E5 Üzeri Merdivenköy, 23 Nisan Sokagi No:17, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Özel Akademi Meram Hastanesi
Selçuk, Meram, Konya

Kardiyoloji Randevusu

Medical Park Göztepe Hastanesi

1972 yılında Trabzon ili Akçaabat ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Akçaabat’ a tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için 1991 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaydoldu. 1997 yılında mezun olduktan sonra yaklaşık 8 ay Rize ili Çamlıhemşin İlçe Üniversitesi Merkezinde pratisyen hekimlik yaptı. 1998 Nisan TUS sınavını kazanarak Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümünde ihtisasa başladı. 2003 yılında kardiyoloji ihtisasını tamamladıktan sonra aynı bölümde Kardiyoloji Uzmanı olarak 1 yıl görev yaptı. 2004-2005 yıllarında bir yıl süre ile Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümünde kalp pilleri, Aritmi ve Elektrofizyoloji alanında eğitim aldı. 2013-2015 yılında Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümünde yardımcı doçentliğe atandı. 2008 yılında doçentlik sınavını kazanarak doçent, 2014 yılında da profesör ünvanını aldı. 2013-2015 yıllarında 2 yıl süre ile Sağlık Bakanlığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniğinde Klinik şefi olarak görev yaptı. 2016 yılında Meram Tıp Fakültesinde ki görevden ayrıldı.1 yıl Kayseri Özel Tekden Hastanesi ve Aksaray ili Medişifa Tıp Merkezinde çalıştı.Halen Özel Akademi Meram hastanesinde çalışmaktadır. 2012-2016 yıllarında iki dönem Türk Kardiyoloji Derneği Aritmi Çalışma Grubu başkan yardımcılığı görevini yaptı. Türk Kardiyoloji Derneği ve Avrupa Kardiyoloji Derneği(ESC) üyesidir.
Kalp pilleri (pacemaker) ve şok cihazlarının (ICD) takılması, programlanması ve kontrollerinin yapılması,
Kalp ritim bozukluklarının elektrofizyolojik olarak tanısı(EFÇ) ve ablasyonu (yakma tedavisi), Koroner anjiyografi, balon ve stent uygulamaları( kompleks koroner girişimler, bifurkasyon, CTO gibi),
Perkütan yolla (ameliyatsız, kasıktan bir iğne ile girilerek ) mitral ve pulmoner kapağın balonla açılması,
ASD, VSD, VE PDA gibi kalp deliklerinin kapatılması,
TAVİ (ameliyatsız aort kapak değişimi)
Bacak ve ayak damarlarının ( İliak, Femoral, ve diz altı arterlerin) balon ve stentle açılması,
Kalp ve kapak fonksiyonlarının EKO ve Transözefagial EKO(TEE) ile değerlendirilmesi konusunda çalışmıştır.

Makaleler

Ü
Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Anjiyografi

Acil olarak ambulansla sevk edildiğim hastanede Mehmet hocamın acil kapısında bizi karşılaması, anjiyo ya karar verip hemen uygulaması, tedavi sürecindeki hastayı bilgilendirme ve rahatlatması, açıkçası bütün yaklaşımları ve müdahale hızı çok iyiydi, ihtiyacı olan hastalara tavsiye ediyorum

Konum: Özel Akademi Meram Hastanesi Randevu

Mehmet Bey, Konya Meram Akademi Hastanesi'nde annemin ablasyon işlemini gerçekleştirdi. Süreç baştan sona kadar güzel geçti. Annem aynı gün içerisinde taburcu oldu ve gayet memnun. Çok başarılı bir doktor, kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Ablasyon

Mehmet Hocamız, tecrübesi ve buna bağlı özgüveni ile bir süredir yaşam standartlarımı oldukça zorlayan ritim bozukluğu şikayetim için ablasyon işlemini yaptırmamda çok ikna edici oldu. Burada kendisi hakkında yapılan yorumların ne kadar doğru olduğunu yaşayarak öğrenmiş oldum. Tüm süreç oldukça rahat ve sonuç odaklı geçti. Bu operasyonu yaptırmak isteyipte çekincesi olanlara samimiyetle tavsiye ederim.

Konum: Özel Akademi Meram Hastanesi Randevu

Annem Havva Sönmez için abrasyon olması gerekiyordu Mehmet hocama tavsiye üzerine geldik akademi Hastanesi'ne çok ilgili bilgilendirdi ve yatış yaptı yarım saat gibi kısa sürede abrasyon yaptı annem çok memnun kaldı korkacak bişey yokmuş dedi düşünenlere tereddütsüz tavsiye derim güler yüzlü samimi ilgili ve işinde profesyonel hocam

Konum: Özel Akademi Meram Hastanesi Randevu

Kalp rahatsızlığımın tedavisi, anjiyo ameliyatı ve sonrası tüm süreçlerinde ilgili, samimi ve güler yüzlü işinin ehli bir doktor.

Konum: Özel Akademi Meram Hastanesi Diğer

Doktor bey babamı anjiyo yaptı . Alanında çok uzman çok başarılı biri çok memnun kaldık. Kendisi ve ekibi çok ilgiliydi.

Konum: Özel Akademi Meram Hastanesi Diğer

Dr bey Babama anjiyo yaptı emeklerine sağlık cok memnun kaldık. Bizi ailecek cok rahatlattı ekibi de kendisi de cok ilgiliydi.

R
Konum: Özel Akademi Meram Hastanesi Randevu

Benim çocukluğumdan beri gelen taşıkardi sorunum vardı. Aniden kalp atımı 220 lere çıkıyordu. Bana ablasyon tadevisi uygulanması gerektiğini söylediler. Ama ben bu işlemden çok ama çok korkuyordum. Araştırmalarım sonucunda dr Mehmet Bey e gittim. Çok güler yüzlü ve yaklaşımı çok güzeldi. Bana bir anda güven verdi. Aynı gün ablasyon işlemini uyguladı ve 3-4 saat sonra çıktım. Bu sorunu olanlar hiç düşünmesin ve Dr Mehmet Bey i bulsun korkmayın. Harika bir doktor….

Konum: Özel Akademi Meram Hastanesi Randevu

Yaklaşık bir yıl önce doğuştan kalbimde delik(ASD) oldugunu öğrendim. Merdiven cikamiyordum ve çok çabuk yoruluyordum. Tavsiye üzerine Mehmet Yazıcı beye gittik. Çok ilgiliydi. Ameliyat hakkinda bilgi verdi. "Haftaya gelin kapativerelim." dedi. Kasıktan girerek yarım saatte kapattı. Aynı gün taburcu oldum. Şimdi çok rahatladım. Benim gibi rahatsızlığı olanlara tavsiye ederim.

Konum: Özel Akademi Meram Hastanesi Randevu

ilk olarak supraventriküler taşikardi teşhisini yıllar önce Mehmet hocam koydu.4,5 aya bir nabzım 270 lere çıkıyor atak geçiriyordum baygınlık derecesinde. Sevgili doktorum Mehmet hocama dair tek pişmanlığım 5 sene önce gel ablasyon yapalım yarım saatte kurtul çekme demesine rağmen ,benim korkup ameliyat olmayıp bunca zaman kendimi hem bedensel hemde ruhen yıpratmış olmam. hocamla tekrar görüştüğümüz de sadece kalp rahatsızlığım değil bir sürü de anksiyete bozukluğum vardı artık . Bu kez dediğini yaptım son derece konforlu bir müdahale ile rahatsızlıklarımdan çok şükür kurtuldum.Sonrasında bir de kendisinden psikolojik destek aldım :) kalbimden çok psikolojimle uğraşmak zorunda kaldı:)
Güler yüzü ilgisi olaylara yaklaşımı insana güven veren tavrı takdire şayan!.
Çarpıntı aritmi taşikardi gibi rahatsızlıklarda kesinlikle Mehmet hocayla bir görüşülmeli . Neslihan Baş