18 yaş ve üstü hastaları kabul etmektedir.
24 mayısta annemin stentini Vedat bey taktı. Her şey çok kolay gerçekleşti. Biz çok memnun kaldık. Kendisine başarılar dilerim.
ra...n
25,06,2021 tarihinde aort anevrizması rahatsızlığım için hastaneye gittim.KVC muayenesi sonrasında Hocam anjiyo yapılmasına karar verdi ve beni hocam kardiyolojiye yönlendirdi. Kardiyolojide Mehmet Hocama muayene oldum. Muayenenin başlangıcından, hastalık sürecinin nasıl gittiğinden açık ve net bir şekilde anlatması süperdi. Anjiyo tarihini birlikte belirlememiz sonrasında anjiyo için 30,06,2021 günü sabah hastaneye gelişim, anjiyoya hazırlanma yatışım, hazırlık esnasında görevli hemşire arkadaşlarımız, anjiyonun başlaması ve bitmesi arasında geçen zaman benim için çok keyifliydi..Hocamın ve ekibinin nezaketli ve hastayı germeyen üslupları uzun zamandır görmeyi arzuladığımız tavırlardı. Anjiyo sonrasında Hocam ve ekibinin kontrolleri ve ilgili davranışları ve anjiyo hakkında bilgi vermeleri çok güzeldi. Anjiyo öncesi ve sonrasındaki anlarda güler yüzünü esirgemeyip insanın içine sevgi dolduran, güvenli ellerdesin merak etme dercesine yaklaşımları bizi çok mutlu etti. Bu operasyon için sizlerle buluşturan rabbime şükürler olsun. İyi ki varsınız hocam. Çok teşekkür ederim.
Sevgili Hocam ;hayatta ne istiyorsanız ve ne bekliyorsanız Yüce Rabbim gönlünüze göre versin. Yolunuz Bahtınız açık olsun Ömür boyu sağlık mutluluk başarılar dilerim.
Sevgi ve Saygılarımla;
Ramazan ÖZEN
a....ç
Ege univeristesi hastanesinden kalp krizi sebebiyle medicana hastanesine sevkimiz gerceklesti hastaneye ilk girisimizden taburcu olana kadar gecen surede sayin vedat hocamin cana yakin yapilmasi gerekenleri anlayabilecegimiz sekilde ifade etmeleri ilgisi alakasi harikaydi Allah boyle hocalarin sayisini arttirsin ayagina tas degdirmesin..
e....e
Izmir Medicana hastanesinde Check up kapsaminda anne ve babamin birden muayenesini buyuk sabirla ve ictenlikle son derece samimi ve inanilmaz tatli iletisimi ile kendisinden son derece memnun olduk.
gu...a
ben azerbaycandan yaziram esim meram tip fakultesinden profosor doktor niyazi gormus amaliyat etmis fakultenin tum heyetine tesekurumi bildirir islerinde basarilar dilerim
ah....
kesinlikle mükemmel bir doktor.işini titizlikle yapan biri.rabbim böyle doktorları başımızdan eksik etmesin inşallah.keşke herkes vedat bey gibi bir doktor olsa.kendisine sonsuz teşekkürler...
be...n
sayın dr vedat çaldıra sonsuz teşekkürler bilgisine ve güler yüzüne safra atağı geçirdiğimde sayesinde kalp hastsı olduğumu öğrendim yaptığı mücadeleyi ve ilgisini kelimelerle anlatamam vedat beyi tanımanız lazım hasta değilseniz bile tanışıp muayene olun sonsuz saygılarımla
mu...n
Torunlarımı sevmeye gelmişken aniden rahatsızlanınca kendimi Vedat Bey'in yanında buldum, kendisi büyük titizlik ve hassasiyet ile kontrollerimi yaptı.Teşhisi koydu ve tüm bu süreç sonunda başarılı bir by-pass ameliyatı geçirdim. Hastalarına yakınlığı, son derece güven veren, mesleğine hakim duruşu beni etkiledi. Dr.Vedat Bey Konya şehri için bir kazanç, çok değerli bir hekimdir. Kendisine çok teşekkür ederim.
mu...n
dü...ş
Çok memnun kaldım ama kendisinin konya da çalışmaya başladığını duydum. çok üzüldüm. konyadaki adresini öğrenmek isterim.
Mehmet Vedat Çaldır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Vedat Çaldır, Kardiyoloji.
Mehmet Vedat Çaldır adresi nerede?Mehmet Vedat Çaldır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Vedat Çaldır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Vedat Çaldır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Vedat Çaldır hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Vedat Çaldır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Vedat Çaldır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Vedat Çaldır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Vedat Çaldır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Vedat Çaldır hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Mehmet Vedat Çaldır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar