bu...z
6 yaşındaki kızımı dişlerindeki çürük için getirdiğimde kızımın canı yanacak diye çok korkmuştum. ama doktor hanım kızımın dişine diş dolgusunu yaparken o kadar güzel yaklaştıki. Mesela her işlemden önce kullandığı aleti önce kızıma tanıttı. Canının acımayacağını yada sinek ısırığı kadar canı yanacağını söyledi.Yaptığı dolgu da kızımı hiç rahatsız etmedi. Gerçekten hem hekim olarak hemde insanlık olarak çok iyi bir hanımefendi.
an...o
Mehtap Hanım'a, ağrıyan bir dişimdeki çürüğün temizlenmesi ve dolgu yapılması düşüncesi ile gittim. Ayrıntıcı ve sakin yapısı ile sorunun asıl kaynağının daha önce yapılan dolgumun altında oluşan gizli bir çürük olduğunu keşfetti. Konuyu sabırla takip edip, önce geçici dolgu yaparak benim ağrı durumuma göre tedavi uyguladı. Kendisi oldukça sempatik ve insanı rahatlayan bir yapıya sahip. Butik muayenehanesinde sıcak bir ortamda sizleri ağırlıyor. En önemlisi eli çok hafif ve sizinle işlemler esnasında devamlı "nasılsınız, iyi misiniz, korkmayın şimdi şu işlemi yapıyorum" şeklinde konuşuyor. Tüm işlemler sıkıntısız bitiveriyor. Rahatlıkla ailece gidebilirsiniz.
Mehtap Sedef Sezer Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehtap Sedef Sezer Aydın, Diş Hekimi.
Mehtap Sedef Sezer Aydın adresi nerede?Mehtap Sedef Sezer Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Öztürk Apt No:203 D 1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehtap Sedef Sezer Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehtap Sedef Sezer Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehtap Sedef Sezer Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehtap Sedef Sezer Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehtap Sedef Sezer Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehtap Sedef Sezer Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehtap Sedef Sezer Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri