ha...i
Kardeşimde şaşılık vardı, ameliyatını dr.mehmet taş yaptı.Şaşılık düzeldi.Bilgisi ve güler yüzlülüğü ile örnek bir doktor.Herkese tavsiye ederim
al...a
Anneme yaptığı katarak ameliyatı için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.Annemin tedavisinde gösterdiği ilgi ve alaka için kendisinden Allah razı olsun
er...9
Babam göremiyordu.Gözünde katarak olduğunu söylediler.Mehmet hoca bize akıllı mercek önerdi.Babam şimdi uzağı görüyor. Kuranı gözlüksüz okuyor.Babam mehmet hocaya çok dua ediyor
er...u
Anne ve babamın katarak ameliyatını yaptı.Çok başarılı bir doktor.Herkese tavsiye ederim.Kesinlikle güvenebileceginiz bir doktor.
Mehmet Taş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Taş, Göz Hastalıkları.
Mehmet Taş adresi nerede?Mehmet Taş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlıtepe Mahallesi TPAO Bulvarı No:265 Batman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Taş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Taş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Taş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Taş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Taş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Taş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Taş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.