01.05.1973 doğumlu Dr. Mehmet Veske, Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden 1997 yılında mezun olmuştur.Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Araştırma Görevlisi 1998 yılında,
Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji 2004 yılında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
Doktor Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
va...4
Kolum kesildi ve hastane aciline girdim canım in yanmasının tarifi yoktu hocam bu halime şakacı ve yumuşak espirili davranışı ile müdahele yapıp dikiş attı moralimizi yüksek tutup gösterdiği ilgiye teşekkür ederim.
Mehmet Veske isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Veske, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mehmet Veske adresi nerede?Mehmet Veske adresini belirtmedi. Mehmet Veske yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Mehmet Veske adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Veske isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Veske online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Veske isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Veske bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Veske ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Veske hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Veske hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 4 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.