Üroloji Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Nev Anadolu Hastanesi
2021 yılında 4 buçuk aylık oğlumun sünneti için gitmiştik Mehmet beye. Oğlumla çok güzel ilgilendi sağolsun sıkıntısız atlattık sünnet sürecini. Alanında çok başarılı bir dr kendisi. Güleryüzü ve bize verdiği güven için kendisine teşekkür ediyorum.
me...
Mehmet bey hem samimiyetiyle hem verdiği güveniyle bize tam bir yoldaş oldu. Açıklamalarıyla içimizi rahatlattı. Korkusuz emin bir şekilde prostat ameliyatına girdik ve sağlıkla çıktık.
ya...
10 yaşındaki kızımdaki böbrek taşını tesbit etmesi ve kapalı operasyon ile aynı gün sorunsuz olarak bizi taburcu etmesi sonrasındaki bizleri rahatlatan yorumları gerçekten mükemmeldi. Böyle doktorların ülkemizde çoğalması için duacıyız. Kendisinden Allah razı olsun.
Kızıma operasyon yaptığı günden beri Allaha bin şükür bir şikayet olmadı.
se...h
Böbrek taşı şikayeti ile gittiğimde, bobregimde dikkati sayesinde tümörü farketti. Hemen ameliyat olmam gerektiğini başta "sen iyi ol da" diyerek bunun dışında hiçbir şeyi sorun etmemem gerektiğini soyleyerek operasyonu başarılı bir şekilde yaptı. Sonsuz teşekkürler...
di...6
Merhaba; Mehmet Yaman Bey ile ani gelişen idrar yolu enfeksiyonu neticesinde burada okuduğum yorumlar sayesinde tanıştım.İyi ki tanımışım doktor Beyi bilgisi,ilgisi, nezaketi,samimiyeti ile muhteşem bir hekim.İlgisine sonsuz teşekkürler
Yıllardan beri çekmiş olduğum acıyı başka hastanede ancak açık teknik ameliyat ile alınabileceği söylenen 27 mm lık böbrek taşını kapalı teknik ile kırarak beni gün içerisinde sağlığıma kavuşturan sn mehmet yaman ve ekibine teşekkür ederim
et...k
Ben 75 Yasında uzun yılardır da Kötü Huylu Prostat Kanseriydim
Uzun zamandır ışıl Tedavisi gördüm artık acılarımı çekemez hale geldim
Her şeyi göze alarak Amaliyet olmaya karar verdim.
isim vermek istemiyorum 3 Hastane ayrı ayrı Analizler yaptılar en sonunda
ise %50 Riskli görüp hayır Amaliyet yapamayız dediler .Bu arada günlerçe
İnternete oturdum ve benim Hastalığımla ilgili Uroloji Uzmanı aradım ve
sonunda da aradığımı buldum Doc. Dr. & Prof- ların yapamadığı Amaliyetı ise.
Sn, Op. Dr.Uroloji Uzmanı Mehmet Yaman – Bursa Özel Anadolu Hastanesi
Yaptı Anadol Özel Hastanesine ve Bilumum Personalına Teşekkür ederim
Çünkü su an için hiçbir Problemim ve Ağrilarım sona erdi.
Saygı ve Sevgilerimle
Mak. Yük. Mühendis ve
Arastırmacı yazar – Ethem Öztürk
Not: Sn, Op. Dr. Mehmet Yaman – ise oldukça Sempati ve insancıl biri.
ha....
Hayatımda gördüğüm en iyi urolog güler yüzüyle espiri anlayışıyla tek kelimeyle harika bir uzman geçen yıl böbrek ameliyatı oldum . Ve hala kontrolere devam ediyorum .Tavsiye edebileceğim en iyi doktor tskler mehmet bey.
er...s
15.12.2014 tarihinde anadolu hastanesinde üroloji doktoru sayın mehmet beye böbrek taşı ameliyatı oldum.hastasıyla çok ilgilenen insana önem veren değerli hocama teşekkür ederim.herşeyden önce hocamı insan sevgisiyle yetiştiren ana ve babasına teşekkür ederim memleket için böyle hayırlı bir evlat yetiştirdikleri için. erhan döş
ne...r
Bana göre Bursa da ki en iyi ürolog. Başta bilgisi, nezaketi , hastasıyla canı gönülden ilgilenmesi Teşhis ve tedavisindeki çabukluk ve yaklaşım onu üstün kılan başlıca sebepler. Yetmiş yılı aşkın ömrümde , 25 yaşımdan beri böbrek problemleri yaşayan ben ,bu değerlendirmeyi hakkaniyet duygusundan hareketle yapıyorum.
Mehmet Yaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Yaman, Üroloji. Size Mehmet Yaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Mehmet Yaman adresi nerede?Mehmet Yaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşevler Mah. İzmir Yolu Cad. No:105 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Yaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Yaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Yaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Yaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Yaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Yaman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Yaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Yaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Mehmet Yaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar