Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

depresyon hastasuyım doktor arkadaşımla zeki beyin muayenehanesine gittik ve tedavi oldum. Allah hocamızı başımızdan eksik etmesin . sorunları çok iyi analiz ediyor terapisi bana çok iyi geldi. şimdi eşim için de randevu aldık

Konum: Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Zeki hocam gibi bir uzmanı tanımak gerçekten büyük şans sayesinde aile ve iş hayatım inanılmaz derecede düzeldi kendisinden rabbim bir değil binlerce kez razı olsun il değişikliği nedeniyle muayene gidemiyorum işallah en kısa sürede online muayeneneye başlarda kendisiyle görüşebilirim yoksa Konya dan Urfa’ya gitmek zorda olsa gidecegim

Konum: başka bir yer Diğer

Zorlu OKB sürecimde 1,5 yıldır büyük ilerleme kaydetmeme destek olan Zeki Bey'e çok teşekkürler. Urfa'da kendisi gibi bir uzmanla görüşebilmek büyük şanstı.

Konum: başka bir yer Diğer

Depresyon ve OKB hastasıyım doktorum beni TMS tedavisi için zeki beyin ofisine yönlendirdi zeki bey de ilaçlarımın çoğunu kesti TMS tedavisi uyguladı şimdi çok iyiyim Allah hocamdan razı olsun

Z
Konum: başka bir yer Diğer

2 yıldan beri yaşadığım ataklar beni hayattan bezdirmişti. Benle beraber ailemde de huzur bırakmamıştım .birçok doktor gezdim verilen ilaçlar bana çok ağır gelmişti bundan dolayı ilaç almaktan korkuyordum. Doktor bir akrabamızın tavsiyesi üzerine Zeki hocanın emniyet caddesindeki yerine gittim Zeki hoca ağır ilaçlarımı kesti bana hafif bir ilaç verdi 3 aydan beri hiç atağım olmadı ailem de çok rahat etti allah onu başımızdan eksik etmesin

Doktor beyden çok memnunum sağolsun çok ilgili ve bilgili. Muayenehanesine gittim , orda bekleyen hastalar da çok olumlu yorumlar yapıyorlardı allah razı olsun hocamizdan . Sayesinde evliligim kurtuldu

selam hocam ben harun nasılsınız hastanede yoksunuz ne zaman geleceksiniz. sizin yeriniz bi başka hocam ben sizden razıyım yer gök sizden razı olsun. hastane geri dönmenizi dört gözle bekliyorum inanınki.

Hocam kurban olayım hastaneye ne zaman döneceksin.Hani bizi bırakmayacaktın.Senden yaşça büyüğüm yinede ellerinden öpüyorum.Beni ayağa kaldırdın,iyileştirdin

annemin doktoru olduğu için tanıyorum ailece ondan çok memnunuz.randevu almak için uğraşıyorum olmuyor acaba başka bir hastaneye mi gitmiş? bilgi verirseniz mutlu olurum.

Ş

DAHİ BİR DR.İNSANI TAM ANLIYOR YANİ,ZEKİ BAKIŞLARI VE HUZUR VEREN SES TONUYLA İNSAN BÜYÜLENİYOR ADETA.TÜM İNSANLARA TAVSİYE EDİYORUM.VE ZEKİ BEYE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM FEDAKARLĞI İÇİN.ANNEMDE ÇOK DUA EDİYOR DOKTOR BEYE

Profili düzenle veya yönet