Uzm. Dr.
Mehmet Tarık Keskin
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Döşemealtı, Muratpaşa, Antalya 3 adres
de...5
Tek kelimeyle süper bir doktor işinin ehli ve çok canayakın kendini yanında çok rahat hissediyorsun ve şikayetini rahat anlatıyorsun hiç kendini kasmıyorsun.
fi...k
Doktor tarık bay çok ilgili ve cana yakın buldum. Rutin bir kontrolden geçmek için gitmiştim çok ilgilendi, herşeyi güzel ve pratik inceliyor. Hastalarına yardımcı olmaktan ve sorularına cevap vermekten çekinmiyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Gerekirse yine tarık bay giderim.
tu...a
hocam ben medusu hastanesinde sizin hastanız dım yalnız ordan ayrıldıgınızı öğrendim bn sizin gibi doktoru çok arıyorum lütfen nerde oldugunuzu bize bildirin .
fa...n
Bize dunyanin en guzel varligini o opulesi elleriyle sunan canim doktorumuz.Iyi ki varsiniz,Kesnlikle gozu kapali guvenebileceginiz bir doktor.Suan medisu hastanesinde calisiyor kendisi
f....l
Tarık bey siz gerçekten harika bi doktorsunuz.Ve herkese tavsiye ediyorum ama sorun şu ki şuan hangi hastahanedesiniz ?Medusu hastahanesinde olduğunuz doğrumu.bana bir bilgi verilebilirse çok mutlu olucam.
pı...r
tek kelimeyle profesyonel....(işine hakimiyeti,hastasına olan ilgisi,yaklaşımı,tarzı..mantığı daha bir çok şey yazabilirm..ama şu bir gerçekki her 15 gün de bir doktoruma keyifle gidiyorum..)
bu...z
Doktorcuğum mükemmeldir. Yumurtlatamayacağı, doğum yaptıramayacağı, derdine deva bulamayacağı kadın yoktur. İyi ki varsınız Tarık Keskin...
Mehmet Tarık Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Tarık Keskin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mehmet Tarık Keskin adresi nerede?Mehmet Tarık Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniköy Mahallesi 106. Sokak No:11 Döşemealtı
- Çaybaşı Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi No:156 Muratpaşa
- Güllük Cad.Hüseyin Eren Apt. No:83/4 Altındağ Mah. Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Tarık Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Tarık Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Tarık Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Tarık Keskin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Tarık Keskin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Tarık Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mehmet Tarık Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muratpaşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları