Artritte Steroid Tedavisi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Tümünü gösterHizmetler
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Ana(Antinükleer Antikor)
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü)
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens))
Esd (Sedimantasyon)
Fizik Tedavi
Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi
Karaciğer Kan Testleri
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması)
Kinesiotape(Kinezyoteyp)
Sinir İletim Çalışmaları
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Doç.Dr: MD Andersen Cancer Center, Houston- ABD 2014-2015
İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi/ İstanbul.
v.....
Mehtap Hanım iyi bir doktor. Kendisi ilgileniyor, güzel. Omuzdan kıkırdak yırtık olduğunu söyleyerek fizik tedavi önerdi. Egzersizler önerildi, yapıldı. Ortopedi doktoru ilaç yazdığı için kendisi ilaç yazmadı. Şu anda çok daha iyiyim. Dikkat etmezsem rahatsızlığımın tekrarlayabileceğine dair bilgilendirmelerde bulundu.
k.....
Mehtap Hanım güler yüzlü, hastalarıyla yakından ilgilenen bir doktor. Teşhis konusunda doğru teşhisi koyup hastayı takibinden memnunum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine muayene oldum. 1 buçuk sene öncesinde kalça protezi ameliyatı oldum. Parkinson rahatsızlığım için kendisine muayene oluyorum. Kendisini puanlayacak olursam 10 üzerinden 10 veririm.
a....)
2 yıldır aktif olarak kızım için tedavi alıyoruz. Başvurduğumuzdan bu yana tamamen olumlu çizgide ilerliyoruz. Kızımın tedavisinde herhangi bir negatif durum karşılaşmadık. Oldukça özverili yaklaşımlarından dolayı devam ediyoruz. Bundan dolayı çocuğum rahat ve güvenli ellerde olduğunu düşünüyoruz. Memnuniyetimiz üst seviyede bu neden tamamen tavsiye edilebilir durumda. Gelişim geriliği tanısı vardı. Kas güçsüzlüğü bundan dolayı yürümede ve bazı gelişimsel durumlarda yavaşlık, geri kalma durumu vardı. Zaman içerisinde oturmak, emeklemek, yürümek, ilk adımlarını tedavi sonrasında halletmiş bulunuyoruz. İlerlemesi çok iyi durumda.
Belimde sıkıntı vardı, detaylı bir şekilde MR istenildi. MR çekiminden sonra nasıl fizik tedavi olacağımı anlattı ve fizik tedaviye başladık. Uygulanan fizik tedavi sonrasında ağrılarımda ciddi bir azalma oldu. Mehtap Hanım gayet profesyonel bir doktor. Ne olduğunu direkt söyledi. Fizyoterapist uzmanları da çok iyiydi ve işlerini iyi yapan insanlardı.
Mehtap Hanım'dan memnunum. Bel fıtığı başlangıcından dolayı kendisine muayene oldum. Fizik tedavi uyguladı, tedavi etti. Ağrılarım vardı, ağrılarım kalmadı. Mehtap Hanım iyi, sevecen, cana yakın, hastalarına iyi davranan bir doktordur.
s....)
Mehtap Hoca bize hayati önem taşıyacak şekilde yönlendirme yaptı. Yönlendirmeleri doğru ve yerindeydi. Bizi hiç yormadan, farklı gereksiz alanlara yönlendirmeden direkt nokta atışı tespitler yaptı. Kendisi hayatımızda önemli bir yere sahip. Kendisiyle fizik tedavi sürecine devam ediyoruz. Ben çok memnunum. İhtiyacı olan herkese öneririm. Kendisinin bilgi, deneyim olarak yardımcı olacağını düşünüyorum. Mehtap Hoca kıymetli, değerli bir doktor. Kızım prematüre doğdu erken doğuma bağlı olarak kaslarında gelişim geriliği var. Gelişimle alakalı olarak bize doğru tedavi yöntemi sundu. Bebeğim şu anda zamanında doğan bebeklere istinaden aradaki farkı hızlı bir şekilde kapattı. Mehtap Hoca ile sürecimizi daha kaliteli geçirdik.
Mehtap Hoca'dan gayet memnunum. Her şeyimle gayet ilgilendi. Bacağımda problem vardı, merdiven çıkmamda problem yaratıyordu. Uzun süredir olan bir problemdi. Tedaviden sonra şikayetlerim iyileşti. Tedavimden memnunum.
Mehtap Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisi ve personeli çok ilgililer. Omuzumda ve dirseğimde yırtılma vardı, onunla ilgili 20 gün tedavi gördüm. Doktor hanım bayağı ilgilendi, sordu, muayene etti. Tedaviden sonra eski şikayetlerim yok. Tedavimden memnunum.
uğ...i
Belde kanal daralma belde kayma var dediler mehtap hocama geldim ameliyatlık durum olmadığını fizik tedavi ve sporla kasları güçlendirelim tavsiyede bulundu bende buna karar verdim devam ediyorum en azından ameliyat öncesi bi secenek sunuldu
l...
Annem için tavsiye üzerine kendisine ulaştık, düşmeye bağlı kalçasında çatlak oluşmuş. Annem de hem kilo hem kemik erimesi vardı bu sebepten endişeliydik. Kendisi bize detaylı olarak süreci anlattı, ilgisinden alakasından çok memnun kaldık annemin yürümesin de hiçbir problem kalmadı çok şükür sonuna kadar tavsiye ederim.
Mehtap Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehtap Bozkurt, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Mehtap Bozkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Kuru İğneleme, Kinesiotape(Kinezyoteyp), Manuel Terapi, Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi, Nöralterapi, Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens)), Artritte Steroid Tedavisi, MRI.
Mehtap Bozkurt adresi nerede?Mehtap Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehtap Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehtap Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehtap Bozkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehtap Bozkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehtap Bozkurt hangi dilleri konuşuyor?Mehtap Bozkurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehtap Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehtap Bozkurt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehtap Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Mehtap Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.