on...a
Çocuğumuzun aşırı kusma, aşırı ishal ve yemek yememe sorunu ile kendisine başvurduk. Tedavisi yapıldıktan sonra, çocuğun hastahaneden çıkış yapmadan önce yemek yemesi gerektiğini bildirdi. Çocuğumuz ne yazık ki yemek yemedi. Bu sefer de bu durumda taburcu edeceğini, kusması devam eder ise geri getirmemiz gerektiğini, geri getirdiğimiz de ise covid testi yapıp hastahaneye alacağını söyledi. Şikayetlerimiz aratak devam edince başka bir hekimden destek alma kararı aldık. Götürdüğümüz hekimden, çocuğumuzun ROTA virüs olduğunu, kan şekeri değerinin 75’in altında bile çok riskli bir durum olmasına rağmen bizimkinin 55 olduğunu, aşırı sıvı kaybına uğradığını, Rota virüse yakalan bir çocuk 7-10 gün arasında gözlem altında tutulması gerektiğini, birşeyler yiyip içmeden ve kusması kesilmeden taburcu edilmemesi gerektiği bilgisini aldık. Ben hakkımı helal etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...b
Mehves hanim kizimin dogumdan 3 yasina kadar her sorunuyla ilgilendi benim icin en onemlisi ilac yazma meraklisi bir doktor olmamasi ve her kosulda anne sutunden yana olmasiydi
Mehveş Anıl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehveş Anıl, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Mehveş Anıl adresi nerede?Mehveş Anıl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Omurtak Cad.Vakıflar İşmrk.No:206 K-2 Cumhuriyet Meyd. Tekirdağ
- Esentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehveş Anıl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehveş Anıl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehveş Anıl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehveş Anıl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehveş Anıl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehveş Anıl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehveş Anıl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehveş Anıl hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehveş Anıl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla