Arabacı alanı mahallesi mert sokak no:46 c/4 Nurten Şükür İş Merkezi Kat 2 Serdivan/Sakarya, Sakarya
Akne Skarı Tedavisi
Çatlak Tedavisi
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
bs...ö
Dr. Mehmet Yavaş ve asistanlarına benimle çok güzel ilgilendikleri ve işlerini mükemmel yaptıkları için çok teşekkür ediyorum dudak dolgusu için uzun araştırmalarımın sonucunda mehmet beye gittim ve gözüm kapalı güvenerek yaptırdım sonucu mükemmel oldu işini titizlikle ve dikkatle yapıyor bidaha düşünürsem ilk gideceğim yer olacaktır
ip...k
Mehmet bey ve ekibi hem çok güler yüzlü hem de işlerinde çok başarılılar. Elmacık kemiği dolgusu ve botoks yaptırdım gayet memnun ve mutluyum.
Doktorumuza arkadaşlarımın ve eşimin tavsiyesi ile ulaştım .Kendisine dolgu işlemi için başvurdum .Uygulama süreci sorunsuz ve başarılı gerçekleşti .
Mehmet bey güler yüzlü ve hümanist bu nedenle hasta danışan iletişimi çok güçlü çok mutlu ayrıldığınız bir klinik .Kendisini çevreme tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum .
Mehmet bey bir süredir botox ve dolgu uygulamalarında vazgeçilmez adresimiz
İlgi ve alakası teşekkürler
a....s
Estetik kaygıları olan ama aynı zamanda bu tarz işlemleri yaptırmaktan endişe duyan birisi olmama rağmen yaptırdığım botoks, dolgu, gıdı eritme işlemlerinin hepsinden çok memnun oldum. Yapılan detaylı açıklamalar ve işlemler esnasındaki hassasiyet güven vericiydi. Çok teşekkür ediyorum
m....g
Öncelikle uzun zamandır istediğim bir işlemdi. Ve tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım çünkü bir dudak dolgusu bu kadar doğal , Bir asistan bir doktor da bu kadar ilgili olabilir Sonuna kadar benimde tavsiyemdir. Sakarya da güvenerek bu kadar güzel iş yapan bir başka yer bulmanız neredeyse imkansız. Tekrar tekrar teşekkürler
t....k
Botoks ve dudak dolgusu için bir güzellik merkezinde bulunan arkadaşım aracılığı (referansı)ile gittim.Diyebilirim ki gerek muayene,gerek güleryüzlü personeli ve doktoru ile gidip gidebileceğim ve pişman olmadigim tek yer .
Ayrıca dipnot:ilk defa ve korkarak yaptırdım ama sonuç muhteşem oldu .şuan 15.gün ve her hangi bir alerjik reaksiyon göstermedi ve bildiğin makyaj yapmaya bile gerek duymadan bi güneş kremi sürüp çıkıyorum. Botoks değilde sanki cildimin canlanması için bile başka işlem yapılmış gibi sağlıklı ve parlak haliyle gezmek muhteşem bisey .Size tavsiyem gittiğiniz tüm doktorları unutun. Ve gözünüzü kapatıp arkanıza yaslanın sonucu sizler zaten görünce kendinizi daha çok şımartmak için sürekli geleceksiniz .
Mehmet yavaş ve tüm melek yüzlü personeline asistanına tekrardan teşekkür ederim tanıdım sizi İYİ Kİ
pc...a
Botoks, dolgu vb. birçok uygulamayı yaptırdık. Gerek tedavi öncesindeki bilgilendirmesi, gerek güleryüzlülüğü, gerekse de işinin kalitesi ile hep çok memnun ayrılıyoruz. İlgisi, bilgisi, deneyimi ve verdiği güven ile çok başarılı bir hekim olduğunu belirtmek isterim.
d.....
Benim kızım 8 yaşında ve otizm hastası.Kızımıza 6 hafta 12 seans kadar ozon terapi yaptırdık.Kendisi çok nazik, çok anlayışlı,kızımız da özel bir çocuk olmasından dolayı çok ilgilendiler.Korkmaması,endişe etmemesi için çok dikkatli davrandı.10 dakikalık bir işlemdi ama 45 dakika kızımızın gönül rızasını sağlanması,o koltuğa korkamdan oturmasını sağlamak için bekleyip sabreden insanlar.Ekibi de aynı şekilde.çok güleryüzlüler,her sorduğumuz sorulara cevap verdiler.Sadece kızımız hakkında değil bizede çok güzel cevaplar verdiler.Telefonda bile aradığımda Mehmet Bey beni çok rahatlattı.Gerçekten çok memnun kaldık.Herkese tavsiye ederiz kendisini.
Ben memnunum kendisinden.Hastalarıyla ilgili,alakalı ve güleryüzlü bir doktor.Ben botoks ve dolgu işlemleri için geldim ve sonuçtan memnun kaldım.Mehmet Bey hastasına güven veriyor.Doktorumuzu seviyoruz.İşlemlerle alakalı nelerin olup olmayacağını da bize güzel güzel anlatıyor.Arkadaşlarıma ve yakınlarıma da kendisini tavsiye ettim.Herkes çok memnun.
Mehmet Yavaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Yavaş, Mezoterapi, Pratisyen. Size Mehmet Yavaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Dolgu, PRP, Mezoterapi, Cilt Bakımı, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Göz Altı Dolgusu, İple Yüz Germe, Bölgesel Zayıflama.
Mehmet Yavaş adresi nerede?Mehmet Yavaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacı alanı mahallesi mert sokak no:46 c/4 Nurten Şükür İş Merkezi Kat 2 Serdivan/Sakarya Sakarya
- Konacık, Atatürk Blv. No:88/2 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Yavaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Yavaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Yavaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Yavaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Yavaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Yavaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Yavaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Yavaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Mehmet Yavaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Yavaş hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Yavaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.