ar...l
mehtap hanım ailemizin doktoruydu ve olimpostan ayrıldığını öğrendik,çok üzüldük.hastanenin gülen yüzüydü,kapıdan içeri girince pozitif enerjisiyle orayı adeta hastane havasından çıkarıp moral olurdu.Annem biraz kaprisli biri,herşeyden şikayetçi olur(aslında hizmet güzeldir ama çok titizdir hemen nem kapar),mehtap hanım olmazsa bana kim yardım edecek diye hastaneye götüremiyorum.o herşeyi çözerdi diyor.şimdiye kadar bizi çekip,sabır ve güleryüzle tüm emekleriniz için teşekkürler,yeni görevinizde başarılar.
ca...n
Olimpos Hastanesi doktorlarından Dr.Mehtap Halıcı ya çok teşekkür etmek istiyorum.2 yıldır su içsem kilo alıyordum.Bir diyetisyene başvurmadan önce Olimpos hastanesine giderek Checkup yaptırdım.Mehtap hanım sonuçlarıma baktığımda tiroid bezimdeki sonucuma göre sorunum olduğunu belirtti.Önce dahiliye uzmanı Hale hanıma yönlendirdi,bu vesileyle ona da teşekkür etmek istiyorum.Hale hanım yeni tahliller ve ultrason istedi.İlaç başladı,diyetisyene de başladım,spor da yapıyorum şimdi.Hem kilo veriyorum hem de tiroid dengem sğlandı.Bu nedenle öncelikle mehtap hanım a ve tüm Olimpos hastanesi ekibine çok teşekkür etmek istiyorum.Saygılarımla.
me....
Olimpos hastanesinde acile basvuran annem icin Dr.Mehtap hanimin ilgi ve izahati sayesinde annemin uzun suredir var olan kalp ritm sorununa care bularak kardiyoloji uzmanina bizi yonlendirdi.Sonunda birsey yok denilen sikayetine cozum bulundu.Guleryuzu ve ilgisi icin cok tesekkur ederiz.herkese tavsiye ederiz.
se...n
Doktor Mehtap hanim okadar mükemmel bir insanki güler yüzü sempatik davranisi ilgi ve alakasi ile hastasina pozitif enerji veriyor...DR.Mehtap hanimi bütün yakin arkadas ve dostlarima tavsiye ediyorum. Ilk tanismamizda kalp ritim bozuklugu icin gitmistim mükemmel bir karsilama ilgi gördüm sonralarida diger rahatsizliklarimdada kendisi hastanelerinde öncü olup en iyi hizmet ve en iyi tedavi sekliyle büyük menmuniyetlik duydum.Dr Mehtap hanim ve hastaneleri cok seviyorum ve cok cok tessekkür ediyorum...
Mehtap Halıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehtap Halıcı, Pratisyen.
Mehtap Halıcı adresi nerede?Mehtap Halıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehtap Halıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehtap Halıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehtap Halıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehtap Halıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehtap Halıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehtap Halıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehtap Halıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler