Diyetisyen Randevusu
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Kontrol Randevusu
Dyt.Melek Çelikel
Melek Hanım'la sağlıklı bir şekilde kilo verme amacıyla görüşme sağladım ve çok faydasını gördüm. Uzun zamandır diyetisyenim ve ayrı ayrı 2 defa kendisiyle görüşme sağladım. İstediğim kiloya ulaştım ve kilomu koruyorum. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamadım çünkü sağlık durumuma, bünyeme ve kriterlerime göre ayarlandılar. Melek Hanım sağlık durumumu kontrol ediyordu ve ona göre düzenleme yapıyordu. Kısa zamanda istediğim kiloya sağlıklı bir şekilde ulaştım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Hem görsel hem de sağlık açısından olumlu etkilerini gördüm.
d.....
Biz diyetisyenimizden çok memnunuz. Kendisi güler yüzlü, çok konuşkan birisi. Kendisini çok seviyoruz. Melek Hanım'la kilo vermek amacıyla görüşme sağladım çok da güzel kilo verdim çok başarılıydı. Diyet listelerim bana özel tek tek anlatarak hazırladı uygularken hiç zorluk yaşamadım. Birebir konuştuk birebir söyledi. Diyetimi özenle yazdı. Yaklaşık 6-7 ay danışmanlık hizmeti aldım ve sürecim tamamlandı. Ben çok memnunum.
y.....
Almış olduğum hizmetten çok memnun kaldım. Hiçbir koşulda herhangi bir kötü davranış veya herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Hocalarımızdan çok memnun kaldım. Zayıflamak ve spor için destek aldım. 4 ay boyunca danışmanlık hizmeti aldım. Tamamen bireysel, birebir diyet listesi hazırlandı ve uygularken zorluk yaşamadım.
f...
Diyetisyenimiz Melek Hanım'la tavsiye üzerine tanıştık. 16 yaşındaki oğlumun kilo sorunu vardı. 4 ay kadar bir sürede 30 kilo vererek ideal kilosuna kavuştu. Bu dönemde sağlıklı beslenmeyi öğrendi hayatına sporu kattı. Diyetisyenimize güler yüzlü, tatlı dilli, muhteşem motivelerinden çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederiz.
b...
Melek Hanım'a sağlıklı beslenme kilo vermek için başvurdum. Efsane bir diyetisyen.. Aç kalmadan efsane sonuçlara ulaşılabiliyor. Ben 25 kilo verdim 5 ayda ve çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim
n...
Melek Hanım'a arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Hem sağlık sorunlarım hem de kilo kontrolü için başvurdum. 3 aylık süreçte hedeflediğimiz kiloya ulaştım. Şu anda koruma sürecinde iletişim halindeyim. Sağlık sorunlarım da ciddi azalmalar oldu. Tavsiye ederim
r...
Melek Hanım'a, doğum öncesi ve sonrasındaki kilolarımdan dolayı ulaştım. Mesleğini hakkını veren, motive eden, güler yüzlü konuşmalarıyla kilo vermeye ve bunu başaracağıma inandıran, kendime güvenimi artıran birisi. Benim 30 kilo kadar fazlalığım vardı, 4 ayda 26 buçuk kilo verdim. Bu kiloları verirken asla sıkılmadım, bıkmadım; çünkü Melek Hanım her zaman "Hadi yapabilirsin, sana inanıyorum, güveniyorum" diyerekten sonra derece en büyük destekçim ve motivasyon kaynağım oldu. Diyetisyen danışan ilişkisi değil, sanki arkadaşım gibiydi. Her zaman o sıcaklık ve samimiyette, sadece diyet hakkında değil, hayatımdaki her konuda rahatlıkla konuşabileceğim bir diyetisyen. Mesleğini son derece harika yapan bir insandır. Kendisinden çok memnunum, soran herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
ze...n
Canım hocam. İyiki var. Bugün itibari ile korumaya geçtik . Toplam 22 kilo verdik birlikte. O güler yüzü öle bir motive ediyorki insanı. Büyük bir sabırla dinleyip çözüm buluyor sorunlarımıza. Bence Nevşehirde tek. Çok seviyorum çok. İyiki...
ş...
Melek Hanım'a, bir arkadaşımın önerisiyle gittim. Daha önce farklı bir rejim dönemi geçirdim ve bu süreçte oldukça kilo vermiştim. Ancak sonrasında yaşadığım acı olaylar beni olumsuz etkiledi, hayata boş vermiş gibi hissettim ve bilinçsiz bir şekilde yemeye başladım. Bu süreçte tansiyonum yükseldi, burun damarım çatladı ve tekrar kilo vermem gerekti. Melek Hanım'la ilk tanıştığımda, beni motive etmesi ve moral vermesi harikaydı. İstediğim gibi bir diyet listesi hazırladı. Ben de Melek Hanım'ın moral ve desteğiyle güzel bir şekilde uyguladım ve şu anki güzel sonuca ulaştım. Gitmek isteyen herkese tavsiye ederim. Pişman olmak şöyle dursun, çok memnun kalacaklarını samimiyetimle söylüyorum.
z.....
Melek Hanım'a arkadaşımızın tavsiyesi üzerine görüşme sağladık. 4-5 ay oldu ve 17 kilo verdim. Arkadaşımla görüşme sağlıyoruz bir ara kilo veremeyince bırakalım dedik ama kendisinin motive etmesi çok hoşumuza gitti devam ettik. Hala daha hep birlikte sürecimize devam ediyoruz. Detoks diyetine girdik 3 kilo daha verdim toplamda 20 kilo vermiş oldum. 10 kilom kaldı onu da verince inşallah bitecek. Melek Hanım'dan çok memnunum. Kendisi bana göre Nevşehir'de tek. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamadım hep tokum, aç kalmadım. Canınızın istediği bir şey var mı yazayım diyor. Arkadaşlarıma söylüyorum şaşırıyorlar ramazanda sucuk istedim diye yazdı ve o diyetle 3 kilo verdim. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
Melek Çelikel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Çelikel, Diyetisyen. Size Melek Çelikel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme.
Melek Çelikel adresi nerede?Melek Çelikel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 350 Evler Mahallesi No:46/1 Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Çelikel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Çelikel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melek Çelikel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melek Çelikel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melek Çelikel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Çelikel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Çelikel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Çelikel hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Melek Çelikel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melek Çelikel hangi sigortaları kabul ediyor?Melek Çelikel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.