ec....
Kendisi süper bir doktor Allah razı olsun o kadar memnun kaldım ki.. Sezeryanden sonraki gün ayaktaydım. İşini bu kadar iyi ve severek yapan nadir insanlardan bir tanesi her randevumuzda her şeyi tek tek açıkladı her sorunumu sonuna kadar dinledi, çözüm üretmeye çalıştı. Bir o kadar da şakacıdır kendisi . Ben doktorumdan çok memnun kaldım iyi ki Mehmet beyi tanımışım. Allah ondan bin kere razı olsun
bü...r
Benim canım doktorum gebeliğimin başından beri takibimi o yaptı şuan sorunsuz bir şekilde 32.haftama geldim duruşu bile insana güven veriyor
t.....
Siz muhteşem bir insansınız. Baba şefkatiyle her randevum da mutlu ayrıldım yanınızdan. İyi ki kesişmiş yollarımız kızımı sayenizde kucağıma aldım sıfır ağrısız iyi ki varsınız hocam
p....ö
Kesinlikle cok daha iyi hastanelerde olmayi hakediyor. Asiri mutevazi bir insan bence. Iyiki tanidim onu. Ilk cocugumu onunla kucagima aldim..ender bulunur bir insan.
d.....
Doktorumdan çok memnun kaldım,doğumumu normal istiyordum ve yaptı. Harika bir iş çıkardı. Bilgili, sevecen,anlayışlı ve esprili doktorum. İhtiyacınıx varsa mutlaka ziyaret edin
ha...i
nerdesiniz sevgili doktorum.herkes sizin gibi işinin ehli değil.bu gebeliğimde başka şehirde olmanın dezavantajını yeterince yaşadım.keşke adanada olsaydım doğumumu siz yaptırsaydınız.velhasıl sizi seviyorum.
ha...e
canım doktorum sen harika bir insansın neşeli eğlenceli bilgili saygılı birazda duygusal ve işini çok severek yapan bir doktorsun.9 ay boyunca beni hiç üzmediğin ve her konuda elinden geldiği kadar yardımcı olduğun için minnettarım sana..
si....
ikinci çocugumuzun dogumunu mehmet bey yaptırmıştı. en çok sevindigimiz nokta bıçak parası adı altında kesinlikle her hangi bir para teklif etmemiştir.kendisine teşekür eder.hayatından başarılar dileriz.
Mehmet Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Yıldırım, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mehmet Yıldırım adresi nerede?Mehmet Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 15 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mehmet Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ceyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıçam Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları