Akarbaşı Mah. Atatürk Bulvarı No:161, Odunpazarı, Eskişehir
m....g
Hocamın ismini görünce bir yorumda ben yapmak istedim belki 20-25 sene once beni tedavi eden doktorumdu benim yorumumu görürse belki beni hatırlar. Sene 1998 yaşım 6 o zamanlar yoklukta var tabi soğuk sıcak demeden dışarılara cıkiyoruz derken Bir gün tum vucudum şişmeye başladı kilo aldigim dusunuluyordu ama kilom dusuk ama vucudum şişdi gitmedigimiz doktor kalmadi. O zamanlar hocam ssk hastanesindeydi simdiki yunusemre dediki bu çocukda ödem var deyip testlerr başladi devamindada bobrek yetmezligi baslangici var deyip hemen kendisi tedaviye basladi ve o zamanin teknoloji yetersizligi nedeniyle devaminda beni tip fakultesine sevk etmisti. Allahin izni ve hocaminda yardimiyla 1 senede atlattim 8 senede kontrole gittim. Yaşım şu an 31 ve İtfaiyede Arama Kurtarmacı Oldum zamaninda hocam benim hayatima ışık olmuştu. Şimdide ben başka canlara ışik olmaya calisiyorum. Allah Razı olsun hocam.
Mehmet Yaşar Akarca benim ve kardeşimin çocukluk doktoru şu an 25 yaşındayım küçükken geçirdiğim havalede yaptığı müdahale ve sonrasında ilgisi ailemin hiç unutamadığı bir olaydır. Bu yaşadığım olaydan sonra annem beni hep Mehmet Yaşar doktoruma götürmüş bir tek onun ilaçlarıyla tam iyileşiyormuşum. 3 yaşımdaki yiğenimin de şu an doktoru biz nesilden nesile Mehmet Yaşar doktorumlayız. Kendisinden Allah razı olsun.
dr...4
Tek kaygim ve düşüncem Mehmet Yaşar akarca görevini birakip emekli olursa nerelerde şifa buluruz....oğlum doğduğundan beri her rahatsizliginda Mehmet Yaşar akarca ya gitmeden iyileşmiyor...Allah ondan razı olsun...10gundur gitmedigimiz merkez kalmadi perişan olduk..ensefalit kimseler bilemedi yine yaşar hoca bildi...şu an tedavi oluyor ben çok kaygiliyim bide benim eyfamlarimla uğraşıyor..hakkını nasıl öderim bilmem ...
el...f
Çok ilgili alakalı bı doktor onun sayesinde kızımın günlerdir ağlamasınin sebebini Bulduk keşke daha önce goturseydim kızımı bundan sonra ki doktorumuz Mehmet bey Allah razı olsun kendisinden
se...a
Çocukluk doktorum kız kardeşimi allahın izniyle ölümden kurtaran kendi oğlumu astımdan kurtaran sevgili doktorum biz üç kardeşdik büyüdük 3çocukta benim var en küçük kızım hala gidiyor kız kardeşim izmirden gelip gidiyor Mehmet beye başka doktara guvenemiyoruz teşekkür ederiz hocam Allah sizden razı olsun
ad...t
çocukken sürekli gittiğim doktor Mehmet amca 32 yaşındayım halen daha mehmet amcama muayene oluyorum yanına gittiğimde psikolojik olarak iyileşiyorum bambaşka biridir.
em...m
Eskisehirde tavsiye edebileceğim tek doktor allah ondan razı olsun cocuklara olan ilgisi mükemmel
O hicbir zaman doktorluğu bırakmasın
zi...e
Benim FMF hastalığımın teşhisini koyan komadan çıkarıp hayata bağlayan yegane tek profesör doktorum mehmet yaşar akarca sağlığımı önce allaha sonra ona borçluyum allah seni başımdan eksik etmesin hocam allah sana uzun uzun ömürler versin hayır dualarımız seninle
ne...ı
benim 26 yıl önce doktorumdu yaşar bey..şimdi ise zeynep mina mın doktoru.gerçekten alanında profesyonel.güler yüzü maneviyatı bilgi ve tecrübeleri insana hemen güven verir.yürekten diliyorum rabbim sizi ve sizin gibi hocalarımızı başımızdan eksik etmesin ilminizi çoğaltsın.
fi...t
kuzucuğumun derdinin ilacı Yaşar amcasını görmeden kendine gelemez çok fazla doktorlara gittik ama içlerinden 3 tanesi öncelikle manevi anlamda memnun kaldık ki bu doktorları bulasıya kadar baya gezdik Rabbim hocamızın yolunu açık etsin ne kadar teşekkür etsek azdır ayrıca benim küçüklüğümde de yanlış bir ameliyat olmamı önleyen doktortur.
Mehmet Yaşar Akarca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Yaşar Akarca, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Mehmet Yaşar Akarca adresi nerede?Mehmet Yaşar Akarca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akarbaşı Mah. Atatürk Bulvarı No:161 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Yaşar Akarca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Yaşar Akarca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Yaşar Akarca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Yaşar Akarca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Yaşar Akarca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Yaşar Akarca hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Mehmet Yaşar Akarca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla