d.....
TPS tedavisi sayesinde annemin sagligi 5 ay oncesine kiyasla (tedavi baslamadan onceki surec) cok daha iyi durumda. Seanslar sayesinde annem tekrar cevresiyle ilgilenmeye basladi, farkindaligi artti, haberleri, dizileri politikayi yakindan takip ediyor eskisi gibi (hastaligi baslamadan onceki donem). Cok sosyal olmadigi halde insanlarla sohbet bile ediyor. Mayis 2023 den beri "hatirlatmalara" gidiyoruz ve kesinlikle devam edecegiz. Bilime inaniyoruz, Prof. Zulkuf Onal'a guveniyoruz. Tesekkurler!
er...
2011 de bas ağrısı için kendisine muayene olduğumda mr görüntüleri ve fiziksel muayene sonrasinda sadece 15 dakikada kalbimde delik olabilecegini söyleyerek gerekli tedavileri başlattı ve hayata tekrar yesil.isik yaktık.hekimligi ve insanlığina sahitim Allah yolunu daima acil etsin hocamın sevgilerle ....
em...n
çok memnun kaldık ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. benim anne annem alzaymır teşhisi konul muştu . netleştirmek için zülküf beye gittik ve beyne giden damarlardaki tıkanmadan dolayı beyin küçülmesi olabilir dedi ve buna hemen alzaymır diyemem dedi. anju yapıldı beyindeki damamrlar için de ayriyeten gün aldık . hocama teşekkür ediyoruz ilgi ve alakalarından dolayı.
Hocaya annemin Alzheimer rahatsızlıgından dolayı başvurduk..kullandığı ilaçları değiştirdi ve tedavisine bu şekilde devam etti.. tedaviler konusunda bilgilendirdi şuanda gayet iyi annemin durumu.. Hocamıza çok tşk ederim. bu rahatsızlığı olan herkese tavsiye ederim.
ş.....
Hocamızdan Çok memnun kaldım. internetten ulaştım kendilerine. Yüksek tansiyondan dolayı gitmiştim. birtakım testler yaptıkdan sonra 24 saat boyun ca Holter bir cihaz taktılar ve incelerndi. daha sonra tansiyon ilacını kestik.tedaviden çok memnun kaldım.
y.....
Başka bir ilde bir çok nöroloji doktoruna gidildiği halde başağrısı geçmeyip kabus dolu günler geçiren bir yakınımı tesadüfen mehmet hocaya götürdük güler yüzle karşılayıp bize tedavi verdi ( küme baş ağrısı ) için şimdiye kadar verilmiş ilaçları boş yere kullanmışız overilen ilaçlar meyer erkek hastada meme büyütüyormuş. İyiki bu hocamızı bulup hastayı götürdüm. Hocamıza başarılar dilerim. Allah işini gücünü rast getirsin. İlgisi için teşekkürler. Tavsiye ediyorum.
Mehmet Zülküf Önal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Zülküf Önal, Nöroloji.
Mehmet Zülküf Önal adresi nerede?Mehmet Zülküf Önal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cinnah Cad 55/11 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Zülküf Önal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Zülküf Önal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Zülküf Önal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Zülküf Önal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Zülküf Önal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Zülküf Önal hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mehmet Zülküf Önal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar