mu...k
Ailemdeki kalp hastalığı hikayesi ve yüksek nabız şikayetiyle Dr Mehmet Mehmet Bey’den randevu alarak muayene oldum. Kendisi efendi kişiliği ve dikkatiyle benimle ilgilendi, gerekli tetkikleri yaptı. Muayene sürecindeki yaklaşımı için teşekkür ederim.
mi...r
Hocam daha önce babamın kalp rahatsızlığıyla siz ilgilenmiştiniz ve çok memnunduk, şimdi annemınde rahatsızlığı var muayanenizin iletişim bilgilerinizi öğrenmek istiyorum.
re...n
Hocam ben hastanız Recep erken hipertansiyon teşhisini 2006 da siz koymuştunuz preter plus 12.5 kullanıyorum faydasını gördüm taşıkardı içinde con cort verdiniz. Bu ilaçları nekadar zaman daha kullanacam. RECEP ERKEN
mu...i
SAYIN HOCAM SİZ DLMASAYDINIZ belkide ben şimdi yaşamıyordum.size sonsuz saygılarımı sunar başarılarınızın devamını dilerim.
Mehmet Şükrü Efem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Şükrü Efem, Kardiyoloji.
Mehmet Şükrü Efem adresi nerede?Mehmet Şükrü Efem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eyüp Merkez, Silahtarağa Cd. No:53-57-57/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Şükrü Efem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Şükrü Efem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Şükrü Efem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Şükrü Efem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Şükrü Efem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Şükrü Efem hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Şükrü Efem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar