Dyt. Mehtap Özkanlı
(Serdivan AVM Karşısı) Arabacıalanı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:23/1 Enver Şükür İş Merkezi, Serdivan , Sakarya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Bariatri Diyetisyenliği +18 daha fazla

Diyabet Diyeti

Enteral Beslenme

Gaps Diyeti

Banka Havalesi

Online Randevu, Serdivan , Sakarya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Online Diyet

Online Diyet

(Serdivan AVM Karşısı) Arabacıalanı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:23/1 Enver Şükür İş Merkezi, Sakarya

Dyt. Mehtap Özkanlı

Beslenme ve diyetetik eğitimimi Münih Teknik Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi ve Hastanesi'nde tamamladım. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 6 hafta süreyle diyet polikliniğinde (Ana-Çocuk, Yetişkin, Diyaliz servisleri, Kurum)görev aldım. Daha sonra 1 yıl süreyle Trakya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Çocuk Servisleri, Yetişkin Endokrinoloji, Kardiyoloji, İç Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Fizik Tedavi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Üroloji, Nöroloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Diyaliz ve Medikal Onkoloji servislerinde zorunlu stajlarımın dışında, uzun süreli gönüllü olarak da görev alarak, birçok farklı vaka inceleme imkanım oldu.
Bitirme seminerimi, 2018 International Academic Research Congress tarafında sunuma davet aldığım, 'Reçeteli ve Reçetesiz Zayıflama Ürünlerinin Mekanizmaları ve Sağlık Üzerine Olası Etkileri' konusu üzerine yaparak, bu konuyla ilgili yapılan birçok çalışmayı inceledim. Her dönem kullanımları devam eden ve yanlış kullanımları bireylerde ciddi hasarlara ve hatta ölümlere neden olan bu ürünler ve kullanımları hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oldum.
Enver Şükür İş Merkezi Serdivan'daki özel kliniğmde danışan/hasta kabulüne başlamış bulunmaktayım.

Katıldığım Sempozyum ve Eğitimler
2018 International Academic Research Congress; Reçeteli ve Reçetesiz Zayıflama Ürünlerinin Mekanizmaları ve Sağlık Üzerine Olası Etkileri Sunumu
2018 Sağlıklı Yaşam Sempozyumu Beslenme&Prebiyotik&Probiyotik Bahar Okulu
Sağlıklı Yaşam Sempozyumu Geriatri Diyetisyenliği Kursu (Acıbadem Üniversitesi)
Bariatrik Cerrahi ve Beslenme Sempozyumu (TDD)
Besin Destekleri ve Nutrigenetik Sempozyumu (Nugen Dernek)
Bariatrik Cerrahide Beslenme Tedavisi-Güncel Diyetler
Psikosomatik Hastalılarda Beslenme Tedavisi-İntegratif Beslenme Seminerleri
Farklı Spor Dallarında Egzersiz ve Beslenme Sempozyumu (TDD)
Gebelik ve Laktasyon Dönemlerinde Beslenme Kursu (Medipol Üniversitesi)
2017 Onkoloji ve Beslenme Sempozyumu (TDD)
1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi (Trakya Üniversitesi)
Güncel Yaklaşımlarla Beslenme Sempozyumu (Trakya Üniversitesi)
2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
2013 Patojen Bakterilerle Çalışma Uygulamaları Laboratuar Eğitimi
2008 HACCP Eğitimi

Konum: Dyt. Mehtap Özkanlı Gebelik ve Beslenme

Gestasyonel diyabet sürecimi profesyonel idare ettiği kanaatindeyim
Özellikle gebelik sürecinde hafta ilerledikçe sabah açlık kanşekerleri yüksek seyrediyordu taaki profesyonel destek alana kadar çok şükür bir düzene girdi ölçümler.
E tabi listeye bağlı kalmak ilk kural
Laktasuon döneminide mehtap hanımla profesyonel ve multi disipliner bir şekilde idare edeceğimden şüphem yok

Z
Konum: Dyt. Mehtap Özkanlı Hastalıklarda Beslenme

Mesleğinde donanımlı bir diyetisyen. Romatizma hastasıyım yıllardır süre gelen şikayetlerim diyet ve beslenme programlarıyla en aza indi.

