Katıldığı Eğitimler/Sertifikalar;
İstanbul Üniversitesi- Aile Danışmanlığı
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Kişisel Gelişim (Etkili İletişim, Empati, Beden Dili)
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi- Nevin Dölek (Padem)
Uyku ve Rüya-( Psikolojide Adli Uygulamalar)
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (Psikoaktif)
Deneyimsel Oyun Terapisi-Nilüfer Devecigil (Psikolojiistanbul)
Bütün Beyinli Çocuk-Dr. Daniel J. Siegel (Walkoflife)
Çocukta Öfke Sorunları ve Terapisi (Mehmet Teber-Ahenk Çocuk)
Aşkın Psikolojisi- Pakua Psikoloji ve Gelişim Akademisi
Objektif Değerlendirmede Kullanılan Testler Eğitimi: (Bender-Gestalt Testi, Gesell Gelişim Testi, Okula Hazırlık Testi, Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi, Ankara Gelişim Envanteri, D2 Dikkat Testi, Metropolitan Testi, Peabody Kelime Resim Testi, Porteus Labirent Testi, Kent EGY, Good Enough- Harris Bir İnsan Çiz Testi.)
Moxo Dikkat Testi- Moxo Türkiye
Büyükşehir Mah. Belediye cad. E-5 Yanyol Üzeri Brand İstanbul Park B Blok Kat:6 No:42, Beylikdüzü, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Büyükşehir Mah. Belediye cad. E-5 Yanyol Üzeri Brand İstanbul Park B Blok Kat:6 No:42, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Beylikdüzü Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
m....a
Mehtap hanıma arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. 5 yaşındaki kızım için oyun terapisi aldık. 5. Seansın sonunda kızımdaki değişim gözle görünüyordu. Ağlama krizleri bağırması vurması kesildi. Mehtap hanımın tavsiyeleri ile çocuğuma yaklaştığımda aramız düzeldi artık ikimizde çok daha iyiyiz. Ebeveyn danışmanlığı almak isteyen tüm anne ve babalara tavsiye ederim
Mehtap Hanim aslida sizin bile kendinize soylemeye cekindiginiz dusuncelerinizi farkinda olmadan dostca sohbet ortaminda soyleyebilmemizi sagliyor. Bence en buyuk yetenegi bu :) Degindigi noktalar sizin olaylara bakis acinizi degistiyor ve olabilicek en mutlu sekilde kendinizden emin bir durumda seanlardan ayriliyorsunuz. Bir seanstan ne bekleniyorsa butun hepsi ve fazlasini bu seansta bulabilirsiniz.
d....ç
Merhaba öncelikle Mehtap hanımla eşimle yaşadığım sorunlar için başvurdum. Kendimi çok sıkışmış ve bunalımda hissettiğim bir dönemdeydim. Mehtap hanımın dinlemesi size kendinizi anlaşılmış hissettirmesi profesyonelliği ve Güler yüzlü oluşu gibi bir sürü iyi şeyden bahsedebilirim. Kendisi iyi ki var teşekkür ederim buradan bir kez daha
fa...
Herkese merhaba, Mehtap hanıma eşimle yaşadığım problemler için başvurdum. Problemlerin kaynağına gittiğimizde temel sorunun iletişimsizlik olduğunu fark ettik. Kendi terapimden geçtikten sonra evde olan sorunlarım da çözüldü. Artık daha huzurlu ve iyiyim. Bana kattığınız her şey için teşekkürler hocam…
d.....
Mehtap hanım'a tavsiye üzerine geldim. İyi ki de gelmişim. Sizi gercekten dinliyor , bilgilendiriyor , kendimi Mehtap hanimin yaninda rahat ve güvende hissediyorum anlaşıldığımı hissediyorum. Kendisi de son derece çözüm odaklı . Istanbul disinda oldugum zamanlar online seansta alabiliyorum. Kendime olan güvenimi geri kazamaya basladim hayata bakışım olumlu yönde değişti. Terapilerle guzel yol kat ettik . Bana kattiklari icin burdanda Mehtap hanima minnetimi sunuyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
b...
Mehtap Hanım ile Şubat ayında tanıştık. Oğlum için oyun terapisi aldık Hanım'ın desteği ile aile olarak hatalarımızı fark ettik. Öfke patlaması ve vurma davranışı olan çocuğum şimdi tamamen eskisi gibi oldu. Sorunları konuşup çözdük. Mehtap Hanım' ın desteğinden ve danışmanlığından çok memnun kaldık. Her şey için kendisine buradan da çok teşekkür ederiz.
d...
Mehtap hanıma sosyal medyadan ulaştım. Kendisi çok Güler yüzlü, ilgili ve alanında profesyonel bir uzman. Kızım için 8 seans oyun terapisi aldık. Okuldan öğretmenimiz yönlendirdi. Kızım hem okulda hem de evde çok değişti. Çok memnun kaldık. Mehtap hanıma ilgisi için çok teşekkür ederiz
su...u
Mehtap hanımla Hollanda’dan Online bir şekilde görüşüyorum. Göçmen olmakla hayatımda yaşadığım zorluklarla baş edebilmek için başvurdum. Birçok şeyi çözdüğümüzü düşünüyorum. Bütün hayatım bir anda kolaylaştı sanki bunda en büyük etken hocamın kendisidir. Tüm desteği, ilgi, alakası ve güler yüzü için kendisine minnettarım.
e....c
Terapiye başlarken kendimi çok sıkışmış ve bunalmış hissediyodum nedenini bir türlü bulamıyordum Mehtap hanımın sayesinde artık kendimi çok iyi hissediyorum eskisi gibi hayattan keyif alabiliyorum. Mehtap hanıma yaklaşımı ve profesyonel yaklaşımı için minnettarım. Ayrıca kendisi güler yüzüyle size kendinizi çok rahat hissettiriyor.
Merhaba, Mehtap hanımla Temmuz ayında tanıştık. Uzun süren bir görüşmemiz oldu ve hayatımda birçok şeyin değiştiğini hem kendim hem de çevremdeki insanlar söylüyor. Kendisine profesyonel yaklaşımı ve tüm herşey için teşekkür ederim.
Mehtap Ayyıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehtap Ayyıldız, Psikoloji. Size Mehtap Ayyıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Mehtap Ayyıldız adresi nerede?Mehtap Ayyıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükşehir Mah. Belediye cad. E-5 Yanyol Üzeri Brand İstanbul Park B Blok Kat:6 No:42 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehtap Ayyıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehtap Ayyıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehtap Ayyıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehtap Ayyıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehtap Ayyıldız hangi dilleri konuşuyor?Mehtap Ayyıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehtap Ayyıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehtap Ayyıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehtap Ayyıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehtap Ayyıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Mehtap Ayyıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehtap Ayyıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Mehtap Ayyıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu