Gaziantep Yolu 14. Km. Karacasu Mevkii, Kahramanmaraş
nu...n
benide safra kesesi ameliyatı yaptı.4 yıl oldu.hiçbir şikayetm yok ALLAH'a şükür.böyle ilgili ve işinde çok başarılı doktorların sayısı artar inşallah.ben çok memnun kaldım.kendisinden ALLAH razı olsun.
al...y
beni özenle ameliyat eden sayın hocama teşşekür ederim yapmış olduğu ameliyatı gerçekten özenerek ve işini benimseyerek yapmış kendisinden Allah razı olsun göbek fıtığı ameliyatı oldum sanki estetik gibi ameliyat yaptı hiç bir ağrı sızı duymadım ilgili ve alakalı sayın doktorum hem de dikiş o kadar hoşuma gittiki hiç ameliyat olmamış sadece çizik gibi çok teşşekür eder herkese hocamı tavsiye ederim.ALİ ATABEY
al...y
sayın mehmet bey gerçekten işini iyi yapan değerli bir hocamızdır allah razı olsun beni göbek fıtığı ameliyatı yaptı çok memnun kaldım öyle güzel bir dikiş atmışki sanki estetik ameliyat yapmış başka aynı ameliyat olan larada baktım benim doktorum dört dörtlük hiçağrı sızı duymadan çok korktuğum halde yaptığı bu operesayonşa beni çok mutlu başarılı etti herkese tavsiye ederim k.maraşta böyle bir değerli hocamızın olması büyük bir kazanım büyük bir hizmet ne kadar teşekkür etsem azdır başarılarının devamını dilerim sonsuz minnetlerimi sunarım..ALİ ATABEY
Mehmet Yüzbaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Yüzbaşı, Genel Cerrahi.
Mehmet Yüzbaşı adresi nerede?Mehmet Yüzbaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep Yolu 14. Km. Karacasu Mevkii Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Yüzbaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Yüzbaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Yüzbaşı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Yüzbaşı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Yüzbaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Yüzbaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Yüzbaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Yüzbaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Yüzbaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.