4 Boyutlu Ultrason
Hipnozla Doğum
Jinekolojik Cerrahi
Kürtaj
Melek Canbaba Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Cerrahi
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İnfertilite ve Tüp Bebek
gü...ğ
Canım doktorumm her koşulda yanımda olup anne şefkatiyle beni rahatlatıp sakinleşmemi sağlayan adı gibi Melek doktorum.
Hem gebelik sürecimde hem doğum sürecinde
Asla kafamda soru işareti bırakmayan doğumdan sonraki süreçte yanımda olan tüm sorularıma detaylı cevap veren doktorum
Oğlum 4 yaşında hala en ufak sorunumda bile kendisini arayıp ulaşabiliyorum
Ses tonu ve enerjisi harika
Herşey için sonsuz teşekkürler
ha...l
Adı gibi kendide Melek doktorum Her hamile arkadaşıma,hamile kalmayı düşünen arkadaşıma önereceğim tek isim Melek Hocam..Oğluma hamileyken tanıştım kendisiyle tesadüf eseri buldum kendisini ama her defasında İyiki böyle bir doktora denk gelmişim dedim..Oğlumu kucağıma aldıktan Sonra birde tatsız bir olay yaşayarak bebeğimi kaybettim ve yine Melek Hocam yanımdaydı o kadar merhametli,o kadar şefkat dolu ki.. Bir doktordan çok çok ötesi..
zl...6
Normal kontrol için gitmiştik MELEK hanım ilk gün olduğu gibi her koşulda destek çıkmaya devam eden tanıdığımız en iyi doktorumuzdur yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz
me...a
BENCE Melek hanım isminden belli Olduğu üzere melek gibi biri ,güler yüzlü ,ilgili,işini severek yapan ,Anne şefkatli ,kıymet bilinesi ,kaliteli bir insan ,kendisinden çok memnunuz,başarılarının devamını diler MELEK hanım ve hastane idaresine teşekkür ederiz.....
gy...8
Muhteşem bir doktor güler yüzlü ilgili olmasida insanı rahatlatıyor tavsiye üzerine seçtiğiniz fakat şimdiden memnun kaldığım doğum uzmanim
ne...7
Cok harika güler yüzlü,isini severek yapan her ayrintiyla hastasini bilgilendiren bir doktor ben cok memnunum ve doğumumda da melek hanimi istiyorum kesinlikle herkese tavsiye ediyorum...
as...-
Melek hanım çok ilgili ve sevecen bi doktor anne gibi kendisine çok güveniyorum kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
mü....
Melek hocam süper ilk hamileliğin ve uzun bir arayıştan sonra zor hamileliğimi kolaylastirdi ilgisi sevgisi çok iyiydiyiydi ikinci çocuğum olsa gözünü kırpmadan giderim guleryuz tatli ilgili bir doktor
bu....
Harikaa bir doktor Melek hanım; nasipse 2 ay sonra doğumum olucak her ayrıntıyı siz sormadan anında cevaplıyor,neşeli,harika bir doktor.Ultrasonda bile bebekleri severek kontrol ediyor ben çok memnunum ve hamile olan herkese tavsiye ediyorum,
Melek Canbaba isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Canbaba, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Melek Canbaba tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Doğum Kontrol, Rahim Içi Araç(Spiral), Rahmin Alınması, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Vajinal Duş, Vbac(Sezeryan Doğum), Genital Estetik, Kürtaj, Aşılama Yöntemi.
Melek Canbaba adresi nerede?Melek Canbaba şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı No: 45 Kat 1 Daire 5 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Canbaba isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Canbaba online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melek Canbaba isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melek Canbaba, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Melek Canbaba hangi dilleri konuşuyor?Melek Canbaba ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melek Canbaba isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Canbaba bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Canbaba ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Canbaba hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Melek Canbaba hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları