Bir arkdaşımızın tafsiyesi üzerine yeni doğan bebeğimizi rutin kontrol için götürmüştük. Doktorbeyin ilgisi, alakası, iletişimi, çocuğumu baştan son tümüyle muayenesi tartışılamaz. Biz çok memnun kaldık. Bundan sonra gideceğimiz ilk doktor mehmet bey olacak. Tafsiye ederim gönül rahatlığı ile bebeğinizi emanet edebilirsiniz.
se...6
Kızım seçil bebekliğinden beri gittiğimiz doktor 18i doldurana kadar sabrı güleryüzü hoşgörüsü azmi bilgisi tecrübesi ile tek tavsiye edebiliceğim doktor. Kızım onun sayesinde iyileşti önceleri bandırmadaydı o balıkesire gidince bizde oraya gittik kızım zor nefes alıyordu onun sayesinde astım bronşiti atlattık.
te...p
BALIKESİR'İN EN İYİ DOKTORU....
İlk kızım çok hastaydı sürekli kusuyordu.2 yıl boyunca Balıkesir de gitmediğim doktor kalmadı neredeyse en son bir tanıdık vesilesiyle Doktor Mehmet Uslu'ya gittik.İyiki gitmişiz bir sürü incelemeler yaptırdı ve uyguladığı tedavi sonrasında kızım iyileşti.2. kızıma hiç tereddüt etmeden onun kontrolüne bıraktım.Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ONDAN İYİSİ YOK....
ka...z
Balıkesir in başarılı sabırlı ve mükemmel bir bilgi ve çok iyi niyetli güler yüzlü doktorlarından bir tanesi sizin gibi başarılı doktorlara bu şehrin çok ihtiyacı var....
bu...i
çok süper güler yüzlü ilgili bir doktor
he...i
balıkesir en iyi en güler yüzlü ve en sabırlı doktorlarından birisi zaten kızımıda başka doktorlara götüremiyorum çünki istemiyor haklı olarak o na çok teşekkür ediyorum
me...ş
BİLGİ BİRİKİMİ VE TESHİS DOĞRULUĞU YÖNÜNDEN BALIKESİRDE TERCİHİMDİR. HERKESE TAVSİYE EDERİM
ba...k
hayatımda tanıdığım en iyi doktordur kendisi öncelikle çok iyi ve güleryüzlü bir insan.kızımda çok hakkı var teşhis ve tedavilerinde çok başarılı bence tek kelimeyle mükemmel biri insan ayırımı yapmaz;bıkmaz usanmaz ve yorulmaz allah onu başımızdan eksik etmesin.
Mehmet Uslu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Uslu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Mehmet Uslu adresi nerede?Mehmet Uslu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasaplar Mahallesi Yeni İzmir Yolu No:50 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Uslu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Uslu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Uslu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Uslu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Uslu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Uslu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mehmet Uslu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla