Akupunktur Tedavisi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi
Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Ana(Antinükleer Antikor)
Artritte Steroid Tedavisi
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Biyoelektrik Tedavisi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü)
Diskografi
Diskogram
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
Dual X-Ray Absorbsiyometri (Dxa)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens))
Esd (Sedimantasyon)
Et(Hormon Replasman Tedavisi)
Fana(Antinükleer Antikor)
Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi
Hemaferez
Karaciğer Kan Testleri
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması)
Kinesiotape(Kinezyoteyp)
Yüzeyel Elektromiyografi
Östrojen Replasman Tedavisi
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
em...n
Samimi, güler yüzlü, kendinden emin..Önce şikayetinizi çok iyi dinliyor, ardından mükemmel bir fiziki muayene ile tanıyı koyuyor..Tetkikler, zaten onun tanı ve tedavisini destekliyor..Önce annem tedavi olmaya başladı, şimdi ben..Bugüne kadar çok hastaya tavsiye ettim Melda Hn'ı, şükür ki arkadaşlarım da ilgisinden ve tedavisinden memnun kaldı..Başarılı ve alçak gönüllü bir hanımefendi..Allah, sizin gibi mesleğine saygılı doktorları başımızdan eksik etmesin.
gü...a
melda hanım muhteşem bir doktorsunuz sizi tanıdığımız için şükrediyorum kızım rana nın sağlığına kavuşmasının en büyük sebebi sizsiniz çok teşekkür ederim size allah da sizi çocuklarınızdan yüzünüzü güldürsün inşallah
cü....
Sayın Dr. Melda çimen hanım gerçek den doktor olarak insanlık olarak örnek alınması gereken biridir mesleğine saygılı kolay sıkılmayan bıkmayan çalışkan dr hanımdır ben demiyorum herkes diyor bu ilgiden vatandaş olarak çok teşekkür ederim kendi gibi düşünen meslek arkadaşlarına başarılar dilerim allahdan saygılar
er...l
guler yuzlulugu konusmaı ılgı ve alakası 10 numara ınsan allah uzun omurler nasıp etsın melda hanıma ılk defa gıttım muayane oldum ılgısınden muayanesınden anlatım seklınden konusmasından ınsan lar kendı karakterlerını bellı edıyor tesekkurler melda cımen tesekkurler
bi...e
Arkadaşlar ben bu kadar insanlık timsalı,samimi, sevecen,ilgili hastasının herşeyiyle ilgilenen takip eden ve güleryüzlü bir doktor görmedim Allah razı olsun analar ne evlatlar doğurmuşta bu vatana kazandırmış ellleri şifa sağlık dağıtıyor sanki.Saollasın Dr melda hanım Allah sizede nice yıllar sağlık içinde yaşatmayı nasip edsin..Amin. .
ze...5
ben zeynep özçelik 5 yıldır tedavi oluyorum tanıdıgım en mükemmel doktor tedavisinden cok memnunum teşekkürler,
Melda Çimen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melda Çimen, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Melda Çimen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: X-Ray, Kinesiotape(Kinezyoteyp), Nöralterapi, Dual X-Ray Absorbsiyometri (Dxa), Biyoelektrik Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Karaciğer Kan Testleri, Et(Hormon Replasman Tedavisi), Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü).
Melda Çimen adresi nerede?Melda Çimen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melda Çimen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melda Çimen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melda Çimen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melda Çimen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melda Çimen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melda Çimen hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Melda Çimen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Fizik Tedavi Uzmanları
Kadıköy Fizik Tedavi Uzmanları