Aile İçi İletişim Sorunları
Psk. Mehmet Tahir Songur
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Varoluşçu Psikoterapi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
s....e
Kendi kişisel sıkıntılarım için gidiyorum. Hiçbir şikayetim yok kendisinden. Çok memnunum. Yönlendirmeleri çok iyi. İlgili, alakalı bir uzman. Konulara yaptığı yorumlarda iyi. Tarafsız davranıyor. 5 seanstır gidiyorum. İnternetten araştırarak buldum kendisini.
f....t
Tahir Bey'den çok memnunum. Kişiyi anlıyor, dinliyor ve etkili çözüm yolları sunuyor. Ben de farkındalık yaratıyor. 6-7 seans oldu gideli. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Seanslar sayesinde hayatımda olumlu anlamda değişiklikler oldu.
h...
Ben Mehmet Bey'e iletişim sorunum, duygularımı ifade edememe gibi sorunlarla başvurdum. Bu konularda güzel sonuçlar almanın yanı sıra Mehmet Bey sayesinde hayatımın diğer alanlarında da iyileştirmeler yapmaya başladım. Benim için Mehmet Bey ile seanslarım sonuçları güzel sonuç vermektedir.
s...
Uygulama üzerinden ulaştım. Duygusal yeme bozukluğu ve okb için destek aldım. Çok anlayışlı kibar biri, süreçten memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
e...
Mehmet Bey'e uygulama üzerinden ulaştım. Yaklaşık 6 aydır seans yapıyoruz. Ben İzmir'de öğrenciyim. Uzun süredir ilişkilerimde ve öğrencilik hayatımda yaşadığım birtakım problemlerle baş edemediğimi hissediyordum. Bu vesile ile kendisine başvurdum. Şu ana kadar iyi bir ilerleme kat ettiğimizi düşünüyorum ve seanslara devam etmek istiyorum. Çevreme de bahsediyorum ve özellikle kendisini tavsiye ediyorum.
f.....
Yaklaşık 1 seneye yakındır her hafta görüşme sağlıyorum. Gerçekten bu zamana kadar yaptığım çok büyük bir iyilik oldu, kendisi çok iyi bir psikolog. Her hafta gitmeyi iple çekiyorum. Mehmet Bey işinde gayet başarılı, anlayışlı, kişiye uygun şekilde davranabilen birisi. Ben çok memnunum. Ben oraya gittikten sonra hayatımda birçok şey değişti. Birçok şeyi kabullenmeyi, birçok şeyle barışmayı öğrendim. Özgüven eksikliğim eskisi kadar olmasa da daha iyi kullanıp, değerlendirebiliyorum. Seanslardan bazen yorgun bazen de iyi hissetmiş şekilde çıkıyorum. Konuşmak iyi geliyor çünkü isteğime yönelik bir sohbet olduğu için bana çok iyi geliyor.
Mehmet Bey gayet pozitif, yönlendirmesi çok güzel, bilgili, güven verici, yanında rahat edip ve konuşabildiğim bir uzman. Bana rahat hissettiriyor. Kendisiyle rahat konuşup dertlerimi paylaşabiliyorum. Görüşmeye başlayalı 1 buçuk yıl oldu. Kendimde bayağı değişimler var, çevremdeki herkes değiştiğimi söylüyor. Kendimde çok olumlu, pozitif değişimler görüyorum. Daha sakin bir insan haline geldiğimi fark ediyorum. Seanslarımın sıklığı yavaş yavaş azalıyor. Kendisini herkese tavsiye ederim.
c.....
Çok gergin olduğum süreçler yaşadım öfke kontrolümü kayıp etmiştim hocamızla seanslara başladık ve şuanda çok daha iyiyim herkese de tavsiye ederim
z....b
Yaklaşık 6 ay önce çok büyük sorunlarla, çokta büyük umudum olmadan başvurdum Mehmet Tahir hocaya. Kaygı ve anksiyetelerim ilk üç ayda neredeyse bitti diyebilirim. Sonraki ayları kendi isteğimle devam ettim. Yaşam doyumum ve hayata bakış açım büyük oranda değişti ve gelişti. Herkese tavsiye ederim.
Sınav heyecanı sebebiyle gittim kendisine. Yaklaşık 2-3 aydır devam ediyorum. Kendimde farkedemediğim şeyleri görmeme ya da değiştirmek istediğim bazı huylarımı değiştirmeme sebep oldu. Mutlu olmamı sağladı. Sınav heyecanını yendiğimi hissediyorum. Başarısız olma durumunda bile o psikolojiden çıkabilmemi sağladı. Hayata bakış açısı çok güzel. İnsan olmanın gerekliliklerinin çok farkında ve bunu danışana çok güzel geçiriyor. Verdiği ödevleri direk yapılmak zorunda olan bir ödev gibi değil de, benim de yapmayı istememi sağlayarak yaptırıyor.
Mehmet Tahir Sonğur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Tahir Sonğur, Psikoloji. Size Mehmet Tahir Sonğur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi.
Mehmet Tahir Sonğur adresi nerede?Mehmet Tahir Sonğur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi no:2 kat:4 D:14 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Tahir Sonğur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mehmet Tahir Sonğur uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mehmet Tahir Sonğur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Tahir Sonğur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mehmet Tahir Sonğur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Tahir Sonğur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Tahir Sonğur hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Mehmet Tahir Sonğur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar