Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Genel Cerrahi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
Özel Koru Ankara Hastanesi
2021 temmuz ayında ilerlemiş seviyede kıl dönmesi şikayetiyle gittim ve hocam bana ameliyat çeşitlerini, oluşabilecek sorunları, ameliyat sürecini ve sonrasında yapılacak şeyleri tek tek anlattı ve sayesinde başarılı bir limberg flap ameliyatı geçirdim. İyileşme süreci diğer ameliyat çeşitlerine göre daha az ağrılı ve hareketli geçti. Teşekkürler hocam.
fı...m
Namı değer (KOCA YÜREKLİ ADAM) yıllardır nezaman bir derdim olsa yanına koştuğum nadir doktorlardan biridir ki en son olarak lenf kanserine yakalandığımda benden once tetkik tahlillerimi takibini yapıp bana teşhisimi izah ederken bile okadar BABACAN anlattiki durumu grip olduğumu sandım ameliyatımı da kendisi gerçekleştirdi ilk uyandığımda kahkaha atarak ameliyathaneden çıktım anlatacak çok şey var ama bu sayfalar yetmez senin için ülkenin senin gibi değerli doktorlara ihtiyacı var sen hep yanımızda ol
su...
Denizli 'den tanıyorum 90 lardan nam-ı değer kara şimşek harika doktor ananeminbsafra kesesinden 231 tane taş ı çıkardı yıl 1991 sarılık olmaktan kurtuldu
d.....
Dolastigim onca doktordan ve moral bozukluğumdan sonra Mehmet Hoca ile tanıştım. Sayesinde ömür boyu uğraştırır dedikleri granülamatöz mastit rahatsızlığımdan kurtuldum. Mehmet Hoca sadece gerekli cerrahi müdahaleleri başarılı şekilde sonuçlandırmakla kalmadı. Tedavi sürecimde beni inanılmaz rahatlatarak, psikolojimin bozulmasını da engelledi. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
fi...a
kizimin günler önce patlamis apandist ameliyatını yaptı kızımın hayatini kurtardı iki cocuk annesini hayata dondurdu hocam cook tesekkurler iyiki varsınız rabbim sizi başımızdan eksik etmesin
ha...u
Mehmet Neşşar hocama fıtık problemim nedeniyle muayene oldum iki taraflı fıtık olduğunu ve Yama atarak ameliyatımı gerçekleştirdi problemim kalmadı gizli dikiş attığı için yara izide yok denecek kadar az.Çok Teşekkürler hocam.Ayrıca oğlumda kıl dönmesi ameliyatı başka yerde olmuştu tekrar oluştu Neşşar hocama ameliyat yaptırdık problem ortadan kalktı.Teşekkürler hocam.Ayrıca diğer oğlumun Jinekomasti (meme büyümesi ) ameliyatını yaptı problem ortadan kalktı kısacası aile olarak revizyondan geçtik.Ellerine sağlık tekrar tekrar Teşekkürler prf.Dr. Mehmet Uğur Neşşar hocam.
ca...r
ACI ÇEKMEMEME NEDEN OLAN DEMEK İSTEMİŞTİM ÇOK ÖZÜR DİLERİM BİR HAFTADA HİÇ BİR ŞEYİM KALMADI ŞİDDETLE AYNI HASTALIĞA MARUZ KALAN ARKADAŞLARA AMELİATI VE MEHMET BEYE OLMALARINI TAVSİYE EDERİM.DOKTORUM TEKRAR KALİTELİ YAKLAŞIMINIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH!A EMANET OLUNUZ..
ca...n
AMELIYATIMDAKI YAKIN ILGISINE ENGIN TECRUBESINE INSANIYETINE DAHA COK INSAN OLMASINA VE AMELIYATTAN SONRA ACI CEKMEME NEDEN OLAN PROF DR DEGERLI INSANA TURK HEKIMINE TUM ICTENLIGIMLE TESEKKUR EDERIM/COK DEGERLI BIR HEKIM VE INSANSINIZ SIZLERE IHTIYACIMIZ VAR TEKRAR TESEKKURLER CAN
Mehmet Uğur Neşşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Uğur Neşşar, Genel Cerrahi. Size Mehmet Uğur Neşşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Normal Randevu, Robot Destekli Cerrahi, Laparoskopi.
Mehmet Uğur Neşşar adresi nerede?Mehmet Uğur Neşşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Uğur Neşşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Uğur Neşşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Uğur Neşşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Uğur Neşşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Uğur Neşşar hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Uğur Neşşar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Uğur Neşşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Uğur Neşşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Uğur Neşşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Uğur Neşşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mehmet Uğur Neşşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Uğur Neşşar hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Uğur Neşşar, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mehmet Uğur Neşşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar