Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Online Terapi +33 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psk. Mehmet Tahir Songur

Psk. Mehmet Tahir Sonğur Psikoloji eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesinde tam burslu olarak almıştır. Mezuniyetinden sonra psikoloji alanındaki yetkinliğini arttırmak amacıyla Pedagojik Formasyon, Aile Danışmanlığı, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi ve Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimlerini tamamlamıştır. Uğur Okullarında Psikolojik Danışman rolüyle öğrencilerin okul uyumunu arttırıcı, sınava hazırlık sürecinde destekleyici ve yönlendirici çalışmaları olmuştur. TSK Ege ordusunda Psikolog olarak görev yapıp zorunlu ve rütbeli askeri personelin psikolojik sağlığına destekleyici müdahalelerde bulunmuştur. Kurucu Psikolog olduğu Acedia Psikoloji Danışmanlık Merkezi’nde aktif olarak danışan görmektedir. Uzmanlık alanı çalışmaları genellikle kaygı problemleri yaşayan danışanlar üzerinedir.

Kendi kişisel sıkıntılarım için gidiyorum. Hiçbir şikayetim yok kendisinden. Çok memnunum. Yönlendirmeleri çok iyi. İlgili, alakalı bir uzman. Konulara yaptığı yorumlarda iyi. Tarafsız davranıyor. 5 seanstır gidiyorum. İnternetten araştırarak buldum kendisini.

Tahir Bey'den çok memnunum. Kişiyi anlıyor, dinliyor ve etkili çözüm yolları sunuyor. Ben de farkındalık yaratıyor. 6-7 seans oldu gideli. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Seanslar sayesinde hayatımda olumlu anlamda değişiklikler oldu.

Ben Mehmet Bey'e iletişim sorunum, duygularımı ifade edememe gibi sorunlarla başvurdum. Bu konularda güzel sonuçlar almanın yanı sıra Mehmet Bey sayesinde hayatımın diğer alanlarında da iyileştirmeler yapmaya başladım. Benim için Mehmet Bey ile seanslarım sonuçları güzel sonuç vermektedir.

Uygulama üzerinden ulaştım. Duygusal yeme bozukluğu ve okb için destek aldım. Çok anlayışlı kibar biri, süreçten memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

Mehmet Bey'e uygulama üzerinden ulaştım. Yaklaşık 6 aydır seans yapıyoruz. Ben İzmir'de öğrenciyim. Uzun süredir ilişkilerimde ve öğrencilik hayatımda yaşadığım birtakım problemlerle baş edemediğimi hissediyordum. Bu vesile ile kendisine başvurdum. Şu ana kadar iyi bir ilerleme kat ettiğimizi düşünüyorum ve seanslara devam etmek istiyorum. Çevreme de bahsediyorum ve özellikle kendisini tavsiye ediyorum.

Yaklaşık 1 seneye yakındır her hafta görüşme sağlıyorum. Gerçekten bu zamana kadar yaptığım çok büyük bir iyilik oldu, kendisi çok iyi bir psikolog. Her hafta gitmeyi iple çekiyorum. Mehmet Bey işinde gayet başarılı, anlayışlı, kişiye uygun şekilde davranabilen birisi. Ben çok memnunum. Ben oraya gittikten sonra hayatımda birçok şey değişti. Birçok şeyi kabullenmeyi, birçok şeyle barışmayı öğrendim. Özgüven eksikliğim eskisi kadar olmasa da daha iyi kullanıp, değerlendirebiliyorum. Seanslardan bazen yorgun bazen de iyi hissetmiş şekilde çıkıyorum. Konuşmak iyi geliyor çünkü isteğime yönelik bir sohbet olduğu için bana çok iyi geliyor.

Mehmet Bey gayet pozitif, yönlendirmesi çok güzel, bilgili, güven verici, yanında rahat edip ve konuşabildiğim bir uzman. Bana rahat hissettiriyor. Kendisiyle rahat konuşup dertlerimi paylaşabiliyorum. Görüşmeye başlayalı 1 buçuk yıl oldu. Kendimde bayağı değişimler var, çevremdeki herkes değiştiğimi söylüyor. Kendimde çok olumlu, pozitif değişimler görüyorum. Daha sakin bir insan haline geldiğimi fark ediyorum. Seanslarımın sıklığı yavaş yavaş azalıyor. Kendisini herkese tavsiye ederim.

C
Konum: başka bir yer Diğer

Çok gergin olduğum süreçler yaşadım öfke kontrolümü kayıp etmiştim hocamızla seanslara başladık ve şuanda çok daha iyiyim herkese de tavsiye ederim

Z
Konum: Psk. Mehmet Tahir Songur Psikoloji Randevusu

Yaklaşık 6 ay önce çok büyük sorunlarla, çokta büyük umudum olmadan başvurdum Mehmet Tahir hocaya. Kaygı ve anksiyetelerim ilk üç ayda neredeyse bitti diyebilirim. Sonraki ayları kendi isteğimle devam ettim. Yaşam doyumum ve hayata bakış açım büyük oranda değişti ve gelişti. Herkese tavsiye ederim.

Sınav heyecanı sebebiyle gittim kendisine. Yaklaşık 2-3 aydır devam ediyorum. Kendimde farkedemediğim şeyleri görmeme ya da değiştirmek istediğim bazı huylarımı değiştirmeme sebep oldu. Mutlu olmamı sağladı. Sınav heyecanını yendiğimi hissediyorum. Başarısız olma durumunda bile o psikolojiden çıkabilmemi sağladı. Hayata bakış açısı çok güzel. İnsan olmanın gerekliliklerinin çok farkında ve bunu danışana çok güzel geçiriyor. Verdiği ödevleri direk yapılmak zorunda olan bir ödev gibi değil de, benim de yapmayı istememi sağlayarak yaptırıyor.