yücel beyden tam 1 yıldır tedavi görüyorum o kadar güzel ilgileniyor ki enerjisi o kadar iyi ki ben çok memnunum dişlerim şuan 1.yılda inci gibi oldu. Tellerimi o kadar sevdirdi asla göstermekten çekinmiyorum
br...a
Merhabalar ben Yücel Beyin 2.5 yıldır hastasıyım tel taktırmak için gittigimde korku vardı içimde ama Yücel Bey bu korkuyu o an yok etti çünkü hastaya karşı olan ilgilenişi orda çalışan insanların sizinle iletişimi hepsi ayrı güzeldi her gidişimde korkuyla degilde gülerek gittim eski fotolarda utanarak güldügüm zamanların şimdi telli halimle acısını çıkarıyorum tel takıyorum diye utanmıyorum kendime yakıştırarak doktorumdan memnun bi şekilde gülümsüyorum tedavim bitiyor ama gülüşüm bitmiyor teşekkürler işinizi çok iyi yapıyorsunuz...
d.....
Yücel hocaya çok teşekkür ediyorum. Daha önce diş teli taktırmaya karar verdiğimde gittiğim bir kaç doktorun diş çekmeleri gerektiklerini söyledikleri zaman tel taktırmaya yanaşmamıştım. Ama Yücel hoca buna gerek olmadığını söyledi ve 8 aydır telimden çok memnunum. Klasik tel taktırmış olup sadece dişleri düzelmiş olanların aksine gerçekten harika bir gülüş tasarımı yaptı.
Mehmet Yucel Özbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Yucel Özbaş, Ortodonti.
Mehmet Yucel Özbaş adresi nerede?Mehmet Yucel Özbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Budak Mah. Alifuat Cebesoy Bul. No: 62 Kepkep Apt. No:1 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Yucel Özbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Yucel Özbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Yucel Özbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Yucel Özbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Yucel Özbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Yucel Özbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Yucel Özbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.