n....ö
Bundan yaklaşık 7 hafta önce sporda bileğimi burktum ve Mehmet bey ATFL total rüptür tanısı koyarak bileğimi alçıya aldı. Ben 112’de doktorum, bütün günüm ayakta durarak, hasta taşıyarak, asansörsüz evlerde katları koşarak geçiyor. Raporu ne kadar vereceğini sorunca alçı çıktıktan 4 gün sonra işe başlayabileceğimi söyledi, bu sürenin yeterli olup olmadığını sorunca açıklama yapmak yerine doktor olduğum için onu kullandığımı iddia etti. Daha sonra gittiğim başka bir uzman, Mehmet Türe beyin verdiği raporu ben istemediğim halde 1 ay uzattı, kontrolümden sonra 1 ay daha uzatıldı raporum. Ayrıca 3 ay boyunca ağır işte çalışmaya uygun olmadığıma dair bir rapor düzenlenebileceği ifade edildi. Yani Mehmet Türe Beyin verdiği rapor bitiminden 5 ay sonra ancak ambulansta çalışmaya geri döneceğim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
f.....
Kolumdaki ağrı için 2 gün önce gittim kendisine. Röntgen sonucu bizim yapabileceğimiz bişey yok fizik tedaviye git diyerek gönderdi beni. Bugün başka bir ortopedi doktoruna gittim ve kolumda ödem olduğunu öğrendim röntgen sonucunda. Doktorum ilaç tedavisine başladı. Aynı röntgeni kendisi de çektirdi ancak hiçbir şey yok diyerek aynı ağrıyla gönderdi beni.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
gö...y
sayın mehmet türe hocam üç ay önce serçe parmağımda glomüs tümorü ameliyatı yapmıştınız. allah sizden defalarca kez razı olsun.. senelerdir çektiğim ağrıdan kurtuldum. allah başarılarınızın devamını daim etşin inşallah.
Mehmet Türe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Türe, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mehmet Türe adresi nerede?Mehmet Türe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Türe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Türe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Türe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Türe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Türe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Türe hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Türe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konyaaltı Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Serik Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Döşemealtı Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Üsküdar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (2)Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları