Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu +15 daha fazla
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
2019 yılı Haziran ayından itibaren VM Medical Park Kocaeli Hastanesinde görev yapmaktadır.
ba...
Merhaba bende 4 yıldır süren kalp ritim bozukluğu çarpıntım vardı doktorumuz elinden geldiğince yardımcı oldu alanında en iyisi tavsiye ederim
bu...n
Çocuğuma pda teşhisi koyan ilk doktor.Meki Hocaya gittikten sonra doktor doktor gezmenize gerek yok.Doğru teşhis ve yönlendirme yapıyor.Çok ilgili ve alakalı bir doktor.İşlemi kendi yapmayacak dahi olsa çok iyi yönlendirme yaptı,ameliyat sonuna kadar da takipte kaldı.
( hoca izmitte idi biz çankırıda , işlemimiz ankarda yapıldı ) Her zaman duacısıyım. Güvenebilirsiniz.
mu...ğ
Çocuğumun anjiyosu icin başvurdum kendisine. Güven veren sorularınızı sıkılmadan cevaplayan cok başarılı bir doktor iyiki var allah razi olsun
sa...n
Doğum öncesi bebeğimizin kalp rahatsızlığı olduğunu öğrendik, Meki hoca ile yolumuz bu vesile ile kesişti, Kalpte avsd olduğunu öğrendik, kendisinin göstermiş olduğu ilgi ve alakadan çok memnun kaldık çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
fi...n
Bebeğimize avsd tanısı konuldu.Meki hocamızla bu süreci yönetiyoruz.Kendisi gayet samimi ve ilgili.Bu süreçte içimizi ferahlatan açıklamalari ve tavsiyeleriyle bizleri rahatlattı.Gercekten işini hakkıyla yapan bir doktor.Onu tanıdığımız için mutluyuz
b....ö
Kızımın kavazaki şüphesinden dolayı çocuk doktorumuzun yönlendirmesiyle tanıştık meki hocayla. Bu kadar ilgili işinde iyi bir hekim daha görmedim. Çok güzel bilgilendirdi durumu. Üniversiteye sevk edildik ve orada yattığımız süre boyuncada her gün mesajla durumumuzu sorup yakından ilgilendi. Ama malesef kendisi şehirdışına gidiyormuş. Böyle iyi bir çocuk kardiyoloğunu kaybettiğimiz için üzüldüm açıkcası. Kendisine çok teşekkür ediyorum yolu açık olsun
o....p
15 yaşındaki oğlum için gittim genel kontrol amaçlı Meki bey gerçekden mesleğinde çok iyi. bir doktor iletşimi çok iyi
n....y
Kızımın kalp çarpıntısı şikayeti üzerine gittik.Ilk kez kardioloji muayene etti .Ben dr beyin ilgisini kizimi muayene ederkenki iletişimini çok beğendim.Çok şükür birşeyimiz yokmuş güzel bilgilendirdi.Buradaki yorumlar a bakarak seçmiştim çok memnun kaldık Teşekkürler Meki Bey
Göz doktoruna muayene olmak için gittik. O da kalp kapakçıklarında sorun olabilir diye bizi kardiyoloji doktoruna yönlendirdi. Meki Bey'e muayene olduk. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Kendisi bizleri konu hakkında bilgilendirdi. Meki Bey çok iyi bir doktor. Biz kendisini çok beğendik.
ö....
Çocuğum çarpıntı şikayeti olduğunu söylediği için Meki Bey'e muayene ettirdik. Gerekli tahlilleri yaptı. Bu süreçte herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Kendisi çok ilgili ve alakalı bir doktor. Konu hakkında bizleri bilgilendirdi. Çok memnun kaldım.
Meki Bilici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meki Bilici, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Meki Bilici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Kardiyolojisi Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
Meki Bilici adresi nerede?Meki Bilici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık, Topsahası Sk. No:34 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meki Bilici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meki Bilici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meki Bilici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meki Bilici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Meki Bilici hangi dilleri konuşuyor?Meki Bilici ile İngilizce, Kürtçe dilinde konuşabilirsiniz.
Meki Bilici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meki Bilici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meki Bilici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meki Bilici hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Meki Bilici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Kardiyologları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları