ha...a
aydın devlet hastanesine kulak çınlama şikayetim ile gittim oldukça bilgi sahibi ve ilgili bir doktor güzel güzel açıklama yaptı devlet hastanelerinde böyle bir doktor bulmak gerçekten nimet
se...n
M. Zeki bey tarafından birkaç sene arayla hem bademcik hem de burun estetik ameliyatı oldum. Çok hassas biri olmama rağmen hiçbir acı hissetmedim, daha sonrasında da oluşabilecek hiçbir rahatsızlığa uğramadım. Çok çabuk iyileşme süreci geçirdim. Burun estetik ameliyatımı hiç kimse fark edemiyor... O kadar doğal ve beni mutlu edebilecek güzellikte... Kendinizi güvenilir ellere Mehmet Zeki Özen'e bırakabilirsiniz...Tavsiye ediyorum.
Mehmet Zeki Özen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Zeki Özen, Kulak Burun Boğaz.
Mehmet Zeki Özen adresi nerede?Mehmet Zeki Özen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk (Kışla)Cad.No:37 Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Zeki Özen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Zeki Özen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Zeki Özen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Zeki Özen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Zeki Özen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Zeki Özen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Zeki Özen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.