ACTH (Adrenokortikotropik Hormon) Testi
Adrenalektomi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Tümünü gösterHizmetler
Çocuk Endokrinolojisi Randevusu
Abdominal Ultrasonografi
ACTH (Adrenokortikotropik Hormon) Testi
Adrenalektomi
Uzm. Dr. Mehmet Taştan
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Hormon Testi
Karaciğer Kan Testleri
LHRH Uyarı Testi
Uzm. Dr. Mehmet Taştan
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Sanal Kolonoskopi
Su Kısıtlama Testi
Subkütan Enjeksiyon
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
Çocuk Gelişim Testi
Uzm. Dr. Mehmet Taştan
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
l...
Doktor beye tavsiye üzerine gittik, iyi ki de gitmişiz. Erken ergenlik şüphesi ile başvuru yaptık. Tedavi sürecimiz çok güzel ilerliyor. Kızımın muayene ve kan aldırma korkusunu bile giderdi. Bize gerekli olan bütün açıklamaları yaptığı gibi kızımız ile iletişimi, güleryüzü ve samimiyeti ile mükemmeldi. Biz kendisini çok sevdik, tavsiye ediyoruz.
d...
Doktorumuzu tavsiye üzerine bulduk.
Kontrollü tiroid hastası kızım.
Kesinlikle muhteşem birisi Mehmet hoca.
Hastasıyla çok güzel ilgileniyor ve her aşamayı titizlikle takip ediyor.
Muayene sırasında bizimle ve çocukla iletişimi de çok iyiydi.
Artık güvenle gidebileceğimiz bir doktorumuz oldu.
Kızım da ilk defa bir doktordan korkmadı, çok sevdi.
s...
Oğlum 13 günlüktü Mehmet hocayla tanıştığımızda.
TSH yüksekliği vardı.
Çok endişeliydik. Tedavi süresince bizimle çok ilgilendi, tüm bilgileri tek tek anlattı.
Çözüm odaklı, güler yüzlü, ayrıca çok iyi bir insan.
Gayet de ilgili. Tavsiye ederiz.
y.....
Mehmet Taştan hocamıza tesadüfen ulaştık. Oğlumun da meme kısmında bir şişkinlik meydana geldi, Mehmet Taştan hocamızın varlığından haberdar olduk, iyi ki kendisi ile tanıştık, 3 - 4 ay içerisinde oğlumun meme kısmındaki büyüme ile Doktorumuz sayesinde sonuç aldık. Kendisini çok samimi ve içten bulduk, hastalara maddi pencereden bakan bir doktor olmadığını bize hissettirdi. Bahtı, yolu açık olsun inşallah. Mehmet Taştan gibi hocalarımızın çoğalması dileğiyle.
s....)
Kızımın hormonal rahatsızlığından dolayı başvurdum. Tedavimiz başladı. Tahlil istedi. Tahliller temiz çıktı. Süreç devam ediyor. Doktorumuzun sayesinde tedavimiz sonuç vermeye başladı. Daha önce tahlil yaptırdık, çok yüksek çıkmıştı. Çok iyi ve anlayışlı bir doktor. Ben panik atağım. Beni çok sakinleştirdi. Ailemdeki biriymiş gibi hissettim. Hepsinden Allah razı olsun. Şu an çok mutluyuz. Doğru teşhis koydu. Çocuğun hiçbir şeyi yok, boşuna ilaç kullanmasına gerek yok dedi. Kontrole çağırdı, o günü bekliyoruz. Diyet ve spor önerdi. Sağlıklı beslenmesi gerekiyormuş. Onu uyguluyoruz. Şu an için hiçbir sıkıntı yok.
k....)
Kızım doğuştan tiroid hastası. Tiroidleri gelişmedi. Çok ilgili, güler yüzlü, sevecen bir doktor. Çok sakin birisi. Tedavi yöntemleri güzel. Oğlumu da götürüyorum. Oğlumda insülin direnci yüksek. İyi ki özel bir yer açmış. Çok anlayışlı bir doktor. İnşallah sürekli yanımızda olur. Kızım ve oğluma ilaç tedavisi uyguluyor. İkisine de ilaçlar iyi geliyor. Gerektiği kadarıyla ilaç veriyor. İstediğim zaman ulaşabiliyorum kendisine. Severek gidiyoruz yanına.
e....)
Çocuğumun büyüme geriliği vardı. İnternetten buldum kendisini. Tahliller yapıldı, izleniyor şu an. İlaç kullanmıyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Mehmet Bey çok iyi bir doktor. Çok memnunum kendisinden.
e...
Doktorumuza internet üzerinden endokrin doktorları diye araştırarak ulaştık. Hatta kızım kendisi buldu.
Ergenlikte boy uzaması ile ilgili danışmak için başvurduk. Doktor bey çok kibar ve ilgili.
Hastayı ve hasta yakınlarını, hasta psikolojisi ile değil de, karşılıklı sohbet ederek dinliyor.
Çok yönlü tavsiyeleri ile yönlendiriyor. Yapılabilecek tedavileri eksi ve artı yönleri ile anlatıyor. Mersin halkı için, bilirlerse böyle bir doktora bu kadar çabuk ve kolay ulaşmak büyük imkan. Gösterdikleri ilgi ve güler yüzden çok memnun kaldık. Çevremize ve bu yorumu okuyanlara tavsiye ederiz.
h...
Çocuğuma Tip 1 diyabet teşhisi konulduğu için uzmanlığı çocuk endokrin olan doktor araştırırken tanıdığımızın referansı ile Mehmet Bey'e ulaştık. Bizim yeni vaka olduğu için hastaneden direkt Mehmet Bey'in ofisinde soluğu almıştık, bizde panik, tedirginlik had safhadaydı. Hastalığı yönetememe, çocuğun başına bir şey gelme korkusu vardı. Özellikle hipoglisemiden korkuyorduk. İlk 2-3 hafta çocuğun şekeri 180'i geçtiğinde veya 70'in altına indiğinde defalarca gece gündüz panikleyip Mehmet Bey'i arayıp aslında bize hastanede veya sonrasında Mehmet Bey, diyabet ile ilgili dernek vb. web sitelerinde konu hakkında birçok yerden bilgi almamıza rağmen panik yapıp ne yapacağız diyorduk. Sabırla her ihtiyaç duyduğumuzda tekrar tekrar bilgilendirerek ilgilendi. İnsülin dozlarının ayarlanması, beslenme konusunda bilgilendirme vb. destekleri oldu. Doktorumuzu kesinlikle tavsiye ederiz.
b....)
Mehmet Bey'den çok memnunum. Kendisi ilgili ve alakalı birisi. Yaptırdığı tahlillerin arkasında durup bilgilendiren bir doktorumuz. Kızım 15 yaşında ve 100 kilonun üzerinde 3 aydır adet olmadığı için çocuk endokrinolojisinin görmesini söylemişlerdi biz de Mehmet Bey'e muayene olduk. Hala tedavimize devam ediyoruz. Kendisinden her konuda memnunuz.
Mehmet Taştan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Taştan, Çocuk Endokrinolojisi. Size Mehmet Taştan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Büyüme Hormonu Testi, Tiroid Kan Testleri, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Karaciğer Kan Testleri, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Adrenalektomi, Çocuk Gelişim Testi, Sanal Kolonoskopi.
Mehmet Taştan adresi nerede?Mehmet Taştan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mah. 33205 Sk. Tria Optimal No:18 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Taştan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Taştan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Taştan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Taştan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehmet Taştan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Taştan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Taştan hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Mehmet Taştan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Taştan hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Taştan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.