Konum: Dyt. Mehtap Özkanlı Zayıflama Diyetleri

Mehtap hanımla Üç aya yakın bir süredir çalışıyorum enerjisi güleryüzlü olması benim için birinci planda olduğu için çok memnunum.Onun dışında bilgisi ve donanımı çok önemli sorduğum sorulara yeterli cevap alıyorum.ve üç ayda 9 kilo verdim Buda listelerinin başarısı Başarılarının devamını diliyorum.

L
Konum: Randevu Online Diyet

Online diyet için tanistim Mehtap hanimla.
40 kilo verdim.
Otuzlu yaslarimda saglik sorunlarim baslamisti. Hepsi yok oldu.
Sadece kilo kaybi degil, saglikli beslenmeyi ögretti.
Çok yakinda korumayi ogrenecegim.
Her hangi bir sorunla karsilasirsam her zaman ulasabilecegimi biliyorum.
Hayatimi degistirdigi için sonsuz tesekkur ederim

Ö
Konum: Dyt. Mehtap Özkanlı Diyetisyen Randevusu

Mehtap hanımdan çok memnun kaldım ilgi alaka yaklaşım güleryüzlü olması harikaydı..
Hayatımda önemli değişikliklere sebep oldu yaşam tarzım değişti diyebilirim.. .iyiki gitmişim iyiki tanımışım ve çevremdeki herkese öneriyorum ve bu durumdan mutluyum :) 3 ay gibi sürede 17 kg verdim ve sağlıklı beslenerek
Aynaya baktığımda kıyafet giydiğimde mutlu oluyorum bu yetiyor güzel bir duygu..tavsiye ederim kesinlikle

O
Konum: Dyt. Mehtap Özkanlı Diyetisyen Randevusu

Mehtap hocam sayesinde 40 kiloya veda ettim güler yüzüyle zayiflama surecinde destegini esirgemiyor tekrar tesekkur ediyorum

L
Konum: Dyt. Mehtap Özkanlı Diyetisyen Randevusu

kilo vermek amacıyla gittim. ilk defa bir diyetisyene gidiyorum. öncelikle çalışma mekanı ve şartları çok güzel ve ferah. diyetisyen hanım çok ilgili ve bilgili. ilk görüşmede diyet yazım öncesi uzun ve ayrıntılı bir soru-cevap bölümü var. hastalıklarınızdan kullandığınız ilaçlara, yemek alışkanlıklarınızdan yaşam tarzınıza kadar bir çok konuda sizin hakkınızda notlar alıyor. diyet programınız yazımı bu özgeçmiş konusundaki geri bildirimlerden sonra başlıyor. bol alternatifli belirli kıstaslar dahilinde esnek ve genel olarak sizi motive eden bir diyet programı yazıyor. iyi bir başlangıç için ilk intiba olumlu ve memnun edici. zamanla oluşan gelişmeleri de burdan paylaşacağım.

Konum: Dyt. Mehtap Özkanlı Diyetisyen Randevusu

Zehirli guatr ve 88 kiloyla başladım bu serüvende daha 1 bucuk ay geçmişten 80e düşebilmek ve tiroid ilaclarını bırakabilmek sadece benim zaferim değil bana yoldaşlık eden Mehtap hanım gibi mükemmel bir diyetisyenimin olması hayatim boyunca tartida göremediğim kiloları sayenizde görmeye başladım iyi ki varsınız

Konum: Dyt. Mehtap Özkanlı Diyetisyen Randevusu

Mehtap hanım sayesinde diyet yapmanın aç kalmak olmadığını, yeterli ve doğru besinleri doğru zamanda tüketerek çok güzel kilo verildiğini yaşayarak öğreniyorum.24 kiloyu çok kolay verdim. Üstelik pko ve insülin direncim olmasına rağmen. Önerileri ile insülin direncim ve tahlilleri de tamamen düzeldi.
Daha yolumuz var. Teşekkürler Mehtap hanım.

Konum: Dyt. Mehtap Özkanlı Diyetisyen Randevusu

Yaklaşık 25 kg fazlam var. 1 ayda 5 kilo verdim.hersey yolunda gidiyor. Mehtap hanımın ilgisi listelerinden çok memnunum umarım böyle devam eder ve hedefime ulaşırım daha sağlıklı olurum