Lisans döneminde ve mezun olduktan sonra bölüme dair eğitimler almıştır ve almaya devam etmektedir. Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, MMPI eğitimlerini almış bulunmaktadır.
Hedef kitlesi ergen ve yetişkin yaş gruplarıdır. Seanslarında BDT ağırlıklı ilerlemekte olup, danışanlarını online şekilde kabul etmektedir.
Fobilerden Kurtulmak
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Stres Yönetimi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
e....y
Başta çekingenliğim vardı fakat Mehmet Bey sayesinde hiçbiri kalmadı.Ona hiç çekinmeden ve saklanmadan çok rahat bir şekilde herşeyi aktarabildim ve beni anladığını hissettim ortamı çok müsaitti ve çok dikkatliydi sorunlarıma karşı çok memnun kaldım tavsiye ediyorum
c...
Akademik kaygılarım bulunuyordu bu sebeple başvurdum. Mehmetcan Bey sorunlarınızı anlatmanız için rahat bir ortam sağlıyor ve sizi dikkatli bir şekilde dinliyor. Bahsedilen sorunları beraber çözmek için cesaretlendirmekten geri kalmıyor. Kendisinden memnunum.
Mehmetcan Gavalcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmetcan Gavalcı, Psikoloji. Size Mehmetcan Gavalcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi, Ön Görüşme, Ergen Terapisi.
Mehmetcan Gavalcı adresi nerede?Mehmetcan Gavalcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kırklareli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmetcan Gavalcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mehmetcan Gavalcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mehmetcan Gavalcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmetcan Gavalcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Mehmetcan Gavalcı hangi dilleri konuşuyor?Mehmetcan Gavalcı ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmetcan Gavalcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmetcan Gavalcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmetcan Gavalcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmetcan Gavalcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmetcan Gavalcı hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmetcan Gavalcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kırklareli Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kırklareli Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kırklareli Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kırklareli Aile İçi İletişim Sorunları