Tıp eğitimini Hacettepe ve Erciyes Üniversitesi Tıp fakültelerinde aldı. Uzmanlık Eğitimini Fırat ve Ankara Üniversitesi Tıp fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniklerinde aldı.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Kalp Kapakçığı Değişimi

Karotis Ameliyatı

Koroner By-Pass Ameliyatı +2 daha fazla

Minimal Invaziv Cerrahi

Periferal Vasküler Bypass

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Konum: Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kalp Kapakçığı Değişimi

Saygıdeğer hocam Prof.Dr.Mehmet Tuğrul Göncü ile tavsiye üzerine yollarımız kesişti. Aort kapağı darlığı ve kireçlenme sonucu sıkıntılarım artmıştı.Yüz yüze görüşmemiz sonucunda verdiği güven ve ilgili yaklaşımıyla tüm tetkiklerim başarılı bir ekiple yapıldı. 16 Ekim 2024 tarihinde başta hocamız olmak üzere tüm ekibi çok başarılı bir operasyona imza attı.

C

Hocamız ve ekibi sayesinde annem başarılı bir ameliyat süreci geçirdi. Tiroid, şah damarı, kalp kapak değişimi, bypass ameliyatları, çok riskli olmasına rağmen detaylı bir hazırlık süreciyle başarılı olarak gerçekleştirildi. Ameliyat öncesi ve sonrasında da hocamız ve tüm ekibinin ilgisi için minnettarız.

P

Mehmet Tuğrul beyle babamın arkadaşının vasıtasıyla tanıştık. Annemin kalp kapakçıklarındaki sorun nedeniyle başvurduk kendisine. Değerli zamanından ayırıp bizi ameliyat konusunda bilgilendirdi. Ameliyat öncesi kafamızda olan soru işaretlerini giderdi. Annemi hayata döndürdü diyebilirim. Kendisinin ve ekibinin ilgisi başarısı sayesinde annem toparlanma sürecine geçti. İyi ki varsınız

Annem Leman GÜMÜŞÇÜ'nün kalp kapakçık şikayeti ile yollarımız kesişti hocamızla. Ameliyat öncesi kendisi riskler ile ilgili bizleri bilgilendirdi. Ama kendisine ve ekibine olan güveni bizi çok mutlu etti. Çok şükür annemizin ameliyatı başarılı bir şekilde geçti. Ameliyat sonrasında hocamızın iyileşme sürecindeki takibi de çok iyiydi. Şimdi annem toparlanma aşamasında çok şükür. Mehmet Tuğrul hocamız ve ekibi ile İyi ki yollarımız kesişmiş ve iyiki tanımışız hocamızı.

1 ay önce babamın bypass artı kapak ameliyatı olması gerekiyordu. Tuğrul hocamız ameliyat öncesinde tüm risklerden bahsetti ve yakından ilgilendi. Kendine olan güveni ve başarısıyla bizi çok rahatlattı,emin ellerde olduğumuzun farkındaydık. Ameliyatımız çok başarılı geçti. Tuğrul hocamız tüm süreçlerde çok yakından ilgilendi ve yanımız da oldu. Babam yavaş yavaş normal hayatına geri dönüyor. Hocama gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz. Böyle bir doktora denk gelmek büyük bir şans.iyi ki tanıştık,iyi ki yollarımız kesişmiş hocam …

Ö
Konum: Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Koroner By-Pass Ameliyatı

Babamın bypass ameliyatı olması gerekiyodu.Tugrul hocamız ameliyat öncesi babamla oldukça yakın ilgilendi.Ve bize çok riskli ve zor bir ameliyat olduğunu söyledi.Ama Tugrul hocamızin emekleri sayesinde babamız başarılı bir şekilde ameliyattan çıktı.Şefkatiyle, ilgisiyle ,samimiyetiyle bize hep umur oldu.Burdaki yorumlari okuyarak gözümüz kapalı bir şekilde hocamıza güvendik, ve babamız emin ellerde ameliyat oldu.Iyi ki siz hocam

Ç

Babamın bypass ameliyatı için Çanakkale'den Sayın Mehmet Tuğrul Göncü'ye geldik. Geldiğimiz ilk günden itibaren babamın şikayetleri ile yakından ilgilendi ve tüm tetkikleri eksiksiz yaptı. Ameliyat öncesinde gerek babama gerekse biz yakınlarına , ameliyat sırasında nelerin yapılacağını ve tüm riskleri ayrıntıları ile açıkladı. Aynı zamanda ritim bozukluğu ve KOAH hastası olan babamın, tıkalı 4 damarına bypass, bir yapay kalp kapağının takılması ve diğer kalp kapağının onarımının yapıldığı çok riskli ve çok zahmetli bir ameliyatı Sayın Mehmet Tuğrul Göncü ve ekibi çok büyük bir emek sarf ederek başarıyla gerçekleştirmiştir. Babam, ameliyat sonrası yoğun bakımda ve daha sonra da serviste Sayın Mehmet Tuğrul Göncü hocamız tarafından özenle yakından takip edilmiştir. Sayın Mehmet Tuğrul Göncü hocamıza ve ekibine babamı tekrar sağlığına kavuşturduğu için çok teşekkür ederiz. Büyük bir emek ve özveriyle çalışan Sayın Mehmet Tuğrul Göncü hocamız ile iyi ki yolumuz karşılaşmış..

Yaklaşık bir yıl önce babamın aort damarında şişme vardı ve kalp kapakçığının değişmesi gerekiyordu. Tuğrul hocamız bize ameliyatın risklerinden bahsetti. Ama kendine olan güveni bizi çok rahatlattı. Ve babam ameliyat oldu. Ameliyatı çok güzel geçti. Yaklaşık bir hafta yoğun bakım, bir hafta da normal oda da kaldıktan sonra taburcu olduk. Yoğun bakım ve odadayken de hocamızın ilgisi takibi çok yüksekti. Şuan da babam çok şükür sağlıklı durumda. Allah Tuğrul hocamızdan razı olsun.

Dış merkezde anjiyo olan annemin beynine pıhtı atması üzerine nöroloji bölümde bir hafta yattık ve yolumuz hocam ve ekibiyle kesişti iyiki kesişti açık ve net bir şekilde ameliyatta olabilecek en kötü sonuçları ve ameliyat ile ilgili bütün ayrıntıları anlattıktan sonra bayram sonrası kalp kapakçığı ve aort damarı ameliyatı olduk.6 günlük yoğun bakımdan sonra 2 haftaya yakın hastanede yattık.Bu süreçte gerek hocam gerek ekibi gerek hemsirlerimizle ilgili hiç bir sorun yaşamadık bizimle çok güzel ilgilendiler.Normal hayatına yavaş yavaş geri dönüyor annem..Bu süreçte bütün doktorluğunu kullanan hocama yetiştirdiği bütün ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.İyiki yolumuz kesişmiz yolunuz hep açık olsun Tuğrul hocam

Konum: Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

31 yaşındayım, hocama asd hastası olarak başvurdum. Bana bütün süreci her ayrıntısıyla anlattı. Göğüs kemiğimi normalden çok daha az keserek ameliyatı en iyi şekilde gerçekleştirdi. Ameliyattan önce nasıl ilgilendiyse ameliyattan sonra daha da fazla ilgilendi, hocamın ve ekibinin sayesinde çok çabuk toparlandım. Şimdi çok daha iyiyim. İşinin ehli, özverili, merhametli bir hekim arıyorsanız Tuğrul hocama gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz. Allah ondan da tüm ekibinden de razı olsun.