Aktimetre
Fonksiyonel Hemisferektomi
Homeopati
Karotis Ultrasonu
Doktor Muayenehanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MRI Değerlendirme
Nöralterapi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Poligrafi
mi...r
tavsiye üzerine kendisiyle tanıştım ve alanında çok uzman ve teşhisine güvenilecek bir doktor bilgisine sağlık
ca...n
çok güzel bir insan.onu çok sevdim.insanlarla olan ilişkisi güzel.benim kafam karışıyor.düşüncelerim karışıyor.kafamın karıştığını anlayamıyorum. .istem dışı şeyler söylüyorum ve istem dışı şeyler yapıyorum.sıcakta kafam daha çok karışıyor.sayın tecellioğluna çok teşekkür ederim.çok yardımcı oldu gerçekten çok iyi geldi.emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim
em...ü
hastalarla iletişimi ve hastaları dinleme yönünden çok iyi birisidir. nörolojik durumda hasta olan tüm tanıdık ve yakınlarıma tavsiye ediyorum.
is...n
baş ağrısı konusunda gerçekten çok iyi bir hekim.
Mehmet Tecellioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Tecellioğlu, Nöroloji. Size Mehmet Tecellioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EMG, Beyin Pili Programlanması, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi), EEG (Elektroensefalografi), Poligrafi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Aktimetre, Derin Beyin Stimülasyonu, Epilepsi Tedavisi.
Mehmet Tecellioğlu adresi nerede?Mehmet Tecellioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Malatya Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Tecellioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Tecellioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Tecellioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Tecellioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Tecellioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Tecellioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Tecellioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.