İnsula Psikoloji Ataköy
Ataköy 7-8-9-10 Mahallesi 9. Kısım Olimpiyat Sitesi D-11/8, Bakırköy

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Mehtap HATİPOĞLU
Uzman Aile Danışmanı-Psikoterapist- Cinsel Terapist-SHU

Mehtap HATİPOĞLU 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Aile Danışmanlığı ve Eğitimi alanında Yüksek Lisans Eğitimini tamamlamıştır.

2002 yılından itibaren de Danışmanlık Merkezlerinde, Okul Öncesi Eğitim Kurumları ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek ve Vakıflarda, Yöneticilik, Eğitmenlik, Bireysel ve Aile danışmanlığı ve Cinsel Danışman olarak çalıştı. Mesleki hayatının yanı sıra bir çok sosyal projede yer aldı. “Mesleki Eğitim Çalıştayı”, ''Etkili Ana-Baba Okulu'', ''Kadın ve Aile içi Şiddet'' ve ''Okul Öncesi Eğitimcilerin Eğitimi'' konularında yürütülen projeler de görev aldı.

Her danışanın ruhsal yapısının, ihtiyaç ve sorunlarının farklılığından dolayı, bütün terapi tekniklerinin entegrasyonu olan Bütüncül Psikoterapi yaklaşımını benimseyen Hatipoğlu; Dinamik Psikoterapiler (Aktarım Odaklı, Masterson, Süresi Sınırlı Dinamik Psikoterapi v.b), Sistemik Aile Terapisi , Holistik Cinsel Terapi , Çözüm Odaklı Terapi, Duygu Odaklı Terapi ve İlişkisel Terapi yöntemlerini uygulamaktadır. HİPNOTERAPİ ve EMDR (Göz hareketleri duyarsızlaştırma-yeniden işleme) tekniklerini gerekli durumlarda uygulamaktadır.

Mehtap HATİPOĞLU, kurucusu olduğu İnsula Psikoloji’de Yetişkin, Ergen, Çift&Aile Terapileri, Cinsel Terapi, kurumlara yönelik danışmanlık, eğitim ve seminer çalışmalarına devam etmektedir.

Uyguladığı Testler: Rorschach Testi, Projektif Testler (T.A.T, C.A.T vb.),Çocuklara Yönelik Zeka ve Gelişim Testleri

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Mehtap Hatipoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle