Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Korpus Kallozotomi(Epilepsi Cerrahisi)
Kraniotomi
Kritik Omurilik Ameliyatı
Adana Şehir Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Vasküler Cerrahi
X-Ray
Trigeminal Nevralji Ameliyatı
Adana Şehir Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
2005-2007 yılları arasında Kars ili Sarıkamış ilçesinde pratisyen hekim olarak mecburi hizmetini tamamladı.
2007 yılında Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde beyin ve sinir cerrahisi asistanı olarak çalışmaya başladı. Bu merkezde Prof. Dr. Uğur Türe ve Prof. Dr. Başar Atalay gözetiminde asistanlığını tamamladı. Asistanlığı süresince ulusal ve uluslararası birçok kongrede sözlü bildiriler yaptı, prestijli yabancı bilimsel dergilerde çalışmaları yayınlandı.
Eğitimi sırasında, Neurosurgery dergisinin “Yüzyılın Cerrahı” seçtiği Prof. Dr. M. Gazi Yaşargil’in ABD’nin Arkansas eyaletindeki merkezinde gözlemci olarak bulundu. Yaşargil’in Türkiye’ye dönmesi ile asistanlık süresince ve sonrasında bu büyük bilim insanı ile birlikte çalışma fırsatını yakaladı.
2013-2015 yılları arasında Niğde Devlet Hastanesinde operatör doktor olarak ikinci mecburi hizmetini tamamladı. Sonrasında Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’ne dönerek yardımcı doçent olarak görev aldı. Bu sürede ulusal ve uluslararası çalışmalara imza attı.
Sinir sisteminin damarsal lezyonları ve inme üzerine çalışmalar yapmak üzere 2016 yılında İsviçre’nin Zürih Şehri’nde Prof. Anton Valavanis’in gözetiminde “fellowship” programını tamamladı. Zürih Üniversitesi Hastanesi’nde beyin tümörlerinin ve damar lezyonlarının endovasküler tedavilerini öğrendi.
Eğitim ve çalışma hayatı boyunca uluslararası olan “Istanbul Microneurosurgery Course” kursunu düzenleyenler arasında yer aldı.
Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Chicago Review Course kursunda eğitmen olarak yer aldı.
Doç. Dr M. Volkan Harput 2021 Ekim’de çalışmaya başladığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu olarak görevine devam etmektedir.
“Hi-End” ses ve sinema hobisi ile bir “audiophile” olan Doç. Dr. Mehmet Volkan Harput, amatör düzeyde bateri ve gitar çalmaktadır, fotoğrafçılık ile ilgilenmektedir.
İki çocuk babası olan Doç. Dr. Mehmet Volkan Harput, İngilizce bilmektedir.
t.....
Bugüne kadar gittiğim en güleryüzlü ve alanına hakim bir doktordu Volkan Bey daha önce gittiğim doktorlar tek çare ameliyat demişlerdi lakin Volkan Hoca uyguladığı kendine has tedavi yöntemiyle beni sağlığıma kavuşturdu herkese öneririm.
hü...r
Babam Hüseyin Demir i geçirmiş olduğu kaza sonucunda beldeki omurilik lomber1 ve lomber 2 kırığını ameliyat etti doktorumuz.Çok ilgili ve alanında mükemmel bir doktordur.Biz tedavisinden de ilgisinden de çok memnun kaldık ve babam kısa sürede toparlandi.kendisine ilgi ve alakasindan dolayı çok teşekkür ederiz
i.....
Babam Hüseyin Demir’in geçirmiş olduğu kaza sonucu beldeki omurilik lomber 1. Ve .lomber 2 kırığı ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi emeğine sağlık biz çok memnunuz herşey için teşekkür ederiz
n....ö
Doktorum gayet ilgili ve alakalı, aynı zamanda çok mütevazi, ben ilk gittiğimde kendini tanımıyordum, bana güven verdi ve kendisine bel fıtığı, kanal daralması, bel kemiği eğriliği olmak üzere aynı anda üç operasyon geçirdim, 6 tane vida takıldı, ameliyat öncesi ve sonrası her konuda çok memnun kaldım. Ayda bir kontrollere gittim, artık 6 ayda bir gidiyorum, kendisi bir problem olursa hemen gelmem gerektiğini söyledi, şuan herhangi bir sorunum yok, inşallah da olmaz, kendisinden bu anlamda çok memnun kaldım.
g....y
Ben kendisine boyun fıtığı ameliyatı oldum, hem kendisinden hem yaptığı ameliyattan gayet memnun kaldım, ameliyat olalı 1 ay oldu ufak tefek ağrılarım hala oluyor ama onun dışında hiç bir sıkıntım kalmadı, zaten yakın zamanda tekrar kontrole gideceğim, kendisiyle zaten sürekli görüşüyorum, kendisi de telefon üzerinden bilgi alıyor, çok memnun kaldım.
g....y
Ben doktorumdan çok memnunum, kendisine bel fıtığı ameliyatı oldum, ameliyatım da iyiydi, sonrası da iyi geçti, şuan durumum da iyi, ameliyattan önce çok kötüydüm, rahatsızlığım baya ilerlemişti, yürüyemiyordum şuan çok daha iyi yürüyebiliyorum, çok rahatım, süreçte kendisi gayet ilgiliydi, herhangi bir şey olduğunda mesaj attığımızda ya da aradığımızda hemen geri dönüş sağlıyordu, çok memnun kaldık.
h....d
Ben belimden bir kaza geçirmiştim, kemiklerim kırılmıştı, sağ olsun 2 sefer kendisine ameliyat oldum, Allah bin kere kendisinden razı olsun her süreçte her yönden çok iyiydi, ben 60 yaşındayım ve gerçekten her şeyiyle dört dörtlük bir doktor, kapısını çalıp girdiğinizde gayet güler yüzlü karşılıyor, ameliyat sürecinde yapacağı her şeyi anlatarak yapıyor, kendisiyle tedavim sonlandı ama bende 3 tane de fıtık var ve baskı yapmaya başladı, bunun için kendisinden randevu aldım, yakın zamanda tekrar gideceğim.
a....k
Kendisine beyin tümörü ameliyatı oldum, 4 cm bir tümör vardı, onu aldırdım, ameliyatım birden gelişti ve ameliyat aşaması ve sonrasında kendisinin ilgisi çok güzeldi, sonrasında da çok ilgili ve alakalı davrandı, ilk kontrolüm ameliyatımdan 3 ay sonra oldu, her şeyin gayet güzel olduğunu söyledi, yılda bir kontrollerime gitmeye devam edeceğim, gayet memnun kaldım.
f....b
Kendisi çok ilgili ve alakalı bir doktor, babam kendisine beyin ameliyatı oldu, öncesinde ve sonrasında bizi çok iyi bilgilendirdi, hatta daha sonrasında aylık olarak bize telefon edip hastamızın durumu ile alakalı bilgi aldı, biz şuan farklı bir şehirdeyiz, kendisi kontrollerimiz geldiğinde hatırlatıyor, sonrasında uğraşmamamız için gerekli tetkikleri çektirip öyle gitmemizi söylüyor, hatırlatıyor, bu anlamda kendisi çok ilgili ve alakalı davrandı, ben de herhangi bir sorunu olan varsa kendisini öneriyorum, kendisi gayet güzel bir değer, kıymetinin bilinmesi lazım.
s....ü
Ben kendisinden beyin tümörü ameliyatı oldum, ameliyat öncesi ve sonrası hem doktordan hem de yapılan işlemlerden gayet memnun kaldım, şuanda ameliyatım daha yeni, patoloji sonucunu bekliyoruz, oradan gelecek sonuca bağlı olarak bir tedavi süreci izlenecek, kendisinden Allah razı olsun, diğer hastalara da öneririm.
Mehmet Volkan Harput isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Volkan Harput, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Mehmet Volkan Harput tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray.
Mehmet Volkan Harput adresi nerede?Mehmet Volkan Harput şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi 4522. Sokak No:1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Volkan Harput isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Volkan Harput online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Volkan Harput isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Volkan Harput, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mehmet Volkan Harput hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Volkan Harput ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Volkan Harput isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Volkan Harput bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Volkan Harput ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Volkan Harput hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Mehmet Volkan Harput hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Volkan Harput hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Volkan Harput tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları