as....
Merhabalar, dedemi 10 gün önce Yalvaç'tan ambulansla İsparta Meddem Hastanesi'ne kaldırdılar. Biz İzmir'de yaşıyoruz. Elimiz ayağımız dolaştı. Telefonla Maddem personeli bize yardımcı oldu. Hem öğretmenevi hem orduevi kalacak yer konusunda destek oldular. Hemen yola çıkan dayım ve anneme hızlı rezervasyon sağladılar, kaldıkları sürede çok yardımcı oldular. Dr. Mehmet Yiğit dedemle çok ilgilendi. Verdikleri bilgilerle ailemi rahatlattı. Dr. Ayşe Gül Uçar Karcı 'yla beraber dedemle çok ilgilenmişler. Dedem 80 yaşında. Biz çok korktuk. 10 gün yoğum bakımdan sonra servise çıktı. Tüm yoğum bakım ve servis hemşirelerine, özellikle Ceyda ve Hande hemşireye çok teşekkür ederiz. Bir ekip olarak ailemle ilgilendiniz. Tüm Isparta'ya bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz. Burası çok güzel ve sıcak insanları olan bir şehir. Herkese Meddem hasstanesi'ni ve ilgili personelini tavsiye ederim.
fi...e
2011 yılında babam çok rahatsızlandı kaç kez dr. lara götürdüm bir defasında hastanede yanımda acildeyken bayıldı nabız gitti. müdahale yapıldı sabahına eve geldik ama 1 ay bile geçmeden gene çok hastalandı o zaman Özel ısparta hastanesine gittik ve acilden Dr Mehmet Yiğit beyi aradılar geldi ve babamla ilgilendi hastalığının KOAH olduğunu akciğerlerin aşırı derecede iltihap olduğunu söyledi ve 5 gün hastanede yatarak tedavisi yapıldı o günden bu yana takibini Dr Mehmet bey yapıyor alanında uzman ve ona güveniyorum Allah razı olsun şimdi Özel Şifa hastanesinde olduğu için mecburen oraya gidiyoruz. Beyin travmasından 22 haziran 2015 te Şifa hastanesine gittik 5 gün yoğun bakımda kaldı ama eve çıktıktan 15 gün sonra babam çok rahatsızlandı acile gittik ve acil dr u üroloji ile ilgili olduğunu söyledi sabah ürolojiye gittik Dr. Dahiliyeye gidin şikayetleriniz o bölümle ilgili dedi tahlillerimiz de elimizde Mehmet beye gittik ve tahlile bakınca akciğer enfeksiyonu olduğunu söyledi diğer tekikler de yapılınca daha da emin olduk. şimdi akciğer enfeksiyonu geçmiş çok az kalmış ama başka şikayetler ortaya çıktı tahliller yapıldı ve bağırsak enfeksiyonu geçirdiğini söyledi. Gerekli tedavileri ayarladı ilaçlarını yazdı.. Hastaya yaklaşımı çok güzel moral verici ve aynı zamanda hasta yakınlarını gayet güzel bilgilendiriyor anlatıyor onun için çok memnunuz. Dr. muz Mehmet Yiğit bey hangi hastaneye giderse bizde oraya gideceğiz. Hastaya karşı ilgisi ve alakasından dolayı babam ve ailem adına kendisine çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim yolunu açık etsin İnşaAllah...
hü...r
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kendisinin hasta ile bir ilgisi olmayıp kalıplaşmış tedaviler uygulamaktadır.
Belirtileri çok açık olan özofagus'a reflü teşhisi koydu. Tatmin olmadığımız için yaklaşık 1 ay sonra başka bir hekime göründüğümüzde gerçek sonucu öğrendik. Bu tür hastalıklarda erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.
ra...t
Sayın Doktorum şu anda özel şifa hastanesinde görev yapmaktadır kendisi branşında uzmanlaşmış hasta ile yakınlaşmayı kendi mizacı ölçüsünde bir insanlık görevi addeşmiş bir kişidir kendisine teşekkür ederim Ramazan KURT
Mehmet Yiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Yiğit, İç Hastalıkları.
Mehmet Yiğit adresi nerede?Mehmet Yiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Modern Evler Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:179 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Yiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Yiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Yiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Yiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Yiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Yiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Yiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.