Botox-Dolgu kapak estetik cerrahisi,Nutrisyon-bağışıklık sistem ve kanser ilişkisi konularda çalışmalarına devam etmektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Göz Hastalıkları Randevusu
Mimar Sinan Mahallesi 1359 sok Kızılkanat Sağlık sitesi NO:2/A Kat 3 Daire 31, İzmir
Blefaroplasti
Botoks
Göz Kapağı Estetiği
Mikrovasküler Oklüzyon
Preoperatif Değerlendirme
PRP
Tam Kan Sayımı-Hemogram
be...k
Mehruz Bey ve ekibi tarafından 23 Mayıs tarihinde lazer ameliyatım yapıldı. Muayene esnasında titizlikle ve ayrıntılı bir şekilde süreci anlatması, ameliyat konusundaki bütün tedirginliklerimi gidererek fazlasıyla içimi rahatlattı. Ağrısız ve kısa süren bir ameliyat oldu. Sadece ilk gün ilaçların etkisi geçene kadar biraz bulanık gördüm ve biraz batma hissiyatı vardı. Doktorumun dediklerine dikkat ettim ve ertesi gün hafif kuruluk hissiyatı (7 yıldır gözlük kullandığım için zaten o problemim vardı.) dışında sorunsuz bir şekilde muayene oldum. 3 aydır sanki hiç gözlük kullanmamışım gibi gayet rahat ve güzel bir şekilde hayatıma devam ediyorum. Bu kadar rahat ve kolay olacağını bilseydim çok daha önceden ameliyat olmak isterdim. Tabi bu süreci bu şekilde atlatmamı sağlayan Mehruz Bey'e çok teşekkür ediyorum. Ameliyat olmayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla doktorumu tavsiye ederim.
ş.....
Mehruz Bey'e bir arkadaşımın vasıtasıyla gelmiştim.Ben önce gözlükten kurtulabilir miyim düşüncesiyle gittim.Mehruz Bey gerekmediğini söyledi.Bir de göz kapaklarımda düşme,sarkma vardı.Gözle alakalı her türlü tetkiği yaptı.Göz numaralarımı değiştirdi. Göz kapaklarını da ufak dokunuşlarla düzeltebileceğini söyledi.Operasyondan da memnun kaldım.Kendisi çok açık, samimi.Doktor-hasta ilşikisi gibi değil de rahatlatıcı yaklaşımı vardı.Başka hastalara da öneririm kendisini.
Birkaç kez ailemle birlikte gittim, memnun kaldım.Genel kontrol amaçlı gittim gözlük kullandığımdan.Göz muayenesi yaptı, gözlük numaralarım değişti.Eşime de farklı muayeneler yapıldı, çocuğum da aynı şekilde memnun kaldık kontrolden.
i̇....
Çok ilgili ve iyi bir doktordu.Göz kapağımda kitle ve iltihap vardı .Gözle burun arasına sonda takıldı.İltihabı geçmedi.Doktorum iyi, sürekli de arar.Taktığı sonda 7-8 ay kalacak, şimdilik yara açık ve ara ara baktırıyorum.
ö.....
Eşim ameliyat oldu, çok memnunum.Çok iyi bir süreç geçirdik.Gözyaşı kanalı tıkalıydı, oraya kanal parçası koydu.Şu anda memnunuz.Şikayetleri geçti, gözyaşı kanalı şu anda aktif durumda.Göz yaşı akmadığı için mikrop kapıyordu.Dolayısıyla gözü şişiyordu.Şimdi öyle bir problemi yok, gözyaşı kanalı açıldı.
Mehruz Cevadzade isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehruz Cevadzade, Göz Hastalıkları. Size Mehruz Cevadzade tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Normal Randevu, Botoks, Mikrovasküler Oklüzyon, Göz Kapağı Estetiği, Blefaroplasti, PRP.
Mehruz Cevadzade adresi nerede?Mehruz Cevadzade şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi 1359 sok Kızılkanat Sağlık sitesi NO:2/A Kat 3 Daire 31 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehruz Cevadzade isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehruz Cevadzade online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehruz Cevadzade isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehruz Cevadzade, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mehruz Cevadzade hangi dilleri konuşuyor?Mehruz Cevadzade ile İngilizce, Almanca, Farsça dilinde konuşabilirsiniz.
Mehruz Cevadzade isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehruz Cevadzade bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehruz Cevadzade ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehruz Cevadzade hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mehruz Cevadzade hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehruz Cevadzade hangi sigortaları kabul ediyor?Mehruz Cevadzade, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mehruz Cevadzade ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları