Nakit, Kredi kartı

Endometriozis

Esd (Sedimantasyon)

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Medicana International İzmir Hastanesi

Dr. M.Tunç Canda, Medicana International İzmir Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları Ve Doğum branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

C
Konum: Medicana International İzmir Hastanesi Sezeryan Doğum

Tunç hocam gebelik süreci boyunca takibimi yaptı ve cok memnun kaldim dogumuda tunç hocam gerçeklestirdi herşey yolunda gitti ve hocamın dedigi gibi bı problemde yaşanmadı tecrübeli ve bilgili duruşuyla icimi hep rahatlatti memnundum

Konum: Medicana International İzmir Hastanesi Histeroskopik Myom Çıkarılması

Merhaba doktorum Mehmet Tunç bey’e
Eylül 2023 de myom tanısı ile randevu oluşturdum.
Öncelikle yalnızca ameliyatım değil sonraki tüm tedavi süreçlerim için minnetarım.
Operasyon öncesi ve sonrası aşırı memnun kaldım. Gerek yatış birimindeki hemşire ve asistanları gerek kendisinin devamlı kontrolü sayesinde kendimi güvende hissettim. Önceden farklı hastanelerde 2 hekimin de patoloji verisi dahi olmadan kanser öngördüğü ufak kitlelerden,
Kapalı ameliyatım ile iz bile kalmadan kurtuldum.
Psikolojinizi ve zihninizi gereksiz ,bilime dayanmayan ihtimal ve kurgu tanılarla karıştırmak istemiyorsanız Mehmet hocamı ziyaret edebilirsiniz. Çünkü kendisi çok nettir. Hastanın gereksiz google bigilerini sormasına bile izin vermeden yalnızca rapor ve sonuçlarla konuşur. Değerli hissettirir. Saygılar

Konum: Medicana International İzmir Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Nisan ayında kontrol için Mehmet Bey’den randevu aldım. Kullandığım ilacı, kilo konusunda çok zorlandığımı, son dönemlerde rutinim aynı olmasına rağmen kilo artışı yaşadığımı ve genel tüm şikayetlerimi ilettim. Kendisi daha önce polikistik teşhisi olduğu için ultrason ile kontrol sağladı ve ilacı aynı şekilde kullanmaya devam etmemi, diyet ve kardiyo yapmamı söyledi ve muayene sona erdi. Aralıklı oruç denememi söyleyip bunun iş nedeniyle erken uyanmam yüzünden denediğimde bana uygun olmadığını gördüğüm bir yöntem olduğunu ilettiğimde bir şekilde yalnızca “biz de erken kalkıyoruz ama yapabiliyoruz” şeklinde yanıt aldım. Kan değerlerim talep edilmedi. Aynı dönemde sağlık ocağında yaptırdığım test sonucunda prolaktin değerlerimin yüksek olduğunu öğrendim, Mehmet Bey ile olan görüşmemde talep edilmediği için kan değerlerimde bu yükselme görülemedi.

Konum: Medicana International İzmir Hastanesi Sezeryan Doğum

İşini gerçekten hakkı ile yapan kısa ve öz açıklamalarla hastanın aklını karıstırmadan olması gerektiği söyleyen bi doktor .. kendisini daha önce çalısmıs oldugu farklı bir hastaneden tanımaktaym benimde doğumum tunç beye nasip oldu tek yumurta ikizlerine hamileydim çok şükür yavrularımı tunç hoca sayesinde sağlıkla kucağıma aldm gerek muayene gerek hamilelik takibi ameliyat süreci hepside harikaydı sanki hiç sezeryan olmamıs gibi 3.günü günlük hayatıma devam ettim kendisine çok teşekkür ederiz yavrularımızı sayesinde zamanında sağlıkla kucagımıza aldık iyiki var böyle hekimlerimiz saygı ve sevgiyle DÖRDÜNCÜ ailesi...

Konum: Medicana International İzmir Hastanesi Sezeryan Doğum

Yillardir doktorum kendisi hastasiyla cok ilgili guleryuzlu destek veren bir doktur.Dogumumu kendisi gerceklestirdi.Cok zorlu bir hamilelik sureci gecirdim hep yanimda oldu.Kendisine cok tesekkur ediyorum ve herkese oneriyorum

Konum: Medicana International İzmir Hastanesi Da Vinci Robotik Cerrahi

Merhabalar annem 10 Mayıs günü
Tunç hocamın yaptığı miyomektomi ve histerektomi ameliyatını robotik cerrahi yöntemi ile oldu. Çok memnunuz Allah hocamdan razı olsun annem açık ameliyat istemesine rağmen kapalı ameliyat yapıcaz diyip Annemi ikna etti ve iyi ki de Tunç hocamı tercih etmişiz kesinlikle alanında çok başarılı bir hekim herkese tavsiye ediyoruz. Ayrıca Medicana hastanesinden de gerek hemşirelerinden gerek hizmetlerinden çok memnun kaldık her şey için teşekkür ederiz

Konum: başka bir yer Diğer

2013 yılında beni oğluşuma kavuşturdu.Gebeliğim benim için stersliydi ama Tunç bey her seferinde güleryüzü ve yaydığı pozitif enerjisiyle beni rahatlattı.Kendisinie buradan tüm emekleri için tekrar çok teşekkür ederim.İyiki varsınız.

Konum: başka bir yer Diğer

10.10.2019 tarihinde beni kızıma kavuşturan harika doktorum. iyi ki varsın. sana ne kadar teşekkür etsem az. hamileliğim çok sıkıntılı geçti, üstüne de 6. ayımda apandisit ameliyatı oldum, ama her şey onun sakin, pozitif ve profesyonel tavrıyla sorunsuz bir şekilde geçti. kızımızı sağ salim kucağımıza alabildiysek, önce Allah'a sonra Tunç beye teşekkür ediyorum. İyi ki size gelmişiz...

Ö
Konum: Özel Acıbadem Kent Hastanesi Diğer

Ciddi riskli ve zorlu bir gebelik süreci geçirdim. Bu sürecin sonunda kızımı kucağıma alabildiysem Tunç Bey'in emeği çok büyüktür. Bu riskli süreci sakin ama bir o kadar da titizlikle yönetti. Hem bilgisi hem de sabrı ve ilgisi ile sonuna kadar tavsiye edebileceğim bir doktordur. Tekrar herşey için sonsuz teşekkürler Tunç Bey.

Konum: Özel Acıbadem Kent Hastanesi Çoğul Gebelik Takibi

Samimiyet ve guleryuz zorlu gebelik doneminde bana hep destek oldu. Bebeklerim icin hep en guvenlisine karar verdi. Iyiki tanidik sizi