekse de mesleki duruşu olsun içimden “Ben dokturumu buldum.” dedim ve ameliyat oldum. Sıfır korkuyla girdiğim ameliyatın iyileşme sürecini sıfır acıyla atlattım. Kazandığım şey ise inanılmaz doğal bir burun. Kendisine ne kadar teşekkür edersem ediyim az kalacağına şüphem yok, çevremdekilerin tepkisi dahi beni o kadar güzel hissettirdi ki tarifi gerçekten de çok zor. İyi ki sosyal medya platformunda sizinle karşılaşıp bu güzel deneyime şahit olmuşum. Gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz. Ayrıca kliniğin asistan ve hemşirelerinin de ilgisi 10/10. Tavsiye ediyorum.

Konum: Mehmet Sucubaşı Muayenehanesi Burun Estetiği

Uzun zamandır araştırdığım bir konuydu burun ameliyatı, nefes alma ve kemer problemi nedeniyle randevu aldım ve muayeneye gittim. Ameliyata kısa süre içerisinde karar verdik. Benim için ameliyat sonrası daha önemliydi ve diyeceğim tek kelime ile harika. Kısa sürede toparlandım ağrısız bir süreçti, görünüş olarak herkes doğal olmuş yorumunu yaptı. Çok başarılı bir hekim bu gibi ameliyatları kime yaptıracağımıza karar vermek zor oluyor ancak herkese öneriyorum.

Konum: Mehmet Sucubaşı Muayenehanesi Rinoplasti

Burun estetiği oldum. Şuan 6. Ayım olmasına rağmen çok iyi duruyor. İyileşme sürecim çok iyi geçiyor. Ameliyat sonrası ağrım veya kanamam hiç olmadı. Çok rahat geçirdim ve gerçekten çok memnunum. İlgi ve alakaları çok iyi. Estetiğimi iyi ki Mehmet Bey’e yaptırmışım diyorum. Gerçekten çok doğal duruyor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: Mehmet Sucubaşı Muayenehanesi Burun Estetiği

İlk öncelikle Doktora ve tüm asistanlara sonsuz teşekkür ediyorum. Abimin nefes alma problemi vardı ve burnu eğriydi. Almanya’da olmuştu ameliyat ama hiç bir işe yaramadı.. Tanıdığım bir arkadaşım bana doktor Sucubaşıyı tavsiye etti, ve öylece bende wahtsapp üzerine yazdım ve gerçekten çok güzel ilgilendiler, tüm sorularımızı tek tek cevapladılar. Abim burnundan ameliyat oldu ve herşey çok güzel geçti ağrızı öyle yoktu, ikinci günü İzmir’i bile gezmiştik. Çok ama memnun kaldık. Herkese burdan çok teşekkür ediyorum. Ve herkese Doktor Sucubasi’yı tavsiye ediyorum Memnun kalacaksınız.

O
Konum: Mehmet Sucubaşı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Mehmet bey ile önce bir arkadaş tavsiyesi üzerine taniştik geniz eti bademcik kulak tıkanıklığı ve burunda kemik olmasi sebebiyle nefes alamıyordum muayenede o kadar güven verdi ki 3 gün sonrasına ameliyat planladık çok başarılı bir operasyon geçirdim kendisinin ve asistanlarının ilgisi beni daha çok rahatlattı çok şükür k ciddi hiç bir problem de yaşamadım iyi ki mehmet bey ile yollarımız kesişti.Asistanlarina ve kendisine tekrar tekrar tesekkürler..