Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Mehmet Türktunç Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi İmplant
Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi
Estetik Porselen
Hassas Bağlantılı Protezler
Mehmet Türktunç Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
Mehmet Türktunç Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Mehmet Türktunç Muayenehanesi
4 yıllık eğitimi sırasında Diş Hekimliğine olan merakı iyi bir üniversite için motivasyonunu arttırdı. 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazandı. 5 yıllık eğitimi sırasında mesleğine olan ilgisi daha da büyüdü. 2013 yılında çalışma hayatına başlayan Mehmet TÜRKTUNÇ özel poliklinik ve hastanelerde deneyimler edindi. Bilgi ve tecrübesini arttırmak ve güncel tutmak için birçok eğitim ve seminerlere katılmıştır ve katılmaya devam etmektedir. Bu eğitimlerde güncel olan başlıca ‘’implant, lamina (yaprak porselen), protez ve estetik diş hekimliği” alanlarında tecrübelerini arttırmıştır.
Ağız Ve Diş Sağlığı alanında idealist bir çizgide yürümekte olan Mehmet TÜRKTUNÇ, gelecek nesillerin daha bilinçli ve sağlıklı olabilmesi için koruyucu hekimlik alanında da güncel tedavi ve çalışmaları takip ederek kendini geliştirmektedir.
Çalışmalarına çok sevdiği Gaziantep’te kendi kliniğinde devam etmekte olan Mehmet TÜRKTUNÇ, güncel tedavi yöntemlerini ve teknolojiyi kullanmaktadır.
dö...
D.r Mehmet bey ve asistanları çok güler yüzlü ve işlerinde çok başarılılar diş çekimi ve dolgudan çok korkuyordum ama ellerinin hafifligiyle bu korkumu yenmiş oldum hastalarına gösterdikleri ilgi alaka titizlik ve güler yüz işlerinde daha başarılı hâlâ getiriyor...
me...
Kanal tedavimi 3 seansta tamamladı. Acele etmeyen dişi kurtarmaya çalışan bir hekim. Tedavim devam ediyor memnum kaldım
o.....
Dolgusu düşen çürümüş dişim için gittim. Tüm süreci detaylı analizleri sonucunda bana anlattı. Tedavi sürecinden ve detaylı açıklamalarından memnun kaldım.
s...
Mehmet Bey çok kibar bir insan işinde özenli tesadüfen gittim dişim çok ağrıyordu. İmplant tedavim hala devam ediyor. Ben memnunum çevreme de tavsiye ediyorum .
a....ş
Beş yaşındaki oğlumu götürdüm diş hekimi fobisi oluşmasından çekiniyordum ancak çocuk ile o kadar güzel ilgilenildi ki tek damla gözyaşı dökmeden bir tek an tedirginlik duymadan biran olsun ağlamadan anestezi aldık ve diş dolgumuzu tamamladık.
rü...y
Güler yüzü, hızlı ve hassas çalışması ile gayet başarılı bir işlem gerçekleştirdi. Kızımın diş çekimini mükemmel bir hassasiyetle gerçekleştirdi. Tavsiye ediyorum.
k....
1 ay önce arkadaş tavsiyesi üzerine dolgu, 20'lik diş çekimi, diş taşı temizliği için danışanı olmaya karar verdim ve diş sağlığım için en doğru kararı verdiğime işlemler sonucunda emin oldum. Girişte beni güler yüzle karşılayan personeller ve hekimimin ilgi alakası muhteşemdi. Emeğinize sağlık
ke...r
20 lik diş ağrısı için gittim. Gayet güzel ilgilendi Mehmet Bey. Ne yapılması gerektiği hakkında detaylı açıklama yaparak aydınlattı. Güler yüzlü insanı rahatlatan bir klinik
ü....k
Girişde personel karşılamasından operasyon bitimine kadar ilgi ve alaka üst düzeyde profesyonel bir şekilde ve gayet steril bir ortamda diş bakımım gerçekleşti diş hekimi sayın Mehmet Türktunç ve ekibine teşekkür ederim.
fa...
1 yıl önce gitmiştim Mehmet Türktunç hocama.Dişçi fobim olması sebebiyle hep ertelediğim tedavimi(dolgu,kanal,implant,diş çekimi,diş taşı temizliği) onun mesleki donanımı,rahatlatan konuşması,süreçteki ilgisi ile neredeyse hiç acı çekmeden atlattım.İşini yaparken titizliği ve dikkati ile hastasına güven veren bir hekimdir.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Sayesinde dişci fobimi yendim :) Kendisine çok teşekkür ederim..
Mehmet Türktunç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Türktunç, Diş Hekimi. Size Mehmet Türktunç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi.
Mehmet Türktunç adresi nerede?Mehmet Türktunç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akkent Mah. 400 nolu Cad. 63/A Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Türktunç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Türktunç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Türktunç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Türktunç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Türktunç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Türktunç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Türktunç hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Mehmet Türktunç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri