Nöroloji Randevusu
TÜRK NÖROLOJİ DERNEĞİ,
TÜRK BEYİN DAMAR HASTALIKLARI DERNEĞİ,
TÜRK UYKU DERNEĞİ,
TÜRK EEG-EMG NÖROFİZYOLOJİ DERNEĞİ,
PARKİNSON VE HAREKET BOZUKLUKLARI DERNEĞİ.
m....d
Trigeminal nevralji de methinizi duymuştuk.Şifa bulduk. Melek Hocam
şe...m
Melek Hanımla yüzümdeki estetik olmayan bir bozukluk nedeni ile tanıştım ve yıllardır hoşnut olmadığım tabloyu çok kısa sürede etkili bir biçimde tedavi etti. Tedavisinden çok memnun kaldım.
da...n
Melek hanım inanılmaz tatlı ve aşırı ilgili bir doktor.Geçmek bilmeyen kronik migrenimden dolayı gittiğim ve tedavisi sayesinde ertesi gün ağrısız nefes almama sebep kendisi.Migren botoksu tedavisi sayesinde arada çok az olan ve dayanabilceğim ağrılarım oluyor.Kendisi uzun uzun çok tatlı bir şekilde anlatıp, sebebini araştırıp tedaviyi anlattıktan sonra gönül rahatlıgı ile yaptırabilirsiniz. Ben 2. seansımı yaptırdım ve çok memnunum.Eğer ben gibi yaşayanlar varsa Hiç düşünmeden muayene olup kendilerini Melek hanıma teslim edip bu uygulamayı yaptırabilirler.Herkese geçmiş olsun .
a....ö
Aşırı ilgili ve aşırı tatlı bi doktor daha ilk seansımızda çok memnun kaldık bayadır nöbetlerim vardı ama Melek hanımdan sonra nöbetlerimde azalma oldu ilaç değişiklikleri olsun ilgisi olsun her şekilde tavsiye ederim.
g....u
Daha önce annemi unutkanligi için goturmustuk koyduğu tanı ve verdiği ilaç ile annem sağlığına kavuştu bugün aynı sikayetle akrabamizi götürdüm göstermiş olduğu ilgi alaka ve sevecenligi ile bizi çok memnun bıraktı akrabamizin hastalığı ile ilgili yine görüşeceğiz konusunda uzman bir kişi guleryuzlu ve tatlı dilli gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim
me...ç
ANNEMİN UZUN SÜREDİR YÜZÜNDE TRİGEMİNAL NEVRALGİN RAHATSIZLIĞI VARDI. SON ZAMANLARDA ARTAN ŞİDDETLİ ve DAYANILMAZ ATAKLARINA ÇÖZÜM OLDUĞU İÇİN KENDİSİNE VE EKİBİNE ÇOK MİNNETARIZ.İLGİSİ ALAKASI ve EN ÖNEMLİSİ ANNEMİM RAHAT BİR ŞEKİLDE KONUŞMASI VE YEMEK YEMESİNİ , GÜNLÜK İŞLERİNİ RAHAT BİR ŞEKİLDE YAPABİLMESİNİ SAĞLAMASI SEVİNDİRİCİ , ÇÖZÜM ODAKLI MÜKEMMEL BİR HEKİM ,
m....u
Uzun yıllar diş sıkma problemi yaşadım. Sabahları ağzımda kan tadı ile uyanırdım. Melek hocamın yaptığı çene botoksu ile çok rahatladım. Uzun yıllar bu sorunu çektiğim için çok pişmanım.
Melek hocam mi bana tavsiye eden dahiliye doktorum iyi ki dinleyip gitmişim 20 senedir Migren ağrısı çekiyordum 2 seans da rahatlattı
oğ...
Melek Hanım a beynine pıhtı atmadı sonucu sağ tarafı felçli hastamızı getirdik. ,elimizdeki tıbbi veriler ile ve yönlendirmesi sonucu yaptırdığımız tahliller neticesine göre yaptığı muayene sonucunda bizleri olumlu olarak bilgilendirdi ve takibe aldı. Öneri ile ve biraz temkinli olarak gelmemize rağmen, Hastasına değer veren , tanı ve tedavi hakkında tatmin edici bilgiler aktarılması ve aydınlatılması, son derece güven verici ortam yaratılması ile mükemmel diyebilirim.
tu...b
Bugün melek hocama küme tipi baş ağrımdan dolayı başvurdum,ilgi alaka güleryüzlülügüyle beni çok rahatlattı zaten tavsiye üzerine gitmiştim iyiki gitmişim birlikte tedavi sürecine girdik yıllardır çektiğim şiddetli baş ağrılarımdan kurtulacağım inşallah
Melek Altın Ertan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Altın Ertan, Nöroloji. Size Melek Altın Ertan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, EEG (Elektroensefalografi), Epilepsi Tedavisi, MRI Değerlendirme, Randevu, Alzheimer, Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları, Migren Tedavisi, Sinir Blokajı Enjeksiyonu, Nöroloji Randevusu.
Melek Altın Ertan adresi nerede?Melek Altın Ertan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. 770. Sok. Cassaba Modern B Blok No: 303 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Altın Ertan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Altın Ertan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melek Altın Ertan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melek Altın Ertan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Melek Altın Ertan hangi dilleri konuşuyor?Melek Altın Ertan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Melek Altın Ertan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Altın Ertan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Altın Ertan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Altın Ertan hakkında ne düşünüyor?Toplam 88 hasta / danışan, Melek Altın Ertan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Nörologlar