Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Annem geçtiğimiz Mayıs ayında bel fıtığı şikayetiyle Mehmet Tönge hocaya başvurdu. Annemi eski sağlığına kavuşturan Mehmet Tönge hoca ve ekibine çok teşekkür ederiz.
مح....
Dear Dr. Mehmet, It was great honor meeting you, you have done more than you thing to my brain tumor, you were really very high standard professional in all aspects, I present my high appreciation and thanks.
Mohammed Abdulkader
n....m
Mehmet bey hem insani hem de vicdani olarak işte hekimlik bitmemiş dedirtecek cinsten nadir kalmış bir doktor rabbim sizler gibi olan doktorların neslini çoğaltsın. 03.07.2015 tarihinde annemi başarılı bir şekilde ameliyat etti ve sağlığına kavuştu annecim Allah binlerce kez razı olsun ellerinize sağlık kesinlikle tavsiye edilecek bir doktor
hü...u
DR Mehnet beyin hastasıyla yaklaşımı ve tutumu beni gururlandırdı bir ay önce beni başarılı bir ameliyat etti elinize sağlık hocam ve her gittiğim yerde hocamı meth'ü sena etmeden duramıyorum vede herkese taviye edebileceğimiz değerli hocalarımızdan buradan kendisine çok teşekkür ediyorum
hü...k
DR MEHMET TÖNGE NİN HASTAYLA ALAKASINI İNSANİ YAKLAŞIMI VE HASTALIĞI DEĞERLERDİRMESİ BAŞARILI BULUYOR VE BİR ÇOK SAĞLIKÇIDA OLMAYAN BU YÖNLER İÇİN KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM
ru...z
mehmet bey teşekürler çoçugum trafik kazası geçirdi tam bu esnada kendisiyle tanıştık gercekten tıbbı konuda gerekli tetkikleri yaptı ilaç tedavisi verdi yani süper bir tedavi uyguladı amaliyata gerek kalmadı şimdi çocumgum çok iyi kendisine teşekürler
Mehmet Tönge isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Tönge, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Mehmet Tönge adresi nerede?Mehmet Tönge şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Tönge isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Tönge online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Tönge hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Tönge ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Tönge isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Tönge bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Tönge ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Tönge hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mehmet Tönge hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Tönge hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Tönge, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mehmet Tönge ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları