Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra mecburi hizmetimi yaptım.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahisi Kliniğinde uzmanlık eğitimimi tamamladım...
1992 yılında Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde beyin cerrahi uzmanı olarak çalışmaya başladım. Bu hastanede ilk olarak Beyin Cerrahi Kliniği kurdum.
Hastanede uzun yıllar yöneticilik yaptım, İlk yoğun bakım servislerini kurdum.
2021 yılında hastaneden ayrıldım.
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Kapalı Omurga (Vertebroplasti) Ameliyatı
Kraniotomi
Laserasyon Onarımı
Mehmet Uluçay Muayenehanesi
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
fi...r
Eşim icin randevu almistik vertigo icin Mehmet bey gereken bilgileri bize çok aciklayarak zaman konusunda gereken zamani ayirarak anlatti çok memnun kaldik..
Guleryuzlu aciklayici sabırlı olması ayrıca çok rahatlaticiydi
fe...
Mehmet Hocama babamın elindeki ve parmaklarındaki güç kaybı nedeniyle gittik. Babam elini neredeyse hiç kullanamıyordu, gerek yaşı gerekse diyabet ve tansiyon hastası olması nedeniyle oldukça hassas bir bünyeye sahip olan babamı, gerçekleştirdiği çok başarılı bir ameliyatla iyileştirdi. Mehmet Hocam bilgisi, tecrübesi ve babamın her durumunu göz önünde bulundurarak yaptığı muayeneyle koyduğu doğru teşhisi ve yaptığı başarılı ameliyatıyla babamın elini tekrar kullanabilmesini sağladı. Ameliyat öncesi ve sonrası her detayla yakından ilgilenen, nezaketli ve çok başarılı bir hekim.
ka...r
Güler yüzlü ve ilgili fiziki muayene yapıp anlatıyor sorunu fıtık için gittim ancak ağrıya neden olan siyatik sinir olduğunu anladik ilaç tedavisi ile doğru teşhis doğru tedaviyle sağ olsun hocam sağlığıma kavuşturdu
Mehmet beye eşimin arkadaşı aracılığıyla tanıştık hastanede görev alıyormuş. Boynumda 5 tane fıtık kanal daralması ve çok şiddetli sol kol ağrısı vardı şöyle devam edeyim öyle bir ağrıki anlatılmaz yaşanır yani hiç dünyaya gelmek istemeyen doğum sancısı diyebilirim. Herzaman ulaşabileceğimiz ve her seferinde güler yüzlülüğü ilgili ve alakalı çok çok beyefendi bir doktor diyebilirim. Herkese tavsiye ederim
tu...
Merhabalar;
Mehmet bey ile yolumuz kayinpederimin tavsiyesi ile kesişti biz Sakarya'liyiz ve gerek Sakarya gerek İzmir birçok hekim ile görüştük maalesef teşhis doğru olmadığı için cok oyalandik Mehmet beye geldiğimizde annemin inanılmaz ağrıları vardı ve son 3 aydır gece gündüz hiç dinmiyor uyuyamıyordu Mehmet bey öncelikle doğru teşhis ve doğru bilgilendirme ile bize güven verdi Annemin omiriliginde tümör vardı ve sinirlere baskı yapıyordu aynı zamanda kanal daralması vardı çok riskli bir ameliyat tümörü sinirlere zarar vermeden çıkarabilmek çok zordu ancak Mehmet bey ve ekibi muhteşem çalışmasıyla annemi sağlığına kavuşturdu hem hiçbir sinire zarar vermeden tümörü alındı hem kanal darlığı platin koyularak düzeltildi şuan ameliyat sonrası birinci haftamız şükür ki annem artık geceleri uyuyabiliyor ağrıları tamamen kesildi yürüyebiliyor Mehmet beye ve ekip arkadaşlarına minnettarız ne kadar teşekkür etsek az
d.....
Merhaba,
2011 yılında Mehmet Uluçay tarafından ameliyat edildim. Bu ameliyatla bel omurlarıma sekiz platin takıldı. Ameliyattan iki gün sonra yürüyerek taburcu oldum. Ameliyat günü de dâhil, sonraki günlerde herhangi bir ağrım olmadı. Yıllarca sağlıklı bir yaşam sürdüm. 2023 yılında, belimde ve sol ayağımdaki ağrı nedeniyle tekrar Mehmet Uluçay'a gittim. Yapılan tetkikler sonucunda daha önce 8 platin takılmış omurların çok sağlıklı olduğu ancak önceki ameliyat döneminde sağlıklı olan iki omurda fıtık nüksettiği görüldü. Doktor Bey bu iki omura da platin takılması gerektiğini söylediğinde hiç tereddüt etmeden ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatın ertesi günü yürüdüm, bir sonraki gün de hastaneden yürüyerek çıktım. Ayrıca ameliyat günü ve sonrasında da ağrım olmadı. Şu an ameliyatın üzerinden on gün geçti. Yürüme mesafesindeki yerlere rahatlıkla yürüyerek gidebiliyorum. Ameliyat olması gerekenlere hiç tereddüt etmeden Mehmet Uluçay'a gitmelerini öneririm.
Merhabalar , annemde omurilik kanal darligi diskte kayma ve fitik vardi ,Bir tanidik DR tavsiyesiyle Mehmet ulucay hocamla tanistik, ameliyat öncesi yapilacak islemleri detayli bisekilde anlatmasi, hersoruya özguvenle cevap vermesi cok guzel, Hem cok ilgili hemde uzmanligi takdir edilesi. Annemin ameliyati oldukca basarili gectisurec olmasi gerektigi gibi ilerliyo Hem doktor hem de insan olarak iyi ki sizi tanidik, ellerinize yureginize saglik iyi ki varsiniz.
i.....
3 yıl önce sigorta hastanesinde annemi bel fıtığı ameliyatı+8 adet platin takmıştı. Bir doktor bu kadar mükemmel olamaz. 3 gün önce boyun fıtığı ameliyatı+protez mikroskobik cerh.ileyaptı. Ameliyat sonrası annem resmen 20 yaş gençleşti. Kendisine minnettarım. Gelmiş geçmiş en iyi beyin ve sinir cerrahisi doktoru. Gözünüz kapalı hastanızı ya da kendinizi kendisine emanet edebilirsiniz. İlgisi bilgisi muazzam. Ne kadar teşekkür etsem azdır. İyiki var başımızdan eksik olmasın allah sağlık versin canım doktorumuza. Ne desem az kalır. Siz iyiki varsınız saygılarımızla…
ö.....
Annem icin omurilik daralmasi ve fitik sorunundan dolayi gitmistik. Bize o kadar guzel anlattiki durumu, asamalarini ve ameliyat olmasina karar verildi. Tabiki ilk basta ciddi bi operasyon oldugu icin korkuyorduk ama Mehmet beyin bizi yatistirmasi ve daha da iyi olacigiyla ilgili yaklasimi sayesinde bizimde korkularimizi yok etti. Kendinden emin olmasi ve kolaylikla atlatabilecgimizi soylemesiyle daha da guvendik. Ameliyatimiz sukurler olsun sorunsuz sekilde gecti ve ameliyat sonrasi da ilgisi alakasi surekli devam etti. Kendimizi oldukca sansli hissediyoruz. Tecrubesi deneyimi anlatimi ilgisi ictenligi mukkemmel bi doktor. Aydin da oldugu icin cok sansliyiz. Destegi yardimi ilgisi icin sonsuz tesekkurler.
a....ç
Annemin bel rahatsızlığı için Mehmet Bey'e gittik.Omuriliğinde kırık olduğunu tespit etti ve kırık olan yere uyutmadan çimento dökme işlemini yaptı.Sonucunda ise annem bastonla zor yürürken işlemden sonra annem çok düzgün yürümeye başladı ve ağrıları geçti.Doktorumuza başarısı ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum.
Mehmet Uluçay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Uluçay, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Mehmet Uluçay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Mehmet Uluçay adresi nerede?Mehmet Uluçay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Efeler Mahallesi İzmir Bulvarı Nova Park Sitesi No:143/5 Kat:3 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Uluçay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Uluçay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Uluçay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Uluçay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Uluçay hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Uluçay ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Uluçay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Uluçay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Uluçay hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Mehmet Uluçay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Uluçay hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Uluçay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları