Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1993. Sok. Ferah Residence kat:2 No:9, Beylikdüzü, İstanbul
Terapim Psikoloji ve Danışmanlık
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Bağımlılık Danışmanlığı
Bağımlılık Tedavisi
Beck Depresyon Ölçeği
Boşanma Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
Terapim Psikoloji ve Danışmanlık
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
Terapim Psikoloji ve Danışmanlık
Lisans döneminin sonunda Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünü benimseyerek genç yetişkinler ile gelecek kaygısı, depresif duygu durumu, anksiyete, yeme bozuklukları ve ilişkiler üzerine danışmalar yaparak süpervizyon sürecinden geçmiştir. Yüksek lisans sürecinde danışanlar görerek süpervizyon dönemine devam etmiştir. ‘Yeme Bozukluklarında Bilişsel Davranışçı Terapi’ projesini tamamlayarak mezun olmuştur. Moodist Psikiyatri hastanesinde stajını tamamlamıştır.
Özel bir kurumda psikolojik danışman olarak görev almıştır. Bunun yanı sıra birçok danışmanlık merkezinde yüz yüze olarak danışanlarını görmeye devam etmiştir.
Şuanda meslek hayatına Terapim Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde devam etmektedir. Aile/çift, ergen ve yetişkinler için hem yüz yüze hem de online olarak psikoterapi hizmeti sunmaktadır.
Melda Hanimla seanslarimizda hep umutsuz olarak ilerledigim dusunce yapimdan olumlu olarak dusunmeye gectigimi hissediyorum. Tavsiyeleri asla bos degil. Asla zorlandiginizi hissetmiyorsunuz. Insallah cok daha iyi olacak
s....y
Melda hanımla yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Birkaç ay önce depresyon ve kaygı bozukluğu tedavim için başladığım terapi sürecimde hala kendisiyle ilerliyorum. Konuşma terapisiyle başladığımız süreçte ilerleyen zamanda EMDR ile devam edeceğiz. Anlaşıldığımı hissetmek ve kendisine güvenebilmek terapi sürecimde bana en çok yardımcı olan şeyler
t....o
Kendisiyle 2buçuk ay oldu seanslarımız başlayalı. Her hafta düzenli devam ediyorum. Kararsızlık yaşadığım konularda karar alabilmemi sağladı, olumsuz düşüncelerimde ve anksiyetelerimde yardımcı oldu. Beni çok rahatlatıyor. Çok yol aldığımızı düşünüyorum, tedavimiz hala devam ediyor, kendisi çok tatlı bir insan. Kesinlikle tavsiye ederim.
ku...ç
Melda hocam ile kendimi çok karanlık hissettiğim bir dönemde tanıştım hala devam eden sürecimde ilgisi güler yüzü deneyimleri ile artık her karanlıgın bir aydınlığı olabileceğini fark etmeye başladım tavsiyeleri ve karanlıgıma tuttugu fener ile iyi ki Melda hocam diyorum terapi almak isteyenlere mutlaka tanışmalarını tavsiye ediyorum
Melda Hanım birkaç aydır haftalık seanslar yapıyoruz. Kendisi ile seansa başladığımda, her sabah hayata başlamak benim için oldukça zordu. Desteği ile çok yok aldığımı hissediyorum. Uyku düzenim düzeliyor, anda kalabilmrye başladım ve hatta taşınabildim. Bu süreç uzun bir süreç ve danışan olarak pes etmek bazen insana daha kolay gelebilir. Melda Hanım bu dengeyi çok iyi sağlıyor, kendisinden uzaklaştırmıyor. Sizi çoğunlukla sizden daha iyi dinliyor. Ben Melda Hanım ile bu süreçte beraber ilerlediğim için çok memnunum. Umarım, ihtiyacı olan herkes, kendisinde bu sürece başlayabilecek gücü bulur.
z....g
Melda Hanım’ı bir tanıdığım vasıtasıyla buldum. Üzüldüğümde ve strese girdiğimde sürekli yediğimi fark ettim. Kendisinin yeme bozukluğu ile çalışması tercih nedenim oldu. Başlangıçta bunun psikolojik olduğunu düşünmüyordum. Kendisi ile sürecimiz devam ederken anladım ki terapi bana iyi geliyor. Kendisine seanslar dışında da ulaşabilmem benim için çok önemliydi. Sürecimiz hala devam ediyor ancak ben gayet iyiyim. Herkese tavsiye ederim.
c.....
Yaklaşık 1 yıldır terapi alıyorum Melda Hanım'dan. Birkaç hafta önce seansları bitirdik. Bana iyi gelen yanları o kadar çok ki. Bundan 1 yıl önceki düşüncelerimle şimdikiler arasında büyük farklılıklar var. Sürecimiz bitti ama dönem dönem destek almaya devam etmeyi düşünüyorum kendisinden.
r.....
Melda Hanım gayet başarılı, içten bir hanımefendi. Sürecimiz devam ediyor. 5 seans görüşme sağladım. Detaylı bir değişim süreci içerisinde değilim sadece fikir noktasında bana yol gösteriyor. Çalışmaları için kendisine başarılar diliyorum.
Depresyon nedeniyle gidiyorum ve kendisi hakkında en iyi şey çok ilgili olması. Yalnızca seansta değil seans dışında da ona ulaşabiliyorum ve kritik anlarda bana çok yardımcı oluyor. Güler yüzlülüğü ve sempatik olması sebebiyle kendimi açarken hiç rahatsız hissetmiyorum. Kendisini tavsiye ederim
bü....
Melda Hanım ile kendimi rahatça ifade edebildiğim, farkında olmadıklarımı farketmemi sağlayan bir süreç içerisindeyiz. Yaklaşık 4 aydır güzel bir iletişim halindeyiz. Ben kilo almak isteyen birisi olarak beslenme konusunda da yardımcı olduğunu düşünüyorum.
Melda Şentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melda Şentürk, Psikoloji. Size Melda Şentürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Evlilik Terapisi.
Melda Şentürk adresi nerede?Melda Şentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1993. Sok. Ferah Residence kat:2 No:9 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melda Şentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melda Şentürk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melda Şentürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melda Şentürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melda Şentürk hangi dilleri konuşuyor?Melda Şentürk ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Melda Şentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melda Şentürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melda Şentürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Melda Şentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu