Nakit, Kredi kartı

Enjeksiyon Iv

Esd (Sedimantasyon)

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi

Dr. Mehmet Uçar, Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi'nde Kulak Burun Boğaz branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Z

Burun estetiği için başvurdum. Ameliyat oldum. Sürecim çok güzel geçti. Ağrı sızı yaşamadım. Şişkinliklerim hemen indi. Acil bir şey olsa hemen ulaşabiliyorum. Her konuda beni bilgilendirdi. Çok ilgili bir doktor. Ben kendisinden memnunum.

Z

Burun estetiği için gittim. Ameliyatım çok güzel geçti. Hastalarına karşı çok ilgili bir doktor. Ağrım sızım beklediğimden az oldu. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kontrole gideceğim. Şu an her şey yolunda.

Mehmet hocama bir yakınım sayesinde geldim. Kendisinin ilgisinden dolayı çok memnunum. Burun şeklimden şikayetçiydim ve rinoplasti ameliyatı oldum. Tedavi sürecim çok rahat geçti. Hiçbir şekilde ağrı vs. hissetmedim. Çevremde Mehmet Hocayı sürekli tavsiye ediyorum.

Mehmet Bey'e sosyal medya üzerinden ulaştım. Nefes alamama üzerine başvurdum. Kendisinin sosyal medya üzerinden yaptığı operasyonları görünce çok beğendim. Zaten çok doğal bir görüntü duruyordu. Benim de isteğim bu yönde olduğu için kendisini tercih ettim. Muayene zamanından beri çok ilgili davrandı, aklımdaki bütün soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Ameliyattan sonraki süreçte de bir sorun olduğunda da yardımcı oluyordu. Çok ilgili, çok iyi bir doktor kendisi. 3. haftamdayken çevremden burnumla alakalı o kadar güzel iltifatlar aldım ki çünkü cidden tam yüzüme uygun ve doğal bir burun yapmıştı. Kendisini çevremdeki herkese şiddetle tavsiye ediyorum